Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@16:10:19 GMT

صنعت دامپروری دیگر مقرون به صرفه نیست!

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۲۷۲۸۰

صنعت دامپروری دیگر مقرون به صرفه نیست!

ایسنا/مازندران رئیس دامپزشکی نوشهر گفت: بالا بودن هزینه کارگری و سایر خدمات نیز در کنار بالا بودن نهاده های دامی باعث شده است دامداری به صرفه نباشد.

حمزه بواسحاقی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه دامپزشکی با توجه به وظایف و مسئولیت های مختلف، نقش موثری در بهره وری تولیدات دامی، حفظ سرمایه های  دامی کشور و در نتیجه امنیت غذایی ، پایداری تولید و اشتغال دارد، اظهار کرد: دامپزشکی با اقدامات بهداشتی و پیشگیرانه در  مزارع تولید و در مرحله استحصال و فرآوری در کشتارگاه ها، مراکز  فرآوری و نظارت مستمر در مراکز عرضه، نقش به سزایی در حفظ بهداشت و سلامت جامعه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به جایگاه ویژه دامپزشکی در جوامع مختلف، گفت:هرگونه کم توجهی به دامپزشکی موجب افزایش هزینه های دولت و در نتیجه صدمات جبران ناپذیر می شود.
رئیس دامپزشکی نوشهر به بخشی ازفعالیت های  اداره دامپزشکی نوشهر در سال ۱۴۰۰ اشاره کرد و افزود: در سال جاری ۲۸ مزرعه فعال طیور گوشتی  شهرستان یک میلیون و ۲۲۸ هزار و  ۶۷۴ قطعه جوجه ریزی داشتند که نظارت براین مزارع و مزارع مرغ مادر و جوجه کشی ها  به طور مستمر انجام شد.
این مسئول به فعالیت مزارع پرورش ماهیان سردابی ،خاویاری و داخل قفس در شهرستان اشاره کرد و ادامه داد:  نظارت مستمر براین مزارع ضمن ارتقای مسائل بهداشتی نقش موثری در سلامت و  تولید دارد و خوشبختانه در سال جاری بیماری خاصی در این مورد مشاهده نشد.
بواسحاقی با ابراز تاسف از اینکه کشتارگاه دام شهرستان به صورت سنتی فعالیت دارد و صنعتی نیست، تصریح کرد: در تلاش هستیم نواقص این کشتارگاه برطرف شود و باوجود اینکه  در سال جاری با نظارت دامپزشکی تعداد ۱۲ هزار و ۱۰۳ راس دام سبک و سنگین کشتار شد اما  قسمتی از گوشت قرمز و سفید شهرستان از کشتارگاه های سایر شهرها  تامین شده است.
وی  افزود: در بازدید از کشتارگاه و مراکز عرضه دام در سال جاری  چهار هزار و ۳۱۱ کیلوگرم فرآورده های خام دامی حذف و معدوم شد.
رئیس دامپزشکی نوشهر گرانی نهاده های دامی و پایین بودن کیفیت آن را از مهم ترین مشکلات بر سرراه دامداران دانست.
بواسحاقی با بیان اینکه در نوشهر دامداری صنعتی وجود ندارد، ادامه داد: به علت سنتی بودن دامداری در شهرستان نوشهر،  میزان بهره وری پایین است و بالا بودن نهاده های دامی نیر موجب شده  دامداری در این شهرستان به صرفه نباشد.
وی افزود: بالا بودن هزینه کارگری و سایر خدمات نیز در کنار بالا بودن نهاده های دامی باعث شده است دامداری به صرفه نباشد.
رئیس دامپزشکی نوشهر با تاکید بر اینکه دامداری صنعتی نیازمند سرمایه گذاری مناسب در این بخش است، یادآور شد: متاسفانه میزان سرمایه گذاری در این بخش کم است و استقبال چندانی نمی شود و سرمایه گذار ترجیح می دهد سرمایه خود را در جای دیگر صرف کند.
وی نبود کارخانه صنایع تبدیلی از دیگر مشکلات بیان کرد و گفت: با اینکه پرورش ماهی در قفس در شهرستان نوشهر حرف اول را در مازندران می زند اما متاسفانه  صنایع تبدیلی وجود ندارد و این موضوع باعث می دهد پرورش ماهی در قفس در آینده نزدیک با مشکلاتی از جمله بسته بندی مواجه شود زیرا صادرات نیازمند بسته بندی مناسب و بالا بردن کیفیت است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی دامپروري نهاده های دامی سال جاری بالا بودن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۷۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سپاه: نباید اجازه داد مشاغل کاذب جای مشاغل اصیل را بگیرد

به گزارش صدای ایران از ایسنا، فرمانده سپاه نوشهربا بیان اینکه نباید اجازه دهیم که مشاغل کاذب جای مشاغل اصیل و با ارزش را بگیرد، گفت: یکی از جا‌هایی که دشمن به شدت مورد حجمه قرار داده فرهنگ کارو کارگری است و ما باید فرهنگ کار و تلاش را نهادینه کنیم و موردی که ما در حال حاضر در آن ضعف داریم این است که در برخی جا‌ها که نیاز به کارگر است با کمبود مواجه هستیم.

سرهنگ مهرداد ابراهیم پور در آیین تجلیل از کارگران و کارفرمایان نمونه شهرستان نوشهر که در فرمانداری برگزار شد، با بیان اینکه این مراسم به پاس قدردانی از زحمات قشر زحمتکش کارگر است، اظهار کرد: نقش کارگران در پیدایش انقلاب اسلامی و پیروزی آن بی بدیل است و انقلاب ما تنها انقلابی بود که همه اقشار از جمله کارگران در آن نقش آفرینی کردند.

وی با اشاره به حضور غیرتمندانه کارگران بعد از پیروزی انقلاب و بخصوص در هشت سال دفاع مقدس، افزود: کارگران هم در دفاع مقدس شرکت کردند و هم به عنوان پشتیبان جبهه حق علیه باطل کار‌های بزرگی انجام دادند که برگ زرینی در دفتر پرافتخار انقلاب اسلامی است.

وی با اشاره به آغاز تحریم‌ها از همان روز بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: در همان دورانی که حتی به ما سیم خاردار نمی‌دادند فرصت‌هایی از دل تهدید‌ها به وجود آمد که نشانه خلاقیت جامعه کارگری در دوران هشت سال دفاع مقدس تحت شدیدترین تحریم‌ها بود.

فرمانده سپاه ناحیه بسیج نوشهر به ادامه نقش آفرینی جامعه کارگری در حال حاضر اشاره کرد و یادآور شد: الان در جنگ اقتصادی هستیم و این جنگ به یک جنگ ترکیبی تبدیل شده است و دشمنان سر مسائل اقتصادی با ما سرجنگ دارند.

سرهنگ ابراهیم‌پور خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری بیش از ۱۰ سال است که موضوعات اقتصادی را شعار سال انتخاب می‌نمایند که بخشی مهمی از آن تولید و مشارکت است که رکن اصلی آن کارگران هستند.

وی با تاکید براینکه کارگران ما باید فکر راهبردی و خلاقانه داشته باشند که بسیار مهم است، متذکر شد:این فضا بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بوجود آمد و کسانی را داشتیم که در حوزه دفاع مقدس در ساخت تجهیزات و موتور‌های جت به ما کمک کردند.

فرمانده سپاه ناحیه بسیج نوشهر ادامه داد: مهم نیست که ما در چه جایگاهی کار می‌کنیم مهم این است که در آن جایگاهی که کار انجام می‌دهید آنجا را مرکز عالَم بدانید.

سرهنگ ابراهیم‌پوربا اشاره به حضور خلاقانه کارگران در عرصه‌های مختلف، تاکید کرد:در این جنگ اقتصادی نقش تک تک کارگران به عنوان افسران و فرماندهان جهاد اقتصادی نقش مهمی است.

فرمانده سپاه نوشهر با تاکید براینکه نباید اجازه دهیم که مشاغل کاذب جای مشاغل اصیل و باارزش را بگیرد، گفت:تا می‌توانیم باید این فرهنگ را در بین نسل‌های جدید نهادینه کنیم.

سرهنگ ابراهیم‌پور تصریح کرد: استقلال اقتصادی از جمله دستاورد‌های مهم جامعه کارگری است که کارگران رکن مهم رشد اقتصادی هستند و بنابراین نیاز است خود را به علوم روز دنیا مجهز کنند.

در ادامه آدینه حسین عمویی رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی نوشهربا اشاره به فرمایشات امام راحل مبنی بر اهمیت کارو کارگر، گفت: به فرموده امام راحل «حیات کشور مدیون کار و کارگر است» و مقام معظم رهبری نیز در آخرین دیدار با کارگران کشور درپنجم اردیبهشت سال جاری به مسئولان تاکید نمودند «حال کارگرخوب باشد، حال کشورخوب می‌شود» و این امر خود موید اهمیت بالای این قشر عظیم است.

وی افزود:شهرستان نوشهر با داشتن واحد‌های تولیدی، صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی، تشکل‌های کارگری و کارفرمایی و اتحادیه‌ها یکی از شهرستان‌های مهم در حوزه تعاون، کارو رفاه اجتماعی استان مازندران است.

رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی تصریح کرد:طی سال گذشته با برگزاری مستمر کارگروه اشتغال و با همکاری دستگاه‌های اجرایی شهرستان ۲ هزار و ۶۱۱ نفر اشتغال در سامانه رصد با درصد تحقق ۱۳۹ درصد ثبت شد.

عمویی از پرداخت تسهیلات اشتغالزایی بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان خبر داد و گفت: در بخش مقرری بگیران نگاه ما بازگشت به کار است که با اشتغال مجدد ۷۹ نفر و ۴۷ نفر آموزش در مراکز فنی و حرفه‌ای، در حال حاضر ۳۱۴ نفر مقرری بگیر بیمه بیکاری این شهرستان هستند.

وی خاطر نشان کرد: از آنجایی که یکی از وظایف مهم این اداره ارتقا آموزش و ایمنی است با ایجاد کارگروه ایمنی شهرستان، در حال حاضر این شهرستان پایلوت این طرح در استان مازندران است.

عمویی تاکید کرد:در راستای تحقق شعار امسال در جهت جهش تولید با مشارکت کارگران پرتلاش شهرستان گام‌های موثری برخواهیم داشت.

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • صادارت۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ از مرز دوغارون شهرستان تایباد به افغانستان
  • کشف ۵۴ تن نهاده دامی و آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان پلدختر
  • تسهیل سرمایه گذاری در بخش دامپروری با اصلاح جرائم بهداشتی
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند
  • سپاه: نباید اجازه داد مشاغل کاذب جای مشاغل اصیل را بگیرد
  • نباید اجازه داد مشاغل کاذب جای مشاغل اصیل را بگیرد
  • ۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ به افغانستان صادر شد
  • شمار شهرک های ثبت نشده در نوشهر بالا است
  • دامپروری یکی از مزیت‌های لرستان محسوب می‌شود