Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از سوالات رایج میان افراد این است که چه تفاوتی میان دوز سوم و دوز یادآور کرونا وجود دارد که در این مطلب به آن پاسخ داده شده است.

به گزارش برنا؛ با افزایش تولید واکسن کرونا در جهان انتخاب واکسن کووید-۱۹ پیچیده‌تر می‌شود؛ بنابراین اگر در مورد واکسن‌های مختلف کووید-۱۹ گیج شده‌اید، احساس بدی نداشته باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر سه واکسن اصلی تایید شده، تزریق تقویت کننده و دوز سوم نیز برای گروه‌های خاصی در حال حاضر در دسترس است، اما آن‌ها برای همه مناسب نیستند.

به گزارش مدیکال اکسپرس، دکتر انیدا رولدان، مدیرعامل FIU Health و مدیر بالینی ابتکار واکسن FIU، تفاوت بین واکسن‌های جدید را توضیح داد.

رولدان می‌گوید: تزریق تقویت کننده برای افرادی است که پاسخ ایمنی آن‌ها ممکن است با گذشت زمان ضعیف شده باشد. دوز سوم برای افرادی است که ممکن است از دو دوز اول واکنش ایمنی کافی نداشته باشند.  با پزشک خود مشورت کنید که کدام یک برای شما مناسب است.

در اینجا چند دستورالعمل برای واجد شرایط بودن از مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) آمده است.

چه کسی واجد شرایط تقویت کننده است؟

فقط افرادی که در ابتدا با فایزر واکسینه شده‌اند، می‌توانند تقویت کننده را دریافت کنند و آن‌ها باید سری واکسیناسیون اولیه خود را حداقل ۶ ماه قبل تکمیل کرده باشند؛ 

۶۵ سال به بالا

۱۸+ سال زندگی در یک محیط طولانی مدت

۱۸+ سال با بیماری‌های زمینه‌ای از جمله سرطان، کبد مزمن و بیماری کلیوی، ضعف سیستم ایمنی بدن.

۱۸+ سال‌هایی که در محیط‌های پرخطر از جمله بیمارستان‌ها، مدارس، مراکز اصلاحی، سرپناه‌های بی خانمان زندگی یا کار می‌کنند.

دوز سوم- فایزر و مدرنا

دوز‌های سوم فقط برای واکسن‌های فایزر و مدرنا تایید شده است. رولدان گفت: شما باید واکسن یکسانی را برای هر سه دوز دریافت کنید؛ و باید حداقل ۲۸ روز پس از دوز دوم خود منتظر بمانید.

چه کسی واجد شرایط دوز سوم است؟

افرادی که دارای سیستم ایمنی متوسط ​​تا شدید هستند. این شامل افرادی است که تحت درمان سرطان قرار می‌گیرند، دریافت کنندگان پیوند اعضا یا سلول‌های بنیادی که برای تقویت سیستم ایمنی از دارو استفاده می‌کنند و افراد مبتلا به بیماری‌های نقص ایمنی.

چرا این دوزهای اضافی را دریافت می‌کنیم؟

CDC می‌گوید یک دوز اضافی ممکن است از کووید-۱۹ جدی و احتمالا تهدیدکننده زندگی در افرادی  باشد که ممکن است به سری واکسن اولیه خود پاسخ نداده باشند، جلوگیری کند.

هیچ واکسن تقویت کننده یا دوز سوم برای واکسن جانسون و جانسون وجود ندارد. با این حال در ۵ اکتبر، این شرکت از FDA خواست تا به افرادی که واکسن یکبار واکسن دریافت کرده‌اند، تقویت کننده اجازه دهد.

چه کسی واجد شرایط واکسن اولیه کووید-۱۹ است؟

CDC در حال حاضر واکسیناسیون کووید-۱۹ را برای همه افراد ۱۲ سال به بالا توصیه می‌کند. در حال حاضر فقط واکسن فایزر برای کودکان زیر ۱۶ سال تایید شده است، اما شرکت دارویی امیدوار است که به کودکان کوچکتر نیز گسترش یابد. فایزر فقط برای استفاده برای کودکان ۵ تا ۱۱ سال درخواست تایید کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جهان پزشک واکسیناسیون سیستم ایمنی سرطان پیوند اعضا دارو کودکان کرونا تقویت کننده واجد شرایط کووید ۱۹ دوز سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۶۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!

اخیرا محققان هلندی خبر فوت مردی که ۶۱۳ روز به بیماری کرونا مبتلا بود گزارش کردند. این مرد به‌دلیل ابتلا به نقص ایمنی نتوانست بیماری کرونا را شکست دهد.

این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

دیگر خبرها

  • خسروی: خوشحالی بعد از گل من، یک کار شخصی بود
  • آیا صدام حسین واقعا «دیوانه خاورمیانه» بود؟
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • ورزش واقعا باعث رشد قد می‌شود؟
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • زندگی سخت است آیا فلسفه می‌تواند کمک کند؟