Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، تقویت سیستم ایمنی بدن یکی از بهترین راه‌ها برای مقابله با بیماری‌های مختلف است. این موضوع از دیرباز مورد توجه انسان‌ها بوده و تلاش کرده اند با استفاده از روش‌های مختلف به تعدیل سیستم ایمنی و توانمندسازی آن بپردازند.

استفاده از غذاهای مقوی، گیاهان دارویی، فرآورده‌های طبیعی، تحرک بدنی و ده‌ها مقوله دیگر در طب سنتی ملل مختلف توصیه شده است که خوشبختانه بسیاری از آن‌ها، به کمک علم روز و طب مدرن مورد ارزیابی قرار گرفته و نتایج آن در دسترس پژوهشگران، پزشکان و مردم قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه گیری بیماری کرونا در جهان سبب شد توجه بیشتری از سوی مراجع علمی، پزشکی و دارویی دنیا به محصولات گیاهی و ترکیبات طبیعی برای غلبه بر این بیماری، چه در فاز پیشگیری و چه در فاز درمان صورت گیرد. به طوری که تلاش‌ها برای شناسایی و ارزیابی محصولات گیاهی و طبیعی که کاربرد پزشکی و دارویی دارند، بیشتر شد و مبتنی بر آزمایشات و مطالعات علمی، محصولات گیاهی که به شکل مؤثری در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش داشتند، بیش از گذشته مورد بهره برداری قرار گرفتند.

در اینجا به چهار مورد از اثرگذارترین ترکیبات گیاهی و طبیعی که در آزمایشات و مطالعات علمی و بین المللی مورد تأیید مراجع علمی قرار گرفته اند، می‌پردازیم.

پروپولیس یا بره موم

پروپولیس یا بره موم، ترکیب با ارزشی است که از فعالیت زنبور عسل و ترکیب شیره گیاهان با آنزیم‌های بزاقی حاصل می‌شود و از سال‌های کهن توسط مردمان سرزمین‌های مختلف به عنوان یک ترکیب دارویی مورد استفاده بوده است. آنالیز مطالعات علمی در چند دهه اخیر نشان می‌دهد که پروپولیس یا بره موم می‌تواند اثرات قابل توجهی در تعدیل سیستم ایمنی، اثرات ضد ویروسی، اثرات ضد باکتریایی، اثرات ضد انعقادی داشته باشد.

در خصوص بیماری کرونا شایان ذکر است که نتایج مطالعات مولکولی اخیر نشان می‌دهد که پروپولیس یا بره موم عملکرد قابل قبولی در مهار آنزیم‌های ویروس کرونا و ممانعت از تکثیر ویروس داشته است که می‌تواند نوید بخش آن باشد که استفاده از فرآورده‌های حاوی بره موم یا پروپولیس می‌تواند برای پیشگیری و کاهش علائم بالینی افراد مبتلا به کرونا مفید باشد.

اکیناسه یا سرخارگل

اکیناسه یا سرخارگل نیز از دیگر گیاهانی است که از دیرباز در سرزمین‌هایی که این گیاه در آن وجود داشته، به عنوان یک گیاه دارای اثرات درمانی در پیشگیری و بهبود علائم سرماخوردگی و سایر بیماری‌های سیستم تنفسی مورد توجه بوده است و مردمان مختلف آن را به عنوان یک ترکیب تقویت کننده برای مقابله با این بیماری‌ها استفاده می کرده اند و خوشبختانه مطالعات علمی نیز بسیاری از این موارد را تأیید کرده است.

آزمایشات مختلف نشان داده که مواد مؤثری که در عصاره اکیناسه موجود است توانسته به تعدیل سیستم ایمنی کمک کند و نقش مؤثری به عنوان یک ضد ویروس، ضد باکتری، ضد التهاب داشته باشد. مطالعات علمی حاکی از نقش اکیناسه در پیشگیری از کرونا و کاهش علائم بالینی این بیماری است.

ملاتونین

ملاتونین هورمونی است که به طور طبیعی در بدن وجود دارد و مردم مهمترین اثری که از آن می‌شناسند، نقش ملاتونین بر بهبود کیفیت خواب است.

در این خصوص فراموش نباید کرد که داشتن خواب خوب و باکیفیت، برای داشتن یک سیستم ایمنی کارا ضروریست و فقدان آن، پاسخ ایمنی به عفونت‌های ویروسی را تضعیف می‌کند.

اما بسیاری از مردم نمی‌دانند که ملاتونین علاوه بر بهبود اختلالات خواب، عملکردهای قابل توجهی از خود نشان می‌دهد.

یکی از نقش‌هایی که اخیراً از سوی محققان به آن توجه ویژه شده، توانایی ملاتونین در پیشگیری و درمان کروناست چرا که ملاتونین یک آنتی اکسیدان قوی است و با خواص آنتی اکسیدانی خود می‌تواند کمک بسزایی به بدن برای کنترل و مهار رادیکال‌های آزاد کند.

ضمن اینکه اثرات ضد التهابی و ضد ویروسی ملاتونین و همچنین قابلیت آن در تنظیم عملکرد سیستم ایمنی موجب شده که امیدهای زیادی به آن بسته شود که ملاتونین بتواند به عنوان یک عامل پیشگیرانه و درمانی در بحث کرونا مورد استفاده قرار گیرد.

زنجبیل

زنجبیل از آن دسته از گیاهان دارویی است که قدمتی بسیار طولانی در تاریخ بشر دارد و به صورت ویژه و فوق العاده به عنوان یک محصول با ارزش و اثرگذار برای پیشگیری و کنتترل طیف وسیعی از بیماری‌ها استفاده شده است.

آنالیز داده‌های علمی نشان دهنده اثرات بیولوژیکی مختلفی برای زنجبیل است که از آن جمله می‌توان به خواص ضد التهابی، ضد ویروسی و ضد انعقادی اشاره کرد. علاوه بر این ها باید قابلیت بازکنندگی برونش‌ها و تنظیم سیستم ایمنی را هم به موارد فوق افزود که همه این موارد در بحث بیماری کرونا حائز اهمیت است.

نکته پایانی که ضرورت دارد به آن توجه شود این است که هیچ کدام از ترکیبات طبیعی و گیاهی، نمی‌توانند جایگزین داروی توصیه شده توسط پزشک باشند و صرفاً نقش مکمل و کمک کننده دارند که باید پس از بررسی تداخلات احتمالی میان داروها و سایر مؤلفه‌های سلامت مصرف شوند.

این متن، خلاصه مقالاتی است که توسط دکتر شیدا احمدی کولایی (دکترای تخصصی فارماکوگنوزی) و دکتر الهه عبداللهی (دکترای تخصصی فارماکولوژی) اعضای تیم علمی وب سایت داروکده تهیه و تنظیم شده است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5322845

منبع: مهر

کلیدواژه: سیستم ایمنی کسب و کار ویروس کسب و کار گروه خودروسازی سایپا سامسونگ شهر تهران لوازم خانگی گوشی آیفون فیلم خارجی مواد شیمیایی اسنپ کالای خواب مشاوره حقوقی گاوصندوق آموزش زبان خارجی اکسپو دبی مطالعات علمی سیستم ایمنی عنوان یک بیماری ها اثرات ضد ضد ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۸۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت بیش از ۱۵۰ سارق مغازه و مالخر حرفه‌ای طی ۳ روز در کشور

سرهنگ محمدرضا اکبری با اشاره به اجرای مرحله اول طرح سراسری مبارزه با سارقان مغازه در کشور گفت:‌در جریان این طرح بیش از ۱۵۰ سارق و مالخر از سوی کارآگاهان پلیس آگاهی دستگیر و بیش از ۱۵۰ فقره سرقت نیز کشف شد.

وی با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد از سرقت‌های مغازه در مراکز استان‌ها و کلان‌شهر‌ها اتفاق می‌افتد، گفت: معمولا این سرقت‌ها از سوی سارقان حرفه‌ای صورت می‌گیرد. در همین راستا نیز ما اولین مرحله از طرح مبارزه با سارقان مغازه در استان‌های سراسر کشور را به مدت سه روز متوالی در هفته اول اردیبهشت ماه سال جاری اجرا کردیم.

اکبری با بیان اینکه از حدود ۱۵۰ سارق و مالخر دستگیر شده، ۳۱ نفر مالخر و ۱۲۱ نفر نیز سارق بودند، گفت: سرقت از مغازه به جهت داشتن برخی ویژگی‌ها و وجود اموال باارزش و گران قیمت و سهولت در سرقت نسبت به دیگر سرقت‌های مشابه همواره در کانون توجه سارقان است. از جمله تاثیرگذارترین عوامل در گرایش و رویکرد به سرقت مغازه؛ کم توجهی مالباختگان به نکات ایمنی مانند نصب دزدگیر و آژیر خطر، وجود نقص در در‌ها و قفل در ها، پایین بودن ضریب ایمنی، وجود خلاء‌های قانونی در برخورد با سرقت، پایین بودن هزینه ارتکاب جرم و ... است.

معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا با بیان اینکه افزایش ضریب ایمنی مغازه در کاهش وقوع سرقت ارتباط مستقیمی دارد، به صاحبان مغازه‌ها توصیه کرد: استفاده از تجهیزات ایمنی مناسب مانند دوربین‌های مداربسته، دستگا‌های هشدار دهنده و ... می‌تواند سارقان را در دستیابی به اهداف شوم خود ناکام بگذارد.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • بازداشت بیش از ۱۵۰ سارق مغازه و مالخر حرفه‌ای طی ۳ روز در کشور
  • ارتقای شاخص‌های ایمنی صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران
  • هوش مصنوعی بی طرف نیست ؛ چشم بسته در جنگ شلیک می کند
  • شاخص‌های ایمنی صادرات در پایانه‌های نفتی ارتقا یافت
  • ۹ میوه مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • ۹ میوه فوق‌العاده برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • بهترین میوه برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم