Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیشکسوت فوتبال مشهد عنوان کرد به دلیل قرارداد یک ساله‌ای که با یک برنامه تلویزیونی داشته است، تصمیم گرفته از جمع شهرخودرویی‌ها جدا شود.

خداد عزیزی، پیشکسوت فوتبال مشهد در گفت‌وگو با ایسنا درباره دلیل جدیی‌اش از شهرخودرو و کادر فنی این تیم گفت: من به خاطر مشکلات شهرخودرو و هم‌بازی بودنم با مهاجری پیشنهاد این تیم را قبول کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به هر حال این تیم متعلق به مشهد بود و ما هم به خاطر عرقی که به آن داشتیم و مشکلات ابتدای فصل این تیم، ترجیح دادیم که کنار تیم باشیم.

وی ادامه داد: اما مشکل این بود که من قراردادی یک ساله با یک برنامه دارم که به ازای آن مجبورم حداقل یک روز در هفته به تهران بروم که این موضعوع با برنامه تمرینی و همچنین بازی‌های شهرخودرو تداخل داشت. همچنین فشردگی لیگ و قرارداد من با این برنامه حتی باعث می‌شد من بازی‌هایی را در کنار تیم نباشم و طبیعتا این اتفاق خوبی برای شهرخودرو نخواهد بود. من می‌دانم این تیم مشکلات زیادی دارد و نمی خواستم دغدغه بودن یا نبودن من، ذهن کادر فنی و مدیریتی باشگاه را بیشتر درگیر کند.

عزیزی درباره شانس موفقیت شهرخودرو در لیگ بیست و یکم گفت: خوشبختانه ۹۵ درصد بازیکنان مد نظر مهاجری جذب شدند و اردوی نسبتا خوبی هم در تهران برگزار شد. متاسفانه تیم تنها توانست ۳ بازی دوستانه برگزار کند که این نسبت به تیم‌های دیگر کمتر است. قصه لیگ بیست و یکم، جنگ دارا و ندار است؛ ۱۲، ۱۳ تیمی که با بودجه دولتی خود را تجهیز می‌کنند و ۵ یا ۶ تیم خصوصی که با بودجه‌ای محدود روانه مسابقات می‌شوند. تیم‌های دولتی بودجه‌ای ۲۵۰ میلیاردی دارند و تیم‌های خود را با هزینه‌های کلان می‌بندند و تیم‌های خصوصی با بودجه‌ای ۳۰ یا ۴۰ میلیاردی در لیگ برتر حاضر می‌شوند. کار برای شهرخودرو خیلی سخت است و اگر در طول فصل به مشکل مالی برنخورد، باز هم کار دشواری برای رقابت دارد.

پیشکسوت فوتبال مشهد اضافه کرد: سقف قرارداد بازیکنان در شهرخودرو، یک میلیارد است و این در حالی است که یک بازیکن معمولی در لیگ یک، حداقل یک و نیم میلیارد دریافت می‌کند. با چنین بودجه و تیم جوان و کم‌تجربه‌ای که مهاجری دارد، رقابت در لیگ برتر سخت است اما وظیفه ما حمایت است و امیدواریم همین جوانان باانگیزه‌ای که دانرد سبب موفقیت تنها نماینده مشهد شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خداداد عزيزي رضا مهاجری تیم فوتبال شهرخودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۰۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهنگ و هنر در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، دفتر مطالعات آموزش و فرهنگ مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در گزارشی با عنوان «بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور (۱۴): بخش فرهنگ و هنر» بیان می‌کند که لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ طبق اصلاحات انجام شده در ماده (۱۸۲) آیین‌نامه داخلی، در ۲ بخش به مجلس تقدیم شد؛ بخش اول شامل ماده واحده مشتمل بر احکام مورد نیاز برای اجرای بودجه کل کشور، سقف منابع بودجه عمومی دولت به تفکیک درآمدها و واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای و مالی و اجزای اصلی آن‌ها، ترازهای عملیاتی، سرمایه‌ای و مالی بودجه عمومی دولت و فروض برآورد منابع و مصارف بودجه بود که دولت به‌صورت رسمی در اوایل سال ۱۴۰۲ تقدیم مجلس کرد اما بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ درباره جداول تفصیلی شامل ارقام بودجه در ابتدای سال ۱۴۰۳ اعلام وصول شد و لازم است بررسی این بخش به‌ همراه جداول و پیوست‌های منتشر شده، صورت گیرد.

این گزارش مطرح می‌کند که موضوع هزینه‌کرد یک درصد از هزینه‌های شرکت‌های دولتی موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ در راستای بند الحاقی مشابه در برنامه هفتم توسعه، استفاده از ظرفیتی است که دولت از آن به‌منظور اجرای احکام حوزه فرهنگ در برنامه هفتم، بهره برده و تلاش کرده است تا با درج حکم مربوطه و برآورد اعتبارات آن در لایحه بودجه سالیانه، حکم مذکور در برنامه هفتم را اجرا کند.

در این گزارش آمده است که جدول برآورد هزینه‌کرد ۱ درصد از هزینه‌های شرکت‌های دولتی موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری برای اولین بار به‌منظور تفصیل بند «ب» تبصره «۱۳» قانون بودجه سال ۱۴۰۳ در بخش دوم لایحه درج شده است که به‌نظر می‌رسد طراحی چنین جدولی به‌منظور طراحی هزینه‌کرد این بند و همچنین استناد هر ردیف به مواد برنامه هفتم توسعه، اقدام مطلوبی، خصوصا در این بند باشد.

این گزارش ادامه می‌دهد که در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، برخلاف لوایح سال‌های گذشته، جدول وضعیت اعتبارات فصل فرهنگ و هنر در لایحه بودجه به‌کلی حذف شده‌ است و امکان مقایسه وضعیت اعتبارات هزینه‌ای، تملک دارایی سرمایه‌ای و مجموع آن‌ها از بین رفته است؛ همچنین این امر باعث شده امکان مقایسه سهم هر فصل از امور نیز از بین رفته و نیز نتوان سهم امور مختلف از جمله امور فرهنگ، تربیت بدنی و گردشگری را نسبت به سایر امور ده‌گانه ارزیابی کرد. همچنین در ردیف‌های متفرقه درخصوص اعتبارات در نظر گرفته شده، بعضا ابهامی که در نحوه هزینه‌کرد وجود دارد باید برطرف شود. ازاین‌رو، باید دستگاه یا دستگاه‌های مرتبط و ابعاد اجرایی آن تا حد لازم شفاف شود.

در این گزارش مطرح می‌شود که در خصوص سنجه‌های عملکرد خروجی‌های اصلی دستگاه‌های سیاستگذار در بخش فرهنگ و هنر که بعضا اقدامات و سنجه‌ها بسیار کلی و مبهم است و در عمل سنجش و ارزیابی مشخص و شفاف از عملکرد دستگاه را امکان‌ناپذیر می‌کند که به تدقیق و جزیی‌تر شدن و در مواردی جهت‌گیری کیفی نیاز است. ازسوی‌دیگر، با توجه به اینکه لایحه بودجه باید با هدف تحقق سالیانه بخشی از برنامه توسعه باشد، اما در اقدام‌ها و سنجه‌های تعیین شده در لایحه بودجه برای دستگاه‌های سیاستگذار، کمتر رد مشخص و واضحی از احکام برنامه هفتم توسعه (به‌ویژه جدول اهداف کمی ذیل ماده (۷۴) برنامه) وجود دارد و باید تا این موضوع نیز اصلاح شود.

مرکز پژوهش‌های مجلس در این گزارش بیان می‌کند که مجموع اعتبارات دستگاه‌های اصلی بخش فرهنگ و هنر در قانون بودجه ۱۴۰۲ مبلغ ۷۷.۳۲۰.۰۱۸ میلیون ریال بوده که در برآورد سال ۱۴۰۳ به مبلغ ۲۱۸.۹۸۲.۳۳۶ میلیون ریال افزایش یافته و حدود ۱۸۳ درصد رشد پیدا کرده است.

این گزارش توضیح می‌دهد که دلیل عمده افزایش مجموع اعتبارات بخش فرهنگ و هنر به افزایش اعتبارات اختصاصی دستگاه‌های «وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی»، «سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی»، «سازمان امور سینمایی و سمعی بصری» و «حوزه هنری انقلاب اسلامی» موضوع یک درصد از هزینه‌های شرکت‌های دولتی بر می‌گردد. در لایحه بودجه سهم اعتبارات دستگاه‌های اصلی این بخش نسبت به مصارف بودجه عمومی دولت در حدود هشت‌دهم (۰.۷۷) درصد است.

کد خبر 6090916

دیگر خبرها

  • اشاره فرناندز به احتمال جدایی‌اش از منچستریونایتد
  • پولادگر: تیم گلبال مسافر پاریس شد/ نگران میزان بودجه در سال پارالمپیک هستیم
  • نگران بودجه کمیته ملی پارالمپیک در سال پارالمپیک هستیم
  • پیکانپور از سازمان غذا و دارو رفت
  • عزیزی: برای مسابقات آسیایی تنیس برنامه داریم
  • انریکه بود که جلوی آشوب امباپه را گرفت
  • شوک بزرگ به کمیته المپیک در سال المپیک!
  • اصولی: ملی پوشان فوتسال حواله خودرو نمی گیرند/ در جریان انتقال پرسپولیس به مشهد نیستم+ فیلم
  • جدایی کاپیتان تیم ملی عراق از تیم لیگ برترمس رفسنجان
  • فرهنگ و هنر در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳