Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-28@23:00:01 GMT

افتتاح سامانه اختصاصی آموزش مجازی مدرسه

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۲۸۳۰۴

افتتاح سامانه اختصاصی آموزش مجازی مدرسه

تا دو سال پیش حضور فیزیکی در مدرسه و کلاس‌ها، از الزامات تحصیل در مقاطع مختلف محسوب می‌شد اما به محض شیوع بیماری کووید 19 و عدم امکان حضور دانش‌آموزان در مدارس، شرایط تحصیل در مدارس نیز بسیار متفاوت شد.

برای گذر از بحران پیش آمده و همچنین جلوگیری از افت تحصیلی دانش‌آموزان و تشویق آنها جهت حضور مجدد در کلاس‌های درس، بسیاری از مدیران مدارس و موسسات آموزشی، اقدام به راه‌اندازی سامانه اختصاصی آموزش مجازی مدرسه نمودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر فعالیت‌های مدرسه در این سامانه، به صورت آنلاین و غیرحضوری انجام می‌شود.

با راه‌اندازی و اجرای سامانه‌های آموزش مجازی، تعداد دانش‌آموزانی که در مدارس ثبت نام کردند، افزایش یافته و بسیاری از اولیا و دانش‌آموزان از این شیوۀ آموزشی استقبال کردند.

ثبت نام دانش‌آموزان در سامانه اختصاصی آموزش مجازی مدرسه!

شاید در روزهای شروع فعالیت سامانه مدرسه مجازی، بیشتر افراد، تصور می‌کردند که میان دانش‌آموزان و معلمان،ارتباط خوب و عمیقی شکل نگیرد. اما به مرور زمان، با افزایش امکانات و قابلیت‌ها، تعامل و ارتباطات بسیار خوبی میان دانش‌آموزان و معلمان شکل گرفت. با ایجاد کلاس‌های آنلاین و زنده و همچنین تالارهای گفتگو، اغلب دانش‌آموزان به ارائۀ درس و همچنین پرسش و پاسخ با معلمان خود می‌پرداختند.

با ادامۀ این روند و افزایش میزان مشارکت دانش‌آموزان در مباحث کلاس و به اشتراک‌گذاری محتواهای آموزشی با کیفیت از سوی معلمین، انگیزۀ تحصیلی دانش‌آموزان رشد کرده و موفقیت‌های تحصیلی آنها نیز به مراتب بیشتر شد.

دانش‌آموزانی که سر کلاس حضوری، طرح سوال یا پاسخ به سوالات معلمان، برایشان دشوار بود!

در فعالیت‌های کلاس‌ آنلاین یا آموزش برخط، مشارکت بیشتری داشتند و به راحتی، بدون نگرانی، پرسش‌های خود را طرح می‌کردند. معلمان نیز، به کمک سامانه آموزش مجازی سما، در قالب گزارش، امکان ثبت تمام اقدامات و فعالیت‌های دانش‌آموزان و همچنین میزان مشارکت آنها در هر کلاس را داشتند.

مشارکت دانش‌آموزان در سامانه اختصاصی آموزش مجازی مدرسه

در خانه بمانید! اما با سامانه اختصاصی آموزش مجازی مدرسه، از تحصیل دور نباشید!

تعطیلی مدارس در دوران شیوع بیماری کووید 19، یکی از مشکلات اساسی در حوزۀ آموزش بود. از آنجا که سازمان‌های بهداشتی، تاکید زیادی به ماندن در خانه و عدم حضور در مکان‌های پر تردد می‌کردند، شرایط بازگشایی مدارس تا پایان رفع این مشکل، برای مدیران مدارس فراهم نبود و به همین خاطر، باید از شیوه‌های آموزشی جدید و کارآمد، برای ادامه تحصیل دانش‌آموزان استفاده می‌کردند.

بسیاری از مدیران، سامانه اختصاصی آموزش مجازی مدرسه، را پیاده‌سازی و اجرا کردند و بدین شکل، فضای آموزشی جدیدی را برای دانش‌آموزان فراهم نمودند. از سوی دیگر، در روزهای آغازین، اغلب دانش‌آموزان و معلمان برای حضور در مدارس مجازی و شرکت در کلاس‌های آنلاین، با چالش‌ها و مشکلات زیادی روبرو می‌شدند.

یکی از مهمترین آنها، عدم دسترسی به اینترنت یا دستگاه‌های هوشمند مانند تبلت و موبایل بود که این مشکل نیز از سوی مدیران آموزش و پرورش یا مدیران مدارس، رفع شد و برای بسیاری از دانش‌آموزان در اقصی نقاط کشور، امکان ثبت نام و حضور در کلاس‌های آنلاین، فراهم شد.

مدیران آموزشی، معاونان، دانش‌آموزان و معلمان با ثبت نام در مدرسه از طریق سامانه اختصاصی آموزش مجازی مدرسه، امکانات و قابلیت‌های زیادی، همانند: فرایند برنامه‌ریزی و ایجاد کلاس‌ها توسط مدیران آموزشی، امکان ایجاد و برگزاری کلاس‌های آنلاین و زنده تا ظرفیت 50 نفر، توسط معلمان، امکان ضبط اتوماتیک محتوای کلاس و همچنین بارگذاری مطالب ضبط شده بر روی سامانه پس از پایان هر کلاس، امکان ایجاد و تعریف تکلیف برای هر جلسه درسی و همچنین امکان نمره‌دهی به تکالیف انجام شده برای هر دانش‌آموز، برگزاری و تعریف آزمون‌های آنلاین چند گزینه‌ای و تشریحی برای هر جلسه یا هر ترم تحصیلی توسط معلمان، در اختیارشان قرار می‌گرفت.

با سامانه اختصاصی آموزش مجازی مدرسه، از تحصیل دور نباشید!

لازم به ذکر است که برای آنکه ویژگی‌ها و قابلیت‌های بیشتری در سامانه آموزشی، برای مدیران، دانش‌آموزان و معلمین لحاظ شود، باید ماژول‌های تکمیلی و کاربردی نیز پس از راه‌اندازی سامانه آموزش مجازی سما، نصب و اجرا شوند. هدف از ارائۀ ماژول‌های مختلف، فراهم کردن امکانات مدیریتی و آموزشی بیشتر برای افراد مختلف حاضر در سامانۀ آموزشی است. ضمن آنکه، هر ماژول از کارکرد متفاوتی در سامانه آموزشی خواهد داشت.

ماژول ابزارهای مدیریتی، دارای امکاناتی است که در اختیار مدیران آموزشی قرار می‌گیرد یا امکانات ماژول بخش تکالیف یا بخش آزمون‌ساز، در اختیار معلمان هر کلاس قرار خواهد گرفت.

به عنوان مدیران مدارس و مدیران آموزشی، حتماً هنگام راه‌اندازی سامانه آموزش مجازی، از ماژول‌های کاربردی، جهت ارائۀ خدمات آموزشی بهتر و امکانات بیشتر به معلمین و فراگیران استفاده کنید تا بدین شکل، با بیشترین بازدهی و بهره‌وری آموزشی مواجه شوید.

چند درصد، به کیفیت آموزش در سامانه اختصاصی آموزش مجازی مدرسه، رای مثبت داده‌اند؟

یکی از مهمترین دغدغه‌های دانش‌آموزان در هر مقطع تحصیلی، موفقیت در سال تحصیلی و کسب نمرات بالا در دروس مختلف می‌باشد. در دو سال اخیر، این نگرانی در میان دانش‌آموزان باهوش و زرنگ، شکل جدی‌تر به خود گرفت.

یکی از مهمترین عوامل موفقیت دانش‌آموزان علاوه بر تلاش و تمرین آنها، ارائۀ مطالب و محتواهای آموزشی به روز و با کیفیت، از سوی معلمین هر کلاس می‌باشد. در کنار مطالب عنوان شده در کتاب و جزوات مختلف آموزشی، معلمین باید از ابزارهای آموزشی جدید و متدهای آموزشی نوین جهت آموزش عمیق مفاهیم استفاده کنند.

در شیوۀ آموزش برخط، معلمان هر کلاس، می‌توانند از ویدیوهای آموزشی یا تصاویر و همچنین منابع آموزشی به روز در کلاس‌های خود بهره ببرند. علاوه بر این، در سامانه آموزش مجازی، مباحث و مطالب ارائه شده در هر کلاس، به صورت اتوماتیک ضبط خواهند شد که این ویژگی، به مطالعۀ آسان و مجدد دانش‌آموزان جهت درک مباحث درسی کمک خواهد کرد.

کیفیت آموزش در سامانه اختصاصی آموزش مجازی مدرسه

بنابراین، در روش آموزش الکترونیک در دوران پساکرونا، فراگیران علاوه بر کتب درسی، جزوات از ویدیوها و محتواهای به روز آموزشی نیز بهره‌مند خواهند شد و بدین نحو، موفقیت بیشتری در تحصیل و دریافت نمرات قبولی، کسب می‌کنند.

با ایجاد چنین فضای آموزشی و اجرای کامل و صحیح برنامه‌های آموزشی، درصد بالایی از معلمان و دانش‌آموزان و حتی مدیران آموزشی، به کیفیت آموزش در سامانه آموزش مجازی سما رای و امتیاز بالا خواهند داد.

کارشناسان متخصص و مشاوران کاربلد این سامانۀ آموزشی، منتظر تماس شما عزیزان از طریق راه‌های ارتباطی زیر هستند:

تلفن تماس: 44372142 -021

واتساپ: 26701862-021

ایمیل: info@irsh.ir

همچنین، جهت دریافت راهنما یا تماس کارشناسان می‌توانید، عدد 7 را به شماره 100094000 پیامک نمایید.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/ 

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: حسن یزدانی امیرحسین زارع کامران قاسم پور فتحعلی اویسی علی صالح آبادی آذرتاش آذرنوش آموزش مجازی آموزش الکترونیک رپرتاژ آگهی حسن یزدانی امیرحسین زارع کامران قاسم پور فتحعلی اویسی علی صالح آبادی آذرتاش آذرنوش دانش آموزان و معلمان سامانه آموزش مجازی کلاس های آنلاین سامانه آموزش دانش آموزان مدیران آموزشی مدیران مدارس مدیران آموزش راه اندازی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۸۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: در طراحی سوالات امتحانات نهایی ارزشیابی از یادگیری مورد توجه است به طوری که دانش‌آموزان از حفظیات دور باشند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو محسن زارعی، معاون وزیر آموزش و پرورش درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار داشت: این موضوع را نباید به صورت مقطعی و برشی بررسی کرد، شاید برداشت جامعه و آنچه که اتفاق افتاد، پس از اعلام میانگین نمرات آزمون نهایی پایه دوازدهم به این بود که این میانگین نشانگر افت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش بر این موضوع اصرار دارد که مبتنی بر شفافیت، وضعیت کنونی و نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی کند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش وپرورش اضافه کرد: شرایط مبتنی بر کیفیت آموزشی این‌گونه است که وضعیت فعلی را به خوبی بشناسیم و با اعلام به جامعه برای رسیدن به وضعیت مطلوب برنامه‌ریزی لازم و جبران صورت گیرد.

زارعی ادامه داد: آموزش و پرورش در این موضوع نمرات را شفاف اعلام کرد تا برنامه‌ریزی مناسبی انجام شود و معلمان دست به دست هم دهند و شاهد ارتقای کیفیت آموزشی باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود، زیرا این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

وی یادآور شد: اشکالی هم که وجود دارد این است که در دوره‌های مختلف تحصیلی، بازخوردی از وضعیت آموزش نداریم و یکباره این بازخورد را در پایان دوران تحصیل انجام می‌دهیم. این موضوع باید در دوره‌های مختلف بررسی شود که در زمان خود مداخلات لازم صورت گیرد.

زارعی درباره تاثیر دشواری سوالات در امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان اظهار داشت: سوالات سخت شاخص دارد و شاخص هم ضریب دشواری است که در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سوالات نبودیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: آنچه در طراحی سوالات مبنا قرار دادیم این است که توجه و ارزشیابی از یادگیری صورت گیرد و توجه به مفاهیم باشد و دانش آموزان و کل فرایند آموزش جهت‌دهی به سمت یادگیری داشته و از حفظیات و محفوظات دور باشند.

زارعی یادآور شد: در نوبت‌های قبل هم درصدی از سوالات مربوط به همین ارزشیابی از یادگیری متناسب با سطوح شناختی مختلف در سوالات امتحانات نهایی بوده است؛ بنابراین جمع‌بندی این نیست که سوالات سخت بوده است.

دیگر خبرها

  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم