Web Analytics Made Easy - Statcounter

با افزایش قابل توجه بهای حامل‌های انرژی در اروپا، انگلیس قصد دارد تا در راستای تحقق سیاست‌های خودکفایی این کشور در دوره پسابرگزیت، جزیره‌ای را برای تولید نیروی برق در دریای شمال احداث کند.

به گزارش مشرق، شرکت «نشنال گرید» National Grid که مسئولیت توزیع برق و گاز در سراسر انگلیس را برعهده دارد سرگرم رایزنی با دو شرکت دیگر است تا با استفاده از انرژی بادی این رویا را تا سال ۲۰۳۰ میلادی محقق و برق میلیون‌ها خانه در شمال غرب اروپا را تامین کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«نیکلا مدالوا» از شرکت «نشنال گرید» در این زمینه به نشریه «نیو ساینتیست» گفت:‌ ما در حال انجام مشورت‌های سه‌جانبه برای احداث یک جزیره انرژی هستیم که انگلیس به آن متصل شود. او اشاره‌ای به نام دو شرکت دیگر در این زمینه نکرد.

طرح احداث شبکه انرژی‌های تجدیدپذیر در دریای شمال از مدت‌ها پیش مطرح بود اما تاکنون از مرحله ایده تجاوز نکرده است. بر پایه این طرح، برق تولید شده توسط نیروگاه‌های بادی که از ظرفیت بیشتری نسبت به نیروگاه‌های فعلی برخوردار است از طریق کابل‌کشی زیر دریا، به سایر کشورها منتقل شود.

مدالوا می‌گوید که این طرح روی یک جزیره طبیعی یا مصنوعی ساخته می‌شود. به گفته او قرار است تجهیزات و فناوری‌های زیادی در این جزیره نصب و به چند کشور وصل شود. این عضو ارشد شرکت «نشنال گرید» گفت که گفت‌وگو درباره اتصال این جزیره به سه نقطه است که به این ترتیب می‌توان نتیجه گرفت بحث بر سر برق‌رسانی به سه کشور است.

چندی پیش هم یک روزنامه انگلیسی فاش کرد که دولت بوریس جانسون سرگرم مذاکره با شرکت اتمی وستینگ‌هاوس الکتریک آمریکا است تا در منطقه ولز نیروگاه هسته‌ای جدیدی را راه‌اندازی کند. اگر دو طرف در این زمینه به توافق برسند، نیروگاه جدید تا سال ۲۰۳۰میلادی به مرحله بهره‌برداری خواهد رسید و می‌تواند برق مورد نیاز ۶ میلیون واحد مسکونی را تامین کند.

این نیروگاه قرار است در منطقه انگلسی واقع در شمال ولز راه‌اندازی شود. دولت انگلیس می‌گوید که انرژی هسته‌ای در کاهش وابستگی کشور به سوخت‌های فسیلی و نوسانات قیمت گاز که این روزها بحران ساز و باعث ورشکستگی شرکت های فعال در حوزه انرژی شده، نقش کلیدی دارد.

منبع: ایرنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان انگلستان دولت انگلیس نیروی برق انرژی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۴۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد

به گزارش صدای ایران از ایسنا، امارات متحده عربی، شریک امنیتی ایالات متحده، اولین کشور عربی بود که نیروگاه هسته‌ای را با افتتاح نیروگاه «براکه» ساخت کره جنوبی در ابوظبی در سال ۲۰۲۱ آغاز کرد.

به نقل از رویترز، منابع آگاه که نامشان فاش نشده است، عنوان کردند امارات متحده عربی قصد دارد امسال مناقصه‌ای را برای ساخت چهار رآکتور جدید در ماه‌های آینده راه‌اندازی کند.

این منابع گفتند امارات می‌خواهد مناقصه برگزار کند و ساخت‌وساز را در اوایل امسال آغاز کند تا نیروگاه جدید تا سال ۲۰۳۲ برای رفع نیاز‌های انرژی پیش‌بینی‌شده به بهره‌برداری برسد.

مناقصه برای همه پیشنهاددهندگان بالقوه از جمله شرکت‌های آمریکایی، چینی و روسی آزاد خواهد بود.

سازمان فدرال نظارت هسته‌ای این کشور در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌ریزی برای ایجاد دومین نیروگاه هسته‌ای گفت که آماده است در صورت تصمیم دولت برای ساخت نیروگاه‌های جدید، مجوز‌ها و مقررات لازم را بررسی و صادر کند.

امارات متحده عربی که در سال ۲۰۰۹ توافقنامه همکاری در زمینه انرژی هسته‌ای را با آمریکا امضا کرد، می‌گوید برنامه هسته‌ای این کشور صلح‌آمیز است و هدف آن تنها تولید انرژی برای کاهش وابستگی به نفت است.

امارات یکی از کشور‌هایی بود که در اجلاس آب و هوای COP ۲۸ که در اواخر سال گذشته در دبی برگزار شد، توافق نامه‌ای را امضا کرد تا تولید انرژی هسته‌ای جهان را طی چهار دهه آینده سه برابر کند.

در دیگر نقاط خاورمیانه، مصر درحال‌توسعه اولین نیروگاه هسته‌ای خود است که توسط روسیه ساخته شده است. عربستان سعودی قصد دارد برنامه هسته‌ای غیرنظامی داشته باشد، اما تاکنون از امضای توافقنامه همکاری با ایالات متحده که مانع از غنی‌سازی اورانیوم این کشور خلیج‌فارس می‌شود، خودداری کرده است.

ساخت چهارمین راکتور نیروگاه براکه از نوع APR-۱۴۰۰ با طراحی کره‌ای در ژوئیه ۲۰۱۵، سه سال پس از شروع کار بر روی اولین راکتور براکه آغاز شد. سه راکتور اول اکنون به طور کامل تحت نظارت FANR فعال هستند.

نیروگاه هسته‌ای براکه که توسط کره جنوبی ساخته شده و در ابوظبی در ساحل به سمت عربستان سعودی و قطر قرار دارد، انتظار می‌رود یک چهارم برق مورد نیاز این کشور را تامین کند.


دیگر خبرها

  • طرح یک شرکت آمریکایی برای نصب آینه در فضا برای تولید انرژی خورشیدی
  • هدف قرار گرفتن یک کشتی در سواحل یمن
  • وزیر صمت: شرکت‌های ارزآور در اولویت تامین ارز هستند
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • جای توربین‌های بادی دیگر در خیابان‌ها است
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد