Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-01@23:27:17 GMT

ماجرای شناسایی ویروس جدید یزو در ژاپن

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۳۵۲۴۳

محققان ژاپنی احتمال می‌دهند که ویروس یزو از طریق حیوانات مانند نیش کنه به انسان منتقل شود. اما کشف رسمی این ویروس به دو سال قبل بر می‌گردد. به آن جا که یک مرد ۴۱ ساله با علائمی مانند تب و درد پا که گمان می‌رفت ناشی از گزش بندپایان در هنگام پیاده‌روی در حین قدم زدن در جنگل محلی هوکایدو باشد، در بیمارستان بستری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش فرادی؛ محققان ژاپنی اخیراً از شناسایی یک ویروس عفونی تحت عنوان «یزو» خبر داده اند. ویروسی که البته برای اولین بار در سال ۲۰۱۹ کشف شد و در طول سال‌های اخیر مبتلایان انگشت شماری داشته است. اما دانشمندان معتقدند که باید تحقیقات بیشتری روی این گونه از ویروس انجام شود.

ویروس یزو که توسط پژوهشگران ژاپنی دانشگاه هوکایدو کشف شده است، می‌تواند فرد را مبتلا کند و منجر به شکل گیری عفونت در بدن میزبان شود. اما هنوز مشخص نیست که میزان شیوع و قدرت عفونت این بیماری به چه اندازه‌ای است.

البته دانشمندان بر این عقیده اند که ویروس یزو نمی‌تواند منجر به شکل گیری یک پاندمی دیگر همچون کووید ۱۹ شود. اما همچنان می‌گویند که حیوانات، حامل ویروس‌های ناشناخته بسیاری هستند و برخی از آن‌ها می‌توانند افراد را آلوده کنند.

در این رابطه مجله مشهور «نیوز ویک» به نقل از محققان دانشگاه هوکایدو، می‌نویسد: همه موارد ابتلا به عفونت ویروسی یزو که تاکنون شناسایی شده منجر به مرگ منجر نشده است، اما احتمال آنکه این بیماری در جایی به جز هوکایدو نیز یافت شود زیاد است؛ بنابراین محققان ژاپنی می‌گویند که فورا باید در مورد گسترش آن تحقیق شود.

تحقق محققان دانشگاه هوکایدو که در مجله نیچر منتشر شده، معتقد است که ویروس جدید بیشترین ارتباط را با ویروس سولینا و ویروس تامدی که به ترتیب در رومانی و ازبکستان شناسایی شده‌اند، دارد.

همچنین اخیرا گزارش شده است که این ویروس در چین باعث تب حاد در انسان شده است.

ویروس یزو از کجا آمد؟
محققان ژاپنی احتمال می‌دهند که ویروس یزو از طریق حیوانات مانند نیش کنه به انسان منتقل شود. اما کشف رسمی این ویروس به دو سال قبل بر می‌گردد. به آن جا که یک مرد ۴۱ ساله با علائمی مانند تب و درد پا که گمان می‌رفت ناشی از گزش بندپایان در هنگام پیاده‌روی در حین قدم زدن در جنگل محلی هوکایدو باشد، در بیمارستان بستری شد.

طبق تحقیق منتشر شده دانشمندان دانشگاه هوکایدو، این مرد دو هفته تحت درمان قرار گرفت و سپس مرخص شد، اما آزمایشات نشان داد که وی به هیچ یک از ویروس‌های شناخته شده‌ای که توسط کنه در آن منطقه منتقل می‌شوند، آلوده نشده است. سال بعد یک بیمار دیگر به دلیل نیش کنه و داشتن علائم مشابهی مراجعه کرد.

با این حال تجزیه و تحلیل ژنتیکی ویروس‌های جدا شده از نمونه‌های خون این دو بیمار به شناسایی نوع جدیدی از ارتونایروویروس منجر شد. ارتونایروویروس نوعی از نایروویروس‌ها هستند که شامل عوامل بیماری‌زایی مانند تب خونریزی‌دهنده کریمه-کنگو هستند.

در نهایت نیز محققان موفق به شناسایی آر. ان.‌ای ویروس یزو در سه گونه اصلی کنه در هوکایدو شدند.

این در حالی است که بین سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۹ مواردی از گزش و بیماری بر اثر نیش بندپایان در ژاپن گزارش شده است. اما کشف ویروس یزو اخیرا رسمیت یافته است.

با این حال نیوز ویک می‌نویسد که محققان قصد دارند احتمال گسترش سراسری ویروس جدید در حیوانات وحشی و بیماران را ردیابی کنند.

ویروس یزو چه علائمی دارد؟

محققان معتقدند که بررسی علائم دقیق ویروس یزو نیازمند بررسی بیشتر است. اما دانشمندان دانشگاه هوکایدو می‌گویند که برخی مبتلایان به این ویروس علائمی همچون تب و کاهش پلاکت خون و لکوسیت‌ها و نشانه‌هایی از عملکرد غیر طبیعی کبد داشتند.

طبق گزارش «نیوز ویک» به نقل از محققان دانشگاه هوکایدو، از سال ۲۰۱۴ تاکنون حداقل هفت نفر به این ویروس جدید در ژاپن مبتلا شده‌اند، اما تاکنون هیچ مورد فوتی ثبت نشده است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: محققان ژاپنی ویروس جدید ویروس یزو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۵۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز معلم در این کشور هر روز جشن گرفته می‌شود

روز معلم در ژاپن هر روز گرامی داشته می‌شود زیرا احترام ویژه‌ای برای قشر معلم در این کشور وجود دارد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، جشن گرفتن روز معلم در ژاپن معنایی ندارد، چراکه در این کشور پیشرفته در اقتصاد، علوم و فناوری، معلمی معتبرترین حرفه و معلم محترم‌ترین فرد است. در واقع در ژاپن هر روز به نوعی روز معلم است و هیچ کشور دیگری به‌اندازه ژاپن به معلمان خود احترام نمی‌گذارد.

معلمان ژاپنی ارزش والایی دارند و بسیار مورد احترام هستند. کارآفرینان و فروشندگان ژاپنی از حضور معلمان در فروشگاه‌های خود بسیار خوشحال می‌شوند و آن را افتخاری برای خود می‌دانند. مردم این کشور حتی افراد مسن در اقدامی برای نشان دادن احترام به معلمان در وسایل‌نقلیه عمومی صندلی‌های خود را به اشخاص شاغل در این رشته می‌دهند و مغازه‌های اختصاصی برای معلمان وجود دارد که می‌توانند کالاها را در آن با قیمت‌های پایین‌تر خریداری کرد. به همین ترتیب در این کشور امتیازهای ویژه‌ای تنها برای معلمان ارائه می‌شود.

معلم، محترم‌ترین فرد و والاترین مقام در ژاپن

نهایت احترام ژاپنی‌ها نسبت به معلمان در اقداماتی هم‌چون اختصاص جایگاه‌های ویژه در حمل‌ونقل عمومی دیده می‌شود. علاوه بر این معلمان ژاپنی برای تهیه بلیط برای هر نوع حمل‌ونقل نیازی به حضور در صف ندارند.

احترام به معلمان از افتخارات افرادی محسوب می‌شود که همراه با آن‌ها در یک محیط قرار می‌گیرند و به این ترتیب همکاری با معلمان را نوعی امتیاز ویژه در نظر میگیرند. با این حال این کشور مراسمی ویژه در اول اکتبر برای ادای احترام به مربیان و معلمان خود برگزار می‌کند که ویژه کسانی است که به سن ۱۰۰ سالگی می‌رسند. دولت طی این گرامیداشت، یک فنجان نقره یادبود به هر یک اهدا می‌کند.

کد خبر 749597

دیگر خبرها

  • ژاپن چگونه سیل را مدیریت می‌کند؟ (فیلم)
  • ژاپن چگونه سیل را مدیریت می‌کند؟ + فیلم
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • روز معلم در این کشور هر روز جشن گرفته می‌شود
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها
  • نرخ بیکاری ژاپن منحرف شد
  • عامل خطر ابتلا به آلزایمر شناسایی شد
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند