Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل دفتر خدمات عمومی سازمان بیمه سلامت ایران، کمبود پزشک را عمده‌ترین مشکل اجرای طرح نظام ارجاع دانست و به لزوم همکاری سازمان نظام پزشکی برای جبران آن تاکید کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مدیر کل دفتر خدمات عمومی سازمان بیمه سلامت ایران، کمبود پزشک را عمده‌ترین مشکل اجرای طرح نظام ارجاع دانست و به لزوم همکاری سازمان نظام پزشکی برای جبران آن تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 محمدرضا میرزایی روز شنبه در دهمین جلسه کارگروه نظام ارجاع در صندوق بیمه سلامت همگانی گفت: طرح نظام ارجاع در صندوق بیمه همگانی از حدود ۱۰ ماه قبل در ۴ استان کردستان، کرمان، یزد و چهار محال و بختیاری شروع و بعد از مقدمات کار مراحل ویزیت بیماران آغاز شد. در حال حاضر در ۴ استان کشور جمعیتی بالغ بر ۴۵۰ هزار نفر به ۴۰۰ پزشک انتصاب داده شده‌اند و ویزیت پایه در این استان‌ها از حدود ۸ ماه پیش آغاز شده است به طوری که تاکنون بیش از ۶۵ درصد از جمعیت ۴ استان ویزیت پایه شده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه در ۴ استان با کمترین مشکل فرآیند اجرای نظام ارجاع در حال پیگیری است، افزود: استان‌ها طی هفته‌های اخیر نسبت به پالایش جمعیت و رفع همپوشانی در حال اقدام هستند و بیمه شدگان صندوق بیمه همگانی که اعتبار دفترچه آنان به اتمام رسیده است، با مراجعه به پزشک خانواده ویزیت پایه شده، اطلاعات و مشخصات آن‌ها اصلاح می‌شود و نهایتاً توسط اداره کل استان تمدید اعتبار می‌شوند.

مدیرکل دفتر خدمات عمومی سازمان بیمه سلامت ایران همچنین بیان کرد: از سه ماه گذشته در ۶ استان دیگر از جمله استان همدان، لرستان، کرمانشاه، گلستان، کهگیلویه و بویراحمد و ایلام این اقدام آغاز شد به نحوی که در این استان‌ها برای حدود ۴۰۰ هزار نفر انتصاب به پزشک صورت گرفت و نزدیک به ۴۰۰ پزشک به عنوان پزشک خانواده طرف قرارداد شدند.

به گفته میرزایی، در حال حاضر در ۱۰ استان نظام ارجاع اجرا می‌شود که حدود ۹۰۰ هزار نفر از جمعیت به حدود ۸۲۰ پزشک انتصاب پیدا کرده‌اند.

وی افزود: با توجه به اینکه مشکلات اجرایی در ۴ استان به حداقل رسیده است، طرح نظام ارجاع در صندوق بیمه همگانی به صورت ملی از ابتدای مهر ماه به سایر استان‌ها ابلاغ شد تا در تمام کشور اجرایی شود تا فرآیند انتصاب جمعیت و انتخاب پزشک در این استان‌ها نیز صورت گیرد.

میرزایی تاکید کرد: به دنبال اجرای موفق و کامل طرح نظام ارجاع در جمعیت صندوق بیمه همگانی کشور، سازمان بیمه سلامت ایران قصد دارد با ساز و کار بهتری در سایر صندوق‌ها نیز این طرح را اجرایی کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بیمه سلامت صندوق نظام پزشکی بیمه همگانی سازمان بیمه سلامت ایران صندوق بیمه همگانی طرح نظام ارجاع نظام ارجاع ۴ استان استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۰۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک میلیون روستایی و کشاورز در دولت سیزدهم بیمه شدند

دو مادر خانه‌دار روستایی دهه هشتادی که دارای ۳ فرزندند تقدیر و تجلیل شد توسط مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و استاندار زنجان تجلیل و تقدیر شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، بیت‌الله برقراری، مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستائیان و عشایر و نماینده تام الاختیار وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی امروز در سفر یک روزه وارد استان زنجان شد. وی در برنامه نخست با محسن افشارچی استاندار زنجان دیدار کرد.

نکته قابل توجه دیدار امروز این دو مسئول با یکدیگر اینجا بود که در این جلسه در راستای تشویق سیاست‌های فرزندآوری از دو مادر خانه‌دار روستایی دهه هشتادی که دارای 3 فرزند هستند تقدیر و تجلیل شد.

بیش از یک میلیون روستایی و کشاورز در دولت سیزدهم بیمه شدند

بیت‌اله برقراری در دیدار با استاندار زنجان اظهار داشت: پیش از روی کار آمدن دولت سیزدهم صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر یک میلیون و 300 هزار نفر بیمه شده داشت ولی در این دولت تاکنون یک میلیون و 13 هزار نفر عضو  جدید زیرپوشش این صندوق قرار گرفتند.

وی با بیان اینکه بیمه‌های فراگیر نقش مهمی در فراهم کردن زمینه‌های لازم برای رفاه شهروندان است، اظهار کرد: در این حوزه با شتاب بیشتری در حال حرکت هستیم‌.
 
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستائیان و عشایر و نماینده تام الاختیار وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: یکی از راه‌های تحقق اجتماعی گسترش شرایط بیمه‌ای است، با گسترش این بخش ما می‌توانیم در این حوزه به تحقق عدالت اجتماعی نزدیک شویم و این درحالی است که با استقرار دولت مردمی سیزدهم اقدامات بسیار موثری انجام شده است.

وی با بیان اینکه در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دولت مردمی اقداماتی قابل توجهی انجام شده که نیاز به تبیین دارد، تصریح کرد: ایجاد یک میلیون شغل در سال بر اساس مستندات و طرح کالا برگ الکترونیکی از جمله این اقدامات شاخص است.

درد کارگران را درد خودمان می‌دانیم

محسن افشارچی استاندار زنجان نیز در این دیدار با بیان اینکه درد کارگران را درد خودمان می‌دانیم، گفت: حل مسائل کارگران از دغدغه‌های اصلی مدیریت استان است.

وی با بیان اینکه استان زنجان در شاخصهای مرتبط به حوزه کار و تولید رتبه های بالای کشور را به خود اختصاص داده است، افزود: زنجان در زمینه احیای واحدهای راکد رتبه دوم کشوری و در زمینه نرخ بیماری رتبه سوم کشور را از آن خود کرده است.

استاندار زنجان به گره‌گشایی از مسائل تعاونی های مشکل‌دار استان اشاره کرد و ادامه داد: در این خصوص نیز با همراهی مسئولان کشوری اقدامات مطلوبی تا کنون انجام شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جلوه های تعارض منافع در قوه قضائیه / ارجاع گزینشی، آسیب جدی در رسیدگی به پرونده های ملی
  • لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا
  • عقب‌ماندگی تعرفه‌های پزشکی نسبت به رشد قیمت تمام شده خدمات
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • رشد تعرفه های پزشکی نسبت به قیمت تمام شده خدمات عقب است
  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون بیمه‌شده دارد
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون نفر بیمه شده دارد
  • یک میلیون روستایی و کشاورز در دولت سیزدهم بیمه شدند
  • اجرای طرح ملی ورزش با مردم در خراسان جنوبی