Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیداحمد سیدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: میانگین ضریب پوشش بیمه ای در سطح کشور ۴۲ درصد است که در برخی از استان ها بیش از این میزان است.

وی تعداد بیمه شدگان اصلی زیر پوشش این سازمان ۱۰۳ هزار نفر  و تبعی را ۱۶۶ هزار و ۵۶۷ نفر دانست و افزود: در مجموع ۲۸۹ هزار و ۳۴۵ نفر هم اینک زیر پوشش خدمات بیمه ای این سازمان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تعداد مستمربگیران اصلی زیر پوشش ۲۰ هزار و ۲۲۳ نفر و مستمربگیران تبعی را ۲۸ هزار و ۸۹۳ نفر عنوان کرد و اظهار داشت: هم اینک ماهانه ۴۹ هزار و ۱۱۶ نفر از سازمان تامین اجتماعی حقوق می گیرند.

مدیرکل تامین اجتماعی خراسان شمالی در مجموع تعداد جمعیت زیر پوشش این سازمان بیمه گر را ۳۳۸ هزار و ۴۶۱ نفر عنوان کرد و افزود: در این شاخص نسبت به متوسط کشوری عقب هستیم که باید تلاش کنیم تا این عقب ماندگی جبران شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش علت پایین بودن پوشش بیمه ای را ساختار اشتغال استان دانست و اظهار داشت: هم اکنون بیشتر شاغلان این خطه در حوزه کشاورزی، دامپروری، صنایع دستی مشغول به کار هستند که در این حوزه نیز بیشتر به صورت سنتی فعالیت دارند که این امر باعث شده است پوشش بیمه ای در استان نسبت به کشور عقب باشد.

در خراسان شمالی ۸۴ هزار بهره بردار بخش کشاورزی وجود دارد.

سیدی با بیان اینکه تنها پنج صنعت بزرگ در استان وجود دارد افزود: در استان های صنعتی تعداد بیمه شدگان افزایش می یابد اما استان از این نظر ضعیف است که نیاز به حمایت های بیشتر مسوولان دارد.

وی فرار بیمه ای را یکی دیگر چالش های پیش روی سازمان دانست و گفت: در این استان به ویژه بجنورد تعداد زیادی کارگاه های بدون مجوز وجود دارد که نیروهای آنان از خدمات بیمه ای محروم هستند که ساماندهی این امر نیازمند همکاری و مشارکت سایر دستگاه های مسوول و مرتبط است.

مدیرکل تامین اجتماعی خراسان شمالی سرانه پایین درآمدی خانوار را نیز یکی دیگر از علت های اصلی پایین بودن شاخص بیمه ای استان عنوان کرد و اظهار داشت: این خطه جزء استان های کم برخوردار محسوب می شود که خانوار های آن درآمد کافی برای اینکه زیر پوشش بیمه های اختیاری قرار گیرند را ندارند. 

سیدی در خصوص مشاغل آزاد که زیر پوشش هیچ نوع بیمه ای نیستند افزود: تمامی مشاغلی که هیچ نوع بیمه ای ندارند می توانند زیر پوشش بیمه اختیاری حرف و مشاغل آزاد قرار گیرند که حتی شامل زنان خانه دار نیز می شود که در این استان در این نوع بیمه خوب استقبال نشده است.

وی بیمه را تضمین کننده آینده هر فرد دانست و گفت: هر شخصی می تواند با پرداخت حق بیمه خود از مزایای بیمه در آینده بهره مند شود که اگر با نرخ ۱۸ درصد قرار داد کامل داشته باشند از تمامی تعهدات از جمله فوت، از کار افتادگی و بازنشستگی بهره مند خواهند شد.

علاوه بر جمعیت زیر پوشش سازمان تامین اجتماعی هم اکنون ۶۹۹ هزار نفر از جمعیت این استان زیر پوشش خدمات بیمه سلامت قرار دارند که ۸۴ درصد آن به صورا رایگان از خدمات بیمه ای استفاده می کنند.

خراسان شمالی ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارد که ۴۴ درصد ساکنان آن در روستا سکونت دارند.

برچسب‌ها بجنورد تامین اجتماعی خراسان شمالی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بجنورد تامین اجتماعی خراسان شمالی بجنورد تامین اجتماعی خراسان شمالی تامین اجتماعی خراسان شمالی خدمات بیمه پوشش بیمه زیر پوشش بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۹۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی در سال گذشته/ تلاش برای احیای واحدی‌های راکد

تهران- ایرنا- وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی، پوشش بیمه‌ای ۲۳۴ قلم داروی جدید، تلاش برای جلوگیری از تعطیلی واحدهای در شرف تعطیلی، اصلاح قانون کار برای تبدیل قرارداد موقت به دائم از جمله اقدامات دولت سیزدهم در حوزه کار و کارگری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید صولت مرتضوی صبح امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در مراسم دیدار رئیس جمهور با کارگران، گزارشی از عملکرد فعالیت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارائه و اظهار کرد: به روایت‌های متعدد و با راستی‌آزمایی امروز با افتخار اعلام می‌کنیم که در سال ۱۴۰۲ تعداد یک میلیون شغل ایجاد شده است.

وی افزود: بر اساس گزارش رسمی بالغ بر ۷۵۰ هزار اشتغال خالص در کشور ایجاد شده است، یعنی اشتغال منهای بازنشستگان و مشمولان بیمه بیکاری و این به آن معناست که ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی که خالص آن ۷۵۰ هزار نفر می‌شود.

وزیر کار تاکید کرد: از سوی دیگر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در راستای تامین منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در سیاست‌های ابلاغی تامین اجتماعی نیز اقداماتی انجام داده است. پس از ابلاغ سیاست‌ها همکاران ما در دولت در بخش‌های مختلف بسیج شدند و اقدامات مهمی را انجام دادند.

مرتضوی ادامه داد: گسترش بیمه اجتماعی پایه برای دانشجویان و زنان خانه‌دار، ایجاد پوشش بیمه درمان پایه رایگان از طریق بیمه سلامت برای ۵ دهک اول درآمدی، استقرار سامانه پایش فقر و شناسایی کامل فقرا، افزایش مستمری مددجویان کمیته امام (ره)، متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان، تدوین برنامه‌های راهبردی برای اصلاح صندوق‌های بازنشستگی، حمایت از کودکان دارای سوءتغذیه و بازمانده از تحصیل، پوشش بیمه‌ای ۲۳۴ قلم داروی جدید، پوشش هزینه‌های درمان ناباروری و بیماری‌های خاص، ایجاد ثبات و امنیت شغلی و حمایت از مشاغل ایجادی، تلاش برای جلوگیری از تعطیلی واحدهایی که در شرف تعطیل بودند، به ظرفیت اسمی رساندن سایر کارخانه‌ها که از ۱۰ هزار واحد عبور کرد، اصلاح قانون کار برای تبدیل قرارداد موقت به دائم از جمله مهم‌ترین اقدامات وزارت کار است. ‌

کد خبر 749370

دیگر خبرها

  • شاکری: تامین اجتماعی آمار بیمه کارگران ساختمانی را شفاف ارائه دهد + فیلم
  • مهمترین اخبار ۱۱ اردیبهشت/افزایش حقوق بازنشستگان از اردیبهشت
  • ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی در سال گذشته/ تلاش برای احیای واحدی‌های راکد
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به تامین اجتماعی؛ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • تامین اعتبار ویژه برای تکمیل پتروشیمی دهدشت
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است