Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-04@16:08:46 GMT

تأثیرگذاری مرکز مطالعات شورا هنوز کامل نشده است

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۳۵۸۹۱

تأثیرگذاری مرکز مطالعات شورا هنوز کامل نشده است

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، رئیس مرکز مطالعات شورای اسلامی شهر همدان امشب در گفت‌وگوی زنده اینستاگرامی در خبرگزاری مهر همدان به سوالاتی در خصوص مرکز مطالعات شورای اسلامی شهر همدان پاسخ داد‌.

سعید شهابی‌نیا با بیان اینکه مرکز مطالعات شورای شهر دارای اساسنامه است که یک پشتوانه علمی برای شورا و شهرداری محسوب می‌شود اظهار کرد: تصمیمات در این مرکز با حضور متخصصان بررسی و در نهایت خروجی مناسبی برای شهر گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مرکز مطالعات دارای یک هیأت امناست که رئیس شورا رئیس هیأت امنای مرکز مطالعات است افزود: شهردار و چهار تن از اعضای شورا  از اعضای هیأت امنا است و یک نفر به عنوان رئیس مرکز از اعضای شورا انتخاب می‌شود.

رئیس مرکز مطالعات شورای اسلامی شهر همدان با بیان اینکه اعضای شورای پژوهشی هم از اعضای هیأت علمی با بیش از پنج سال سابقه انتخاب می‌شود تصریح کرد: از هر کمیسیون خواستیم تا افرادی که می‌توانند به آنها کمک کنند را به مرکز مطالعات معرفی کنند.

وی با اشاره به اینکه اگر در این مرکز سیاستگذاری مناسبی صورت گیرد و ارتباطات به خوبی شکل گیرد خروجی خوبی خواهد داشت ادامه داد: هنوز  در مرکز مطالعات شورای شهر همدان به نقطه مطلوبی نرسیدیم و باید  مناسبات درستی بین کمیته‌ها و کمیسیون‌ها شکل گیرد.

شهابی‌نیا با بیان اینکه تمام طرح‌های مطالعاتی مدت زمان طولانی نیاز ندارند و ممکن است یک هفته برای یک مسئله کافی باشد خاطرنشان کرد: ساختار شهرداری را وزارت کشور بر اساس جمعیت هر شهر تعیین کرده و شهرداری موظف است آن را حفظ کند و قابل تغییر نیست.

وی با اشاره به اینکه یکی از راه‌های ارتباطی با مردم سامانه ۱۳۷ است گفت: مسائلی که پس از تماس شهروندان حل نشده است، به شورا ارجاع می‌شود و به دنبال طراحی یک اپلیکیشن هستیم تا مردم به صورت مستقیم با اعضا ارتباط برقرار کنند.

رئیس مرکز مطالعات شورای اسلامی شهر همدان اظهار کرد: باید ماهی یکبار اعضای شورا در نماز جمعه حضور داشته باشند و در قالب میز خدمت با مردم ارتباط باشند اما کمتر از یک ماه دیگر سامانه ارتباطی با مردم راه‌اندازی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اختلاف نظری که بین اعضای شورا وجود دارد، سلیقه‌ای است و کسی به دنبال منافع شخصی نیست افزود: گروه‌های مخالف و موافق در موارد مختلف، متفاوت هستند و افراد بر اساس آنچه جمع‌بندی کردند به موضوعات ورود می‌کنند.

شهابی‌نیا در خصوص انتخاب شهردار نیز با بیان اینکه منطق انتخاب شهردار را به خوبی تبیین نکردیم تصریح کرد: شورای شهر همدان نخستین مجموعه‌ای بود که به صورت زنده فرآیند انتخاب شهردار را پخش کرد و افراد به صورت نخبگان و خبرگان دسته بندی کردند.

وی با اشاره به اینکه اولویت‌های اعضای شورای شهر مشخص  و بر اساس آن پرسشنامه‌های انتخاب شهردار تنظیم شد ادامه داد: ۶۰ نفر  برگزیده و برنامه‌های آن اخذ شد که از بین آنها به یک گزینه رسیدیم  و شهردار معرفی شد.

انتهای پیام/۸۹۰۴۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: شورای شهر همدان انتخاب شهردار سامانه ارتباط با مردم مرکز مطالعات شورا انتخاب شهردار اعضای شورا رئیس مرکز شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۵۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری قزوین نگاه سلیقه‌ای نداشته باشد

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر قزوین گفت: شهرداری قزوین پیرامون هر کدام از طرح‌های شورا و چگونگی اجرای آن لایحه ارائه کند، نه اینکه با نگاه سلیقه‌ای شهردار این طرح‌ها ابتر بماند.

فاطمه اشدری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین اظهار کرد: اعضای شورا طبق وظایف و تکالیفی که بر عهده دارند به لوایح واصله از سوی شهرداری به طور جدی، بی‌وقفه و به موقع رسیدگی و پیرامون آن‌ها تصمیم‌گیری می‌کنند و در برخی موارد هم با خرد جمعی و رأی حداکثری طرح‌هایی را برای اجرا و لایحه شدن آن به شهرداری ارائه می‌کنند.

وی افزود: شهرداری باید این طرح‌ها را که برخی ممکن است مانند لوایح دوفوریتی ضرورت داشته باشد را مورد توجه قرار دهد و تدابیری برای کارسازی آن‌ها داشته باشد تا شرمنده شهر و مردم نباشیم.

نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر قزوین با بیان اینکه هیچکدام از طرح‌های ارسالی شورا از سمت شهردار به‌صورت لایحه به شورا ارائه نشده، گفت: درست است که صرفه و صلاح شهر بر عهده شهردار است، بر این اساس شهرداری قزوین پیرامون هر کدام از این طرح‌ها و چگونگی اجرای آن لایحه ارائه کند، نه اینکه با نگاه سلیقه‌ای شهردار این طرح‌ها ابتر بماند.

اشدری ادامه داد: چون قبل از تعهد شهردار شورای شهر مجدانه رعایت صرفه و صلاح شهر را دارد و بر همین ضرورت منجر به ارائه طرح‌های پیشنهادی شورا می‌شود که خوشبختانه بر وفق سیاست‌های بودجه شهرداری قزوین است.

وی خواستار ارائه تمامی طرح‌ها و پیشنهادات که با عناوین خاص مطرح شده، ولی اجرایی نشده از سوی مدیریت شهری شد و گفت: با ارائه این موارد مردم می‌توانند مدیریت شهری را ارزیابی و قضاوت کنند که مدیریت شهری چقدر متعهد به انجام سیاست گذاری‌ها، طرح‌های مردمی و شهری از سوی شورای منتخب مردم است؟ شورایی که شهردار خود را منتخب آن می‌داند.

عضو شورای شهر قزوین تصریح کرد: بررسی شود چه طرح‌هایی بر زمین مانده است تا در سال آخر شورای ششم بتوانیم با سرعت آنها را پیگیری کنیم و یا اینکه بدانیم چه کارهایی انجام شده است.

کد خبر 750278

دیگر خبرها

  • عضو شورای اسلامی کلانشهر اهواز :کلانشهر اهواز امینی شهردار را نمی‌خواهد | کسی ندای هل من ناصرا ینصرنی اهواز را نمی شنود
  • شهرداری قزوین نگاه سلیقه‌ای نداشته باشد
  • مرکز مطالعات عراق با ۱۰۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می آید
  • پیگیر رفع مشکل اینترنت در روستاها هستیم
  • پیگیری مشکل اینترنت در روستاها
  • اعتبار هزار میلیاردی برای طرح‌های عمرانی روستاها
  • تصویب لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری
  • مرکز مازندران بر مدار توسعه گردشگری قرار گرفت
  • اعضای شورای شهر سنندج چه مطالباتی را در حضور استاندار کردستان مطرح کردند؟
  • استیضاح شهردار ارومیه ناکام ماند