Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از ارایه شکایات بسیاری به اداره ثبت املاک ترکیه درباره تطابق نداشتن ارزش واقعی املاک فروخته شده به خارجی ها، بسیاری از معاملاک املاک با خارجی ها طی 2 هفته گذشته لغو شده است.


به گزارش عصرایران به نقل از گزارش روزنامه " پُستا" ترکیه، طی 2 هفته گذشته دهها معامله فروش املاک به خارجی ها به ارزش بیش از 500 میلیون لیر به دلیل تطابق نداشتن ارزش واقعی و اسمی این املاک فروخته شده لغو شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طبق قوانین ترکیه شهروندان خارجی که ملکی به ارزش 250 هزار دلار (2.2 میلیون لیر) در این کشور خریداری کنند، تابعیت ترکیه را دریافت می کنند و بر اساس این قانون طی سال های گذشته شهروندان زیادی از کشورهایی چون عراق، افغانستان، پاکستان و ایران و حتی روسیه اقدام به خرید خانه در ترکیه کرده اند.


بر اساس این گزارش، مسئولیت ارزیابی ارزش واقعی املاک فروخته شده به خارجی ها پیشتر در دست یک شرکت بود اما با سوء استفاده های گسترده این شرکت در ارزیابی املاک، هم اینک دولت ترکیه از میانه های ماه گذشته میلادی یک سیستم مکانیزه و هوشمند را برای ارزیابی ارزش خانه های فروخته شده تعیین کرده است.


با راه اندازی این سیستم مشخص شده بسیاری از املاکی که پیشتر به خارجی ها فروخته شده ارزش واقعی آنها نصف و حتی کمتر از ارزیابی قبلی است و بر این اساس برخی قراردادهای فروش خانه به خارجی طی 2 هفته گذشته لغو شده است.


بر اساس اعلام فعالان بازار املاک ترکیه که در بخش فروش خانه به خارجی ها فعالیت دارند هم اکنون و در 2 هفته گذشته فروش املاک به خارجی ها تقریبا متوقف شده است.


بر اساس اعلام این فعالان برای مثال خانه ای به ارزش 2.3 میلیون لیر به خارجی ها فروخته شده که در سیستم ارزشیابی جدید ارزش ملک 850 هزار لیر برآورد شده است.


این مشکل سبب شده طی روزهای گذشته فروش املاک به خارجی ها متوقف شود.


برخی از فعالان بازار املاک ترکیه مدعی اند سیستم ارزیابی جدید، قیمت خانه ها را کمتر از ارزش واقعی آنها ارزیابی می کند.


برخی فعالان بازار املاک در ترکیه نیز از کلاهبرداری ها و تبانی های بزرگ بین فروشندگان و ارزیابان در این بخش سخن می گویند و حالا با تعبیه سیستم جدید ارزیابی ارزش املاک، گوشه هایی از این پرونده های فروش چند برابری قیمت به خارجی ها رو شده است.

 

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: فروش املاک به خارجی ها 2 هفته گذشته ارزش واقعی فروخته شده بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۱۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معامله ۳۶ همت انواع کالا و محصول در بورس کالا

معامله ۳ میلیون و ۲۸۱ هزار تن انواع کالا و محصول به ارزش ۳۶.۱ هزار میلیارد تومان در هفته گذشته در بورس کالا انجام شد. - اخبار بازار -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، آمار معاملات بازار فیزیکی بورس کالای ایران نشان می دهد در هفته‌ای که گذشت 400 شرکت در تالارها و بازار فرعی کالا و محصولشان را عرضه کردند که به معامله 3 میلیون و 281 هزار تن انواع کالا و محصول به ارزش 36.1 هزار میلیارد تومان منتهی شد. ارزش معاملات 10 شرکت برتر 15.9 هزار میلیارد تومان برآورد شد.

بر این اساس بورس کالای ایران برترین های بورس کالا در هفته منتهی به 7 اردیبهشت را براساس ارزش فروش شرکت ها در بازار فیزیکی اعلام کرد که جزییات رتبه‌بندی جایگاه شرکت‌ها از لحاظ فروش به شرح زیر است:

. ملی صنایع مس ایران (فملی) با ثبت معامله 6 هزار و 400 تن تمس کاتد، مس کم عیار، مس مفتول و سولفور مولیبدن به ارزش 2 هزار و 805 میلیارد تومان در رتبه نخست ایستاد.

. فولاد خوزستان (فخوز) با فروش 138 هزار و 400 تن شمش بلوم، آهن اسفنجی، تختال و آرگون به ارزش 2 هزار و 729 میلیارد تومان، دوم شد.

. فولاد کاوه جنوب کیش (کاوه) با فروش 85 هزار و 500 تن شمش بلوم و ضایعات نرمه آهن اسفنجی به ارزش 2 هزار و 3 میلیارد تومان، سوم شد.

. مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب با ثبت معامله 11 هزار و 850 تن شمش آلومینیوم به ارزش یک هزار و 821 میلیارد تومان در رتبه چهارم ایستاد.

. پالایش نفت اصفهان (شپنا) با فروش 104 هزار تن وکیوم باتوم، لوب کات سبک و گوگرد گرانوله به ارزش یک هزار و 486 میلیارد تومان پنجم شد.

. مجتمع فولاد خراسان (فخاس) با ثبت معامله 55 هزار تن شمش بلوم و میلگرد به ارزش یک هزار و 298 میلیارد تومان، ششم شد.

. معدنی و صنعتی چادرملو (کچاد) با فروش 245 هزار تن کنسانتره و گندله سنگ آهن به ارزش یک هزار و 53 میلیارد تومان در رتبه هفتم ایستاد.

. معدنی و صنعتی گل گهر (کگل) نیز با ثبت معامله 190 هزار تن گندله سنگ آهن به ارزش یک هزار و یک میلیارد تومان هشتم شد.

. پالایش نفت بندرعباس (شبندر) 64 هزار تن وکیوم باتوم، لوب کات سنگین و سلاپس واکس به ارزش 962 میلیارد تومان فروخت نهم شد.

. صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان با فروش 162 هزار تن گندله سنگ آهن و ثبت ارزش 816 میلیارد تومان دهم شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قرارداد رهن و اجاره برای افغانستانی‌ها در این استان سفت و سخت می‌شود
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • فرصت برای تعیین تکلیف املاک ادارات کرمان
  • هرنوع قرارداد رهن و اجاره با اتباع خارجی غیرمجاز ممنوع است
  • ممنوعیت عقد قرارداد مسکن با اتباع غیر مجاز
  • ۵۶ درصد صادرات زنجان به کشور ترکیه اختصاص دارد
  • فروش ۷۰ میلیارد تومانی املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی استان کرمان
  • فروش ۷۰ میلیارد تومانی املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی استان کرمان
  • معامله ۳۶ همت انواع کالا و محصول در بورس کالا
  • استقبال مخاطبین سینما از «مست عشق»