Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@19:19:14 GMT

مرغ تریاکی ارزش تکذیب کردن هم ندارد!

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۳۱۳۹۷

مرغ تریاکی ارزش تکذیب کردن هم ندارد!

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، شهرام موحدی مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان درباره ادعای خوراندن تریاک به مرغ‌ها برای افزایش وزن، اظهار داشت: سوژه‌ای که در روز‌های اخیر با عنوان مرغ‌های تریاکی بازنشر شده است مربوط به بهمن سال ۱۳۹۸ و به نقل از ریاست سابق سازمان دامپزشکی کشور آقای رفیعی پور است که همان زمان بار‌ها تکذیب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه این خبر جعلی مربوط به استان اصفهان نیست و همه تولیدکنندگان مرغ را متهم می‌کرد، افزود: هیچ واحد مرغداری مجاز نیست بدون تأیید سازمان دامپزشکی از محصولی در رژیم غذایی و دارویی برای پرورش طیور استفاده کند، تمام محصولاتی که زیر نظر اداره کل دامپزشکی تولید می‌شود و گواهی نظام دامپزشکی دارد از جمله فرآورده‌های خام شامل مرغ، گوشت، ماهی و میگو سالم است و ما سلامت آن‌ها را تضمین می‌کنیم.

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان با بیان اینکه خوراندن تریاک برای افزایش وزن مرغ ممکن نیست، ابراز داشت: اداره کل دامپزشکی بر فعالیت همه مرغداری‌های استان نظارت دارد، مردم مطمئن باشند این موضوع مطرح شده در فضای مجازی جعلی است، زیرا سیستم گوارشی طیور به گونه‌ای است که استفاده از تریاک برای پرورش آن‌ها غیر ممکن است و به نظر می‌رسد باز نشر این خبر هدف دار است تا مسئولان اخبار جعلی و سبک را تکذیب کنند در حالی که این شایعه به قدری بی ارزش است که حتی قابل تکذیب کردن نیست.

موحدی خاطرنشان کرد: در فضای مجازی هرکسی می‌تواند هر عکس و متنی را فارغ از صحت آن منتشر و باز نشر کند و این مردم هستند که با افزایش سواد رسانه‌ای خود باید مطالب مستند و صحیح را از شایعات تشخیص دهند و اجازه ندهند عده‌ای سودجو افکار آن‌ها را به بازی بگیرند.

مصرف جگر دارای کیست هیداتید، انسان را به این بیماری انگلی مبتلا نمی‌کند

وی همچنین با بیان اینکه تاکنون موردی از توزیع جگر دارای ضایعه کیست هیداتید در قصابی‌های اصفهان گزارش نشده است، اظهار داشت: این عارضه روی جگر یا کبد دام (گاو و گوسفند) بسیار بد شکل و واضح است و کارشناسان و بازرسان مجرب دامپزشکی استان در کشتارگاه‌ها همه امعاء و احشاء دام‌ها را کامل بررسی کرده و اگر کیست وجود داشته باشد، آن را جدا کرده و دور می‌ریزند.

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان با بیان اینکه کیست هیداتید یک بیماری انگلی و مشترک بین انسان و دام است، افزود: این انگل داخل دستگاه گوارش سگ سانان وجود دارد که با مدفوع حیوان خارج می‌شود و اگر روی سبزی و علوفه باشد، انگل وارد دستگاه گوارش دام شده و کیست‌های بزرگ به شکل تاول به ویژه روی جگر گوسفند یا گاو ایجاد می‌شود.

موحدی اضافه کرد: انسان با خوردن جگر گاو و گوسفندی که کیست هیداتید دارد به این بیماری مبتلا نمی‌شود بلکه با خوردن آب یا غذایی که حاوی تخم انگل خارج شده از بدن حیوان، انسان را مبتلا می‌کند؛ ممکن است که این تخم انگل به موی سگ یا حیوان متصل شده باشد و اگر فردی پس از تماس با حیوان، بدون شست و شوی دست‌ها خوراکی مصرف کند، این انگل وارد دستگاه گوارش انسان می‌شود و کیست در کبد یا طحال و حتی در مغز انسان ایجاد شود.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قیمت مرغ مرغ تریاکی دامپزشکی استان استان اصفهان کیست هیداتید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۱۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب مسدود شدن گذرگاه های فراه و نیمروز

عبدالحی سباوون رئیس اطلاعات و فرهنگ ولایت فراه گفت گذرگاه ابونصر فراهی (ماهیرود) به مدت یک ساعت مسدود بوده اما پس از آن باز شده است.

گذرگاه مرزی ماهیرود از سال 1386 با شهر بیرجند ایران ۱۹۰ کیلومتر و با شهر فراه افغانستان ۱۲۰ کیلومتر فاصله دارد و از گذرگاه های پررفت و آمد مرزی است.

همچنین رحیم الله ساجد سخنگوی والی نیمروز نیز گفت بسته بودن مرز نیمروز (میلک) حقیقت ندارد.

گذرگاه مرزی میلَک از گذرگاه‌های مهم مرزی بین ایران و افغانستان است که در محدوده شهرستان هیرمند ایران، در فاصله ۲۶۱ کیلومتری شمال زاهدان و در نزدیکی شهر زرنج مرکز ولایت نیمروز افغانستان قرار دارد.

گفتنی است اخباری مبنی بر مسدود شدن این دو گذرگاه مرزی در رسانه ها منتشر شده بود.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • دکمه تصویب قانون عفاف و حجاب زیر دست کیست؟!
  • در تبریز استقلال نشان می‌دهد کت تن کیست | هر وقت کم آوردیم به سمت چپ سینه‌مان نگاه می‌کنیم
  • پشت‌پرده سرکوب اعتراضات دانشجویی در آمریکا کیست؟ + تصاویر | شای داویدای کیست؟
  • مقصر جریمه شدن اشتباهی رانندگان کیست؟
  • تکذیب مسدود شدن گذرگاه های فراه و نیمروز
  • موردی از تب کریمه کنگو در لرستان مشاهده نشده است
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • کشف روش‌های درمانی بالقوه بیماری کلیه پلی‌کیستیک
  • موعود شمخانی کیست؟
  • پیامبر منطقه محروم بشاگرد کیست؟! + فیلم