Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری سوریه (سانا)، وزارت بهداشت و جمعیت یمن فاش کرد این کشور با افزایش تعداد مرگ‌ومیر نوزادان و مادران روبه‌رو است چراکه بر اثر محاصره شدید و تخریب مراکز و امکانات بهداشتی و پزشکی از سوی ائتلاف متجاوز عربی به سرکردگی عربستان با کمبود دارو و امکانات پزشکی مواجه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وب سایت یمنی المسیره به نقل از یکی از مسئولان وزارت بهداشت این کشور نوشت: تعداد جان باختن مادران و نوزادان به میزان قابل توجهی افزایش یافته است و سال گذشته از هر صد هزار تولد ۵۰۰ نوزاد یا مادر جان خود را از دست داده اند.

«دکتر ماجده الخطیب» مدیر کل بیمارستان «هفتادمین» که در حوزه زنان و زایمان فعالیت می‌کند در این خصوص گفت: این بیمارستان با کمبود جدی داروی مخصوص زنان باردار و نوزادان روبروست و این تنها مشکل ما نیست و باقی بیمارستان‌های مشابه ما نیز همین مشکل را دارند و به دلیل تجاوز به یمن بیمارستان‌ها حتی حاضر شدند اقلام دارویی که تعداد آن به انگشتان دست هم می‌رسد با مشقت تهیه کنند.

الخطیب همچنین تأکید کرد که سازمان ملل متحد مقدار کافی دارو برای زنان باردار و نوزادان ارائه نمی‌دهند و کمک آن‌ها بیشتر به مواد شوینده محدود می‌شود.

یکی دیگر از مقامات بیمارستان اعلام کرد که دارو‌های بیهوشی از انواع مختلف، انواع آنتی بیوتیک‌ها و امکانات پزشکی تقریبا رو به اتمام است و به دیل راهزنی ائتلاف سعودی در بندر «الحدیده» سوخت این مراکز نیز رو به اتمام است.

امروز درحالی این خبر منتشر می‌شود که روز گذشته منابع بین‌المللی اعلام کرد اعضای کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل بر اثر فشار و لابی مقامات سعودی تحقیقات این کمیسیون در خصوص جنایت جنگی در یمن را متوقف خواهد کرد. هلند که ریاست این کمیسیون را بر عهده داشت اعلام کرد این تنها گذاشتن مردم یمن و پشت کردن به آن هاست.

نزدیک به هفت سال است که یک ائتلاف متجاوز به سرکردگی عربستان و حمایت کشور‌هایی مانند انگلیس و آمریکا به کشور فقیر یمن حمله کرده و آن را تحت شدیدترین حملات و محاصره‌های نظامی و اقتصادی قرار داده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جنگ یمن ائتلاف متجاوز سعودی کمبود دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۴۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله

یک کارشناس اقتصادی گفت: کاری که بانک مرکزی به‌درستی انجام می دهد، این است که با افزایش نرخ ارز در بازار غیر رسمی، نرخ مرکز مبادله تغییر خاصی نمی کند؛ این نشان می‌دهد که بانک مرکزی بازیچه قرار نگرفته و وارد بازی بازارسازها نشده است. بازار آزاد می‌خواهد نرخ ارز مرکز مبادله را به سمت خودش بکشاند اما وقتی موفق نمی‌شود، کاهش پیدا می‌کند. سال گذشته نرخ دلار به ۶۰ هزار تومان رسید اما به ۵۰ هزار تومان برگشت.

آلبرت بغزیان در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تاثیر حراج سکه در کنترل قیمت‌ها بیان کرد: اگر هدف بانک مرکزی کاهش قیمت سکه بوده، باید توجه داشت که این کار یک مسکن موقت است برای تاثیر در قیمت؛ لذا این امر باید به‌طور مرتب انجام شود یا اینکه به تعدادی سکه عرضه شود که دیگر بازار اشباع شده باشد. البته همه این‌ها منوط به این است که نرخ ارز هم ثابت باشد.

این کارشناس اقتصادی اظهار کرد: قبلا برگزاری حراج‌ سکه برای این بود که طلا به سازندگان عرضه شود و آنها بتوانند زیورآلات تولید کنند، در مقایسه با زمانی که نفت فروخته می‌شد و بانک مرکزی طلا و دلار تحویل می‌گرفت و به بانک کارگشایی می‌داد که به سازندگان و تولیدکنندگان زیورآلات عرضه کند؛ این کار در میان‌مدت نمی‌تواند اثری داشته باشد که قیمت‌ها را بشکند و کسانی که سکه خریدند هم به امید سوداگری هستند یا اینکه دنبال حفظ ارزش پولشان  هستند.

بغزیان خاطرنشان کرد: تا زمانی که سوداگری است و بین ارز دولتی و غیر رسمی اختلاف وجود دارد، نباید انتظار داشته باشیم که ثبات اقتصادی ایجاد شود و طلا و دلار برای خرید واقعی باشند نه برای استفاده از فرصت‌ها و سوداگری؛ زیرا اختلاف ارز دولتی با بازار غیر رسمی جذاب است و با عرضه محدود هم نمی‌توان نرخ را شکست بلکه می توان در کوتاه مدت بر بازار اثر گذاشت و این امر را بارها آزمون کردیم؛ لذا باید این موضوع ریشه‌ای حل شود.

وی ادامه داد: برای مثال منطقی بود که در آستانه سفرهای نوروزی، میزان دریافت ارز مسافرتی را افزایش دادند که فرد تشویق نشود ارز را از بازار آزاد بخرد، اما تا زمانی‌که محدودیت باشد، هرچه هم سهمیه افزایش پیدا کند، از طرف دیگر صف ایجاد برای خرید ایجاد می شود و چون به اندازه تقاضا عرضه نمی‌شود، در حد همان چند روز التهاب بازار را کنترل می‌کند و این را نباید به‌عنوان یک برد در نظر گرفت.

این کارشناس اقتصادی خاطرنشان کرد: کاری که بانک مرکزی به‌درستی انجام می دهد، این است که با افزایش نرخ ارز در بازار غیر رسمی، نرخ مرکز مبادله تغییر خاصی نکرد. این نشان می‌دهد که بانک مرکزی بازیچه قرار نگرفته و وارد بازی بازارسازها نشده است. بازار آزاد می‌خواهد نرخ ارز مرکز مبادله را به سمت خودش بکشاند اما وقتی موفق نمی‌شود، کاهش پیدا می‌کند. سال گذشته نرخ دلار به ۶۰ هزار تومان رسید اما به ۵۰ هزار تومان برگشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آماده‌باش در ۱۴ استان درپی احتمال رگبار و وزش باد شدید
  • آماده‌باش امدادگران در ۱۴ استان کشور درپی احتمال رگبار و وزش باد شدید
  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • خراسان جنوبی به لحاظ افزایش ولادت چهارمین استان کشور است
  • ورود سامانه بارشی جدید به کشور از غرب کشور/ افزایش دما در اغلب مناطق کشور
  • بیمارستان شفاء، حافظه ی جنایات رژیم صهیونیستی
  • «پزشکی» دانشگاه آزاد اهواز به ترم مهرماه می‌رسد؟
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله
  • ۹ مصدوم درپی تصادف ۲ پراید در جاده کلات مشهد
  • موج گرما صد‌ها میلیون نفر را می‌سوزاند!