Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران گفت: بر اثر توفان شاهین تاکنون دو ملوان کشته، سه نفر مفقود و بالغ بر یک هزار و ۶۶۰ میلیارد ریال خسارت به زیرساخت‌های بندری وارد شده است.

به گزارش مشرق، «سید پرویز محبی نوذر» افزود: بر اثر توفان حاره‌ای شاهین پنج ملوان با برخورد دو شناور صیادی مفقود شدند و از این تعداد تاکنون پیکر دو نفر پیدا شده و از سه نفر دیگر خبری در دست نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران اظهار داشت: جستجوها برای یافتن افراد مفقود شده در آب های این استان ادامه دارد.

محبی تصربح کرد: براساس ارزیابی ها و بررسی های اولیه، برآورد خسارات ناشی از توفان شاهین در استان سیستان و بلوچستان به طور عمده مربوط به زیرساخت های و تاسیسات بندری از جمله سوله ها و سایبان های بندری، مراکز تخلیه صید، موج شکن ها، بخشی از تاسیسات شناور و سازه هایی که شناورها در بنادر به آن وصل می شوند، چراغ های دریایی، راه های دسترسی به مراکز صیادی و شبکه های برق می شود.

وی اضافه کرد: برآورد خسارت یک هزار و ۶۶۰ میلیارد ریالی در زمینه تاسیسات صید و صیادی و زیرساخت های بنادر ماهیگیری است و در بخش شناورها در حال بررسی خسارات به لنج ها و قایق های ماهیگیری هستیم که به زودی نتیجه آن را  اعلام خواهیم کرد.

معاون سازمان شیلات ایران گفت: برای جبران خسارات ناشی از طوفان شاهین، میزان خسارات وارده را به ستاد حوادث غیر مترقبه استان سیستان و بلوچستان اعلام کرده ایم و سازمان شیلات ایران نیز برای تخصیص اعتبار از محل ستاد حوادث غیر مترقبه کشور اقدام خواهد کرد.

وی افزود: در استان سیستان و بلوچستان هفت بندر صیادی و سه موج شکن مردمی داریم که در اختیار صیادی قرار گرفته اند که بر اثر توفان شاهین خسارت دیده اند.

محبی اظهارداشت: این توفان خسارت مالی و قابل ذکری در استان هرمزگان نداشته است.

به گزارش ایرنا، هفته گذشته چرخنده حاره ای تحت عنوان توفان شاهین به سواحل جنوبی ایران ورود پیدا کرد که خساراتی را به استان سیستان و بلوچستان وارد شده است.

ناوگان صیادی با داشتن حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ فروند شناور صیادی شامل سه‌هزارو ۴۰۰ فروند لنج، هشت‌هزار فروند قایق و ۱۲۵ فروند کشتی با مالکیت بخش خصوصی و تعاونی، تحت برنامه ریزی، نظارت و مدیریت سازمان شیلات ایران قرار دارد.

سال گذشته نزدیک به ۱۴۰ هزار صیاد با استفاده از ناوگان ماهیگیری انواع آبزیان را با روش های مختلف از جمله گوشگیر، گرگور، قلاب، لانگ لاین، مشتا، پرس ساین، تور قیفی و ترال میان آبی صید کردند.

نزدیک به ۸۰۰ فروند از شناورهای ماهیگیری در آب های فراساحلی خلیج فارس، دریای عمان و اقیانوس هند فعالیت می کنند.

صید سالیانه میگوی دریایی بین هشت تا ۱۲ هزار تن و صید بیش از  ۷۰۰ هزار تن انواع آبزیان در آب های جنوب و شمال کشور در برنامه ششم توسعه برای سال ۱۴۰۰ هدف‌گذاری شده است.

منبع: ایرنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان وزارت جهاد کشاورزی سید جواد ساداتی نژاد دریای عمان استان سیستان و بلوچستان برنامه ششم توسعه اقیانوس هند سازمان شیلات ایران استان سیستان و بلوچستان سازمان شیلات ایران توفان شاهین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۴۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت محصولات سایپا +جدول

ارقام پیشنهادی فروشنده‌های شاهین دنده‌ای و کوییک GX در اولین روز معاملاتی هفته پنج میلیونی افزایش پیدا کرده است.

به گزارش مشرق، شاهین دنده‌ای امروز شنبه هشتم اردیبهشت با رشد قیمت پنج میلیونی روانه بازار شده و همین تغییر در ارقام پیشنهادی فروشنده‌های کوییک دیده می‌شود.

قیمت شاهین دنده‌ای در بازار آزاد امروز به ۷۷۰ میلیون تومان رسید و خرید کوییک دنده‌ای تیپ GX به‌طور متوسط ۴۵۰ میلیون تومان خرج برمی‌دارد.

شاهین اتوماتیک به‌عنوان گرانقیمت‌ترین سواری داخلی سایپا ۸۶۵ میلیون تومان به‌فروش می‌رسد و آنطرف معدود تیبا صندوقدار صفرکیلمتر موجود در بازار به طور متوسط ۳۹۷ میلیون تومان آگهی می‌شوند. قیمت روز محصولات سایپا در بازار آزاد را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

قیمت روز خودروهای سایپا

مدل ششم اردیبهشت هشتم اردیبهشت
پراید ۱۵۱ تیپ DA مدل ۱۴۰۳

۳۴۰ میلیون تومان

۳۴۰ میلیون تومان

تیبا صندوقدار مدل ۱۴۰۱

۳۹۷ میلیون تومان

۳۹۷ میلیون تومان

تیبا هاچبک مدل ۱۴۰۱

۴۰۲ میلیون تومان

۴۰۲ میلیون تومان

ساینا S دنده‌ای مدل ۱۴۰۳

۴۴۵ میلیون تومان

۴۴۵ میلیون تومان

کوئیک GX مدل ۱۴۰۳

۴۴۵ میلیون تومان

۴۵۰ میلیون تومان

کوئیک SR دنده‌ای مدل ۱۴۰۳

۴۵۵ میلیون تومان

۴۵۵ میلیون تومان

اطلس مدل ۱۴۰۳

۵۹۵ میلیون تومان

۵۹۵ میلیون تومان

چانگان CS۳۵ پلاس تیپ ۲

یک میلیارد و ۷۴۰ میلیون تومان

یک میلیارد و ۷۴۰ میلیون تومان

چانگان CS۳۵ پلاس تیپ ۳

یک میلیارد و ۹۵۰ میلیون تومان

یک میلیارد و ۹۵۰ میلیون تومان

شاهین دنده‌ای مدل ۱۴۰۳

۷۶۵ میلیون تومان

۷۷۰ میلیون تومان

شاهین اتوماتیک مدل ۱۴۰۳

۸۶۵ میلیون تومان

۸۶۵ میلیون تومان

منبع:فرارو

دیگر خبرها

  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز در سرپل ذهاب
  • انفجار مهمات در پایگاه نظامی کامبوج/ ۲۰ سرباز کشته شدند
  • ۵۰۰ اثر به جشنواره مد و لباس اروند راه یافتند
  • قیمت محصولات سایپا +جدول
  • نجات گردشگران مفقود شده در مسیر کوهنوردی پردیس
  • دیدنی های امروز؛ توفان اعتراضات دانشجویی حامیان فلسطین از آمریکا تا اروپا
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • ماهیگیری با دست خالی! (فیلم)
  • خوانندگی اختصاصی و جالب یوسف صیادی برای حامد آهنگی (فیلم)
  • اینفوگرافیک پرفروش ترین داروها در سال ۱۴۰۲ در ایران