Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز،غفور قاسم پور، فرماندار ویژه شهرستان کرج به مناسبت روز ملی روستا و عشایر به روستای آدران بخش آسارا واقع در محور گردشگری کرج-چالوس سفر کرد و در جمع اعضای شورای روستایی و دهیاران، گفت: بخش آسارا با توجه به موقعیت جغرافیایی و ظرفیت‌های بکر طبیعی، باید به قطب گردشگری تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار ویژه شهرستان کرج افزود: ظرفیت‌های گردشگری بخش آسارا از جمله پیست دیزین، سدکرج و روستا‌هایی که هر یک با دسترسی به رودخانه و کوه، قطب بوم گردی منطقه بشمار می‌روند، با برنامه ریزی و تدوین سند توسعه باید احیاء شود.

قاسم پور همچنین با تأکید بر ضرورت توسعه اشتغال روستایی در این بخش، گفت: عمده فعالیت‌های این بخش متمرکز بر امور روستایی است و روستاییان به عنوان تولیدکنندگان داخلی باید مورد توجه قرار گیرند، از این رو ضروری است که برای گسترش زمینه‌های اشتغال روستایی نیز برنامه جامع تهیه شود.

انتهای پیام/ر.ن

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قطب گردشگری کرج چالوس بخش آسارا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۹۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت سه رویداد گردشگری قزوین در تقویم ملی

نادر محمدی معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قزوین گفت: با توجه به نقش و تاثیر رویداد‌ها در رونق گردشگری استان، یازده پرونده شامل آیین‌های سمنوپزان، پنجاه‌بدر، تعزیه‌خوانی، سوم امام، سوگواری زنانه حسینیه آقا سیدجمال، آیین تشت‌گذاری الوند، آیین مافی زیاران، جشن فندق، شور زرآباد، جشن سماق منطقه الموت و هفته خوشنویسی قزوین تهیه و اطلاعات آنها در سامانه مربوطه بارگذاری شد.

معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری قزوین افزود: پیش از این سه رویداد شامل جشن فندق، جشن سماق و مراسم شور زرآباد منطقه الموت در این تقویم به ثبت رسیده بود و سه پرونده دیگر شامل مراسم سوم امام (طایفه بنی‌اسد)، سوگواری زنانه در حسینیه آقا سیدجمال و آیین سمنوپزان قزوین موفق به دریافت گواهی ثبت رویداد شدند و باقی پرونده‌ها نیز دردست بررسی هستند.

محمدی ادامه داد: از دیگر رویداد‌های شناسایی شده می‌توان به جشن انگور تاکستان، جشن زیتون و انار منطقه طارم‌سفلی، جشن پسته و گل محمدی بویین‌زهرا، جشن گیلاس و زغال‌اخته منطقه رودبار الموت اشاره کرد که با همکاری دستگاه‌های ذیربط قابل معرفی و ثبت هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • گپ و گفت با معلم امدادگر/ نقش معلمان در جامعه روستایی
  • تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • تاکسی هوایی بین گناباد-مشهد راه‌اندازی می‌شود
  • نصب بیش از ٥٠ تابلوی دو زبانه راهنمای گردشگری در روستای پالنگان
  • توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی در اولویت قرار بگیرد
  • (تصاویر) جشنواره گل‌های لاله آسارا
  • شهر کَدکَن قابلیت تبدیل به قطب گردشگری ادبی شهرستان تربت‌حیدریه را دارد
  • ۳ رویداد گردشگری قزوین ثبت ملی شد
  • ثبت سه رویداد گردشگری قزوین در تقویم ملی