Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد جعفرپور دبیرکل شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی البرز در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری ایسکانیوز درباره بیمارستان‌های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی البرز اظهار کرد: بیشتر بیمارستان‌های آموزشی دانشگاه، بر پایه آموزشی طراحی نشده و در واقع بیشتر به صورت درمانی ساخته شده است. به طور مثال در بیشتر بیمارستان‌ها سلف سرویس وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ازطرفی پاویون‌ها فضا و امکانات بسیار کمی دارند، اگر به پاویون‌ها رسیدگی نشود، این فضا قطعاً پاسخگوی نیاز دانشجویان ورودی پایین‌تر رشته‌های بالینی نخواهد بود. همچنین برخی از این بیمارستان‌ها فاقد بخش‌های تخصصی لازم هستند.

وی افزود: با توجه به افزایش تعداد دانشجویان رشته‌های بالینی، تعداد درمانگاه‌ها کم و فضای آن برای آموزش ناکافی است. همچنین در دانشکده دندانپزشکی به علت افزایش ظرفیت، نگرانی کمبود فضا برای دانشجویانی که قرار است وارد بالین شوند، وجود دارد. امیدواریم تمهیدات لازم برای رفع این معضل چاره اندیشی شده و با تکمیل پروژه ساخت ساختمان جدید دندانپزشکی که به همت مسئولان درحال انجام است، مشکلات دانشکده در این زمینه تا حد زیادی مرتفع شود.

دبیر کل شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی البرز با اشاره به آیین‌نامه شرح وظایف کارورزان بیان کرد: به شرح وظایف فعلی اینترن‌ها ایرادات بسیاری وارد بوده و از تدوین آخرین  آیین‌نامه شرح وظایف کارورزان ۱۹ سال می‌گذرد. شورای صنفی دانشگاه این موارد را به شیوه‌های مختلف به مسئولین بیان کرده و به جد خواستار تغییر شرح وظایف و جایگزین شدن شرح وظایف جدیدی به جای نسخه فعلی آن هستیم.

دانشکده داروسازی، پرستاری و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز فاقد آزمایشگاه است

وی در زمینه کمبود فضاها و امکانات آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: دانشکده داروسازی، پرستاری و بهداشت این دانشگاه فاقد برخی آزمایشگاه‌های مهم است، به همین علت دانشجویان این رشته‌ها برای شرکت در کلاس‌های عملی مجبورند به دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی البرز بروند.

جعفرپور خاطرنشان کرد: تمامی مواردی پیش‌تر به آن اشاره شد نشان می‌دهد هرگونه افزایش ظرفیت(نه صرفا برای رشته پزشکی) اقدامی غیر معقول تلقی می‌شود.

پرداخت کمک هزینه به کارورزان و کارآموزان دانشگاه علوم پزشکی البرز

دبیر کل شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی البرز با اشاره پرداخت حقوق و پاداش کارورزان و کارآموزان در بخش کووید-۱۹ اظهار کرد: بیماران مبتلا به کووید_۱۹ به بیمارستان‌های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی البرز مراجعه می‌کردند و کارورزان با تلاش بی‌وقفه در کنار سایر مجاهدان کادر ‌درمان، به خدمت‌رسانی مشغول بودند. شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی البرز از مسئولان می‌خواهد برای کارورزان و کارآموزان که هم اکنون و آینده در بخش‌های بیمارستانی به خدمت رسانی به بیماران کرونایی مشغول بوده و هستند، کمک هزینه‌ای علاوه بر حقوق کنونی آن‌ها در نظر بگیرند.

وی اضافه کرد: از طرفی پرداخت حق‌الزحمه به دانشجویان شهریه‌پرداز از دیگر خواسته‌های شورای صنفی دانشگاه‌ علوم پزشکی‌البرز به شمار می‌رود. از مسئولان می‌خواهیم ترتیبی اتخاذ کنند تا پرداخت حق‌الزحمه به کارورزان شهریه‌پرداز دانشگاه علوم پزشکی البرز به مرحله عملیاتی برسد. مسئولان در این راستا به شورای‌صنفی دانشجویان قول همکاری داده‌اند.

خوابگاه علوم پزشکی البرز از دانشگاه هنر اجاره شده است 

وی درباره خوابگاه‌های این دانشگاه اظهار کرد: خرید و ساخت خوابگاه در پردیس دانشگاه و ساخت مطبخ از مطالبات شورای صنفی دانشگاه است. خوابگاه دانشگاه علوم پزشکی البرز در حال حاضر از دانشگاه هنر اجاره شده است. شورای صنفی دانشگاه تقاضای خرید و ساخت خوابگاه در پردیس دانشگاه علوم پزشکی البرز را از مسئولان دارد.

وی در پایان گفت: دانشگاه علوم پزشکی البرز دانشگاهی نوپا است و طبیعتا مشکلات زیادی دارد. امیدواریم با تلاش و تدابیر مسئولان اقدامات لازم جهت مرتفع شدن مشکلات مذکور به عمل بیاید و هر روز شاهد رشد دانشگاه علوم پزشکی البرز باشیم.

انتهای پیام/

نیوشا یعقوبی کد خبر: 1114161 برچسب‌ها شورای صنفی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی البرز شورای صنفی دانشگاه بیمارستان ها شرح وظایف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۰۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، ایوب فصاحت در نخستین نشست منطقه‌ای روسای سازمان جهاد کشاورزی استان‌ها، تقویت همگرایی و مشارکت در سرعت‌بخشی به استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی را ضروری دانست و افزود: موضوع نظام صنفی کشاورزی مورد تاکید وزیر جهاد کشاورزی است.

وی ساماندهی، توانمندسازی و حمایت از تشکل‌های صنفی تخصصی و محصولی را یکی از برنامه‌های راهبردی سازمان مرکزی طی سال جاری برشمرد و اظهارداشت: در این خصوص استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی باید با اهتمام جمعی و پیگیری بیشتر صورت گیرد تا این راهبرد به نتیجه منتهی شود.

سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، تقویت همگرایی، تعامل و مشارکت امور، وفق قوانین و مقررات میان تمامی ارکان مرتبط در خصوص استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی در سطح مجموعه وزارتخانه و پرهیز از پرداختن به مسایل واگرا کننده را خواستار شد.

فصاحت بیان کرد: دبیرخانه هیات عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران مستقر در سازمان مرکزی تعاون روستایی، نهایت تلاش خود را معطوف به سرعت بخشیدن به موضوع استقرار ساختار جدید خواهد کرد و مجموعه سازمان مرکزی نیز پشتیبانی‌های لازم را در این راستا خواهد داشت و از خرداد ماه امسال نیز این موضوع یکی از موارد مورد پیگیری سازمان در سفر‌های استانی است.

نظام صنفی مهمترین رکن بخش غیردولتی حوزه کشاورزی است

جانعلی بهزادنسب مشاور عالی و دستیار وزیر جهاد کشاورزی در این نشست گفت: پروژه نظام صنفی کشاورزی از منظر وزارتخانه و شخص وزیر جهادکشاورزی به عنوان مهمترین رکن بخش غیردولتی حوزه کشاورزی تلقی می‌شود.

وی با اشاره به تاکید وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی؛ اهتمام در استقرار این ساختار جدید و تسریع در نهایی شدن روند انتخابات اتحادیه‌های صنفی کشاورزی و اتاق‌های اصناف در شهرستان‌ها، انتخابات اتاق‌های شهرستان و انتخاب هیات مدیره اتاق اصناف کشاورزی ایران را ضروری دانست.

وفق قوانین و مقررات مسئولیت اصلی اجرای استقرار ساختار جدید نظام صنفی است

مسعود عدل‌طلب دبیر هیئت عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران و مدیرکل دفتر ساماندهی صنوف و تشکل‌های مردم‌نهاد به تشریح و تبیین فرآیند اجرای آیین‌نامه و استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی پرداخت و گفت: وفق قوانین و مقررات، مسوولیت اصلی اجرای استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی در سطح استان با شخص رئیس سازمان جهادکشاورزی استان به عنوان رئیس کمیسیون نظارت بر اصناف کشاورزی شهرستان مرکز استان است و مدیران تعاون روستایی استان‌ها به عنوان دبیر کمیسیون نظارت بر اصناف کشاورزی شهرستان مرکز استان در روند استقرار وظیفه‌مندی دارند.

بنابر این گزارش، در این نشست پس از بررسی موردی عملکرد و تعهد استان‌ها، روسای سازمان جهادکشاورزی و نمایندگان اتاق‌های اصناف و نظام‌های صنفی کشاورزی استان‌های حاضر، به طرح چالش‌های اجرایی در روند تشکیل اتحادیه‌ها و اتاق‌های اصناف و مسایل حد نصاب‌ها در برگزاری انتخابات اتحادیه‌ها و صدور پروانه‌های کسب کشاورزی پرداختند و در ادامه پیشنهاد‌های بهبود امور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین مقرر شد، براساس برنامه‌ریزی انجام شده جلسات هماهنگی منطقه‌ای به منظور تسریع و تسهیل در روند استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی با روسای سازمان جهادکشاورزی سایر استان‌های کشور طی ماه جاری برگزار شود.

نخستین جلسه وبیناری منطقه‌ای تسریع در فرآیند استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی بنا به دعوت و هماهنگی دفتر هماهنگی امور استان‌های وزارت جهاد کشاورزی با حضور سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، مشاور عالی و دستیار وزیر جهاد کشاورزی، نماینده حوزه وزارتی وزارت جهاد کشاورزی، رئیس اتاق اصناف کشاورزی ایران، دبیر هیات عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران، روسای سازمان جهاد کشاورزی استان‌ها، مدیران سازمان تعاون روستایی و نمایندگان نظام‌های صنفی کشاورزی استان‌های تهران، مازندران، گلستان، سمنان، قم، البرز و گیلان و همچنین روسا و کارشناسان ادارات دفتر ساماندهی صنوف و تشکل‌های مردم‌نهاد برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)