Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک چهره سیاسی اصلاح‌طلب گفت: من فکر می‌کنم دوره اینکه این همه حزب موازی داشته باشیم به اتمام رسیده و بزرگان هر دو جناح و بزرگان اصلاح‌طلبان باید جمع شوند و مکانیزمی را تعریف کنند.

«علی‌محمد نمازی»، چهره سیاسی اصلاح‌طلب، در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا در رابطه با اقداماتی که منجر به تضعیف بیشتر احزاب می‌شود، گفت: این یک واقعیت است که چهره‌های شاخص هر دو جناح زمانی که در راس کار هستند، اعلام می‌کنند متعلق به هیچ حزب و گروهی نیستند؛ یک طیفی افتخار می‌کنند که متعلق به هیچ حزب و گروهی نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این افراد زمانی که از قدرت دور هستند حاضر نیستند در یکی از احزاب جناح خود فعال و موجب تقویت حزب شوند. این یک واقعیت است اما ریشه آن در این است که حزب توده موجب بدنامی احزاب در ایران شد و دوم اینکه کارکرد حزبی و عضویت در احزاب زحمت و هزینه های زیادی دارد و برای ورود به حزب ریسک وجود دارد. این امکان وجود دارد ناخودآگاه یک مسئله و اشتباه به حساب چهره‌های شاخص گذاشته شود بنابراین بزرگان در هر دو حالت در قدرت و خارج از قدرت استقبالی از احزاب نمی‌کنند به غیر از دولت آقای خاتمی که ضرورت کار حزبی را تشخیص داده بود و آن زمان به احزاب کمک هزینه پرداخت می‌کرد.

او افزود: به طور معمول، دولت‌ها و حاکمیت ارزشی برای تقویت کارکرد حزبی در کشور قائل نبوده و نیستند و نتیجه این است که ما تعداد زیادی تَشَکل نیم‌بند به نام تشکل‌های حزبی و سیاسی داریم که آثار آن بر کشور حاکم است.

نمازی تاکید کرد: چهل سال گذشته کافی بود که کشور به این سمت برود که دیگر چند حزب داشته باشد و اگر به دو حزب می‌رسید و مثل کشورهایی که دارای دموکراسی طولانی هستند می‌بود، نتیجه خوبی در پی داشت. امروز صحبت از صد حزب و بالاتر است و این نشان می‌دهد حاکمیت در این قضیه همکاری نکرده است.

او ادامه داد: مهم‌ترین نقیصه هر دو جریان استفاده از جوانان است، هم در بحث حاکمیت مرتبا صحبت از این است که کار را به دست جوانان بسپارید و هم در احزاب این صحبت ها می شود به عنوان مثال مگر مردم شوراها، ریاست جمهوری و مجلس را انتخاب نمی‌کنند؟ اگر مردم تشخیص بدهند و در انتخابات یک رقیب جوان را از کاندیدای مسن بهتر تشخیص بدهند به او رای می‌دهند. اگر انتخابات آزاد باشد باید به مردم واگذار کنیم و نسخه نپیچیم. در داخل احزاب هم در دنیای پیشرفته، انتخابات برگزار می شود. 

این چهره اصلاح‌طلب در پایان گفت: من فکر می کنم دوره اینکه این همه حزب موازی داشته باشیم به اتمام رسیده و بزرگان هر دو جناح و بزرگان اصلاح‌طلبان باید جمع شوند و مکانیزمی را تعریف کنند. در قانون جدید احزاب این مسئله وجود دارد که چطور احزاب به حزبی بزرگتر تبدیل شوند.

انتهای پیام/ 5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا شاخص ایران دولت دموکراسی ریاست جمهوری مجلس انتخابات اصلاح طلبان اصلاح طلبان دموکراسی احزاب علی محمد نمازی اصلاح طلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۶۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه اصولگرا: کسی که بخاطر ترس از مجازات و پلیس حجاب را رعایت می کند، با کنار رفتن این موانع ،کشف حجاب می کند

به گزارش خبرآنلاین روزنامه جوان نوشت:،در نظام تربیتی شایسته تراز انقلاب اسلامی، فرزندان این سرزمین باید به گونه‌ای تربیت شوند که وقتی نوجوانان ما به سن انتخاب می‌رسند، بین سبک زندگی اسلامی و سبک زندگی غیراسلامی، سبک زندگی اسلامی را با اختیار و انتخاب خود برگزینند. اگر چنین نشد، فرزند ما یا به اجبار و از ترس خانواده مجبور به انتخاب پوشش اسلامی خواهد شد یا به اجبار قانون و پلیس و دستگاه قهریه مجبور به رعایت خواهد گردید که این دو اعتبار چندانی ندارد، چراکه در اولین فرصت که از جبر خانوادگی رهایی یابد، از حجاب اسلامی فاصله خواهد گرفت یا آنجا که پلیس و اجبار نباشد، قانون را زیرپا خواهد گذاشت و کشف حجاب خواهدکرد.

روزنامه جوان در ادامه نوشت:طبیعی است وقتی آموزش و پرورش و دیگر نهادها و مراجع فرهنگی از انجام وظیفه تربیتی خود آن گونه که باید سربلند بیرون نیایند، به اجبار این دستگاه انتظامی و طرح نور است که برای ایجاد نظم اجتماعی باید در جامعه محوریت یابند.
در پایان باید یادآوری کرد در حالی که دهه پنجم انقلاب اسلامی به نیمه رسیده است، همچنان مسئله تربیت فرزندانمان مبتنی بر سبک زندگی زندگی اسلامی - ایرانی اولویت اول کشور است و انتظار آن است پس از حوادث تلخ پیش آمده در سال‌های اخیر و تهاجم همه‌جانبه دشمنان انقلاب اسلامی برای تغییر ذائقه جوانان این سرزمین، نهادها و دستگاه‌های تربیتی و فرهنگ‌ساز با همه توان برای تربیت آینده‌سازان این کشور به پا خیزند و با جبران غفلت‌ها و کنار گذاشتن تغافل‌ها، جوانانی از نسل دهه نودی‌های این سرزمین تربیت کنند که فرزندان ظهور گردند.

23302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902908

دیگر خبرها

  • دشمن به دنبال ایجاد ناامنی و موج سواری است/ ان‌شاءالله شاهد انتخابات میان دوره‌ای با شکوه باشیم
  • رئیس‌جمهور: دشمن به‌دنبال ایجاد ناامنی و موج‌سواری است / ان‌شاءالله شاهد انتخابات میان‌دوره‌ای با شکوه باشیم
  • نمایشگاه کتاب تهران پس از ۳۵ دوره به قوام رسیده است
  • روزنامه اصولگرا: دختری که از ترس پلیس و به اجبار حجاب می زند، در اولین فرصت، کشف حجاب می کند
  • روزنامه اصولگرا: کسی که بخاطر ترس از مجازات و پلیس حجاب را رعایت می کند، با کنار رفتن این موانع ،کشف حجاب می کند
  • برگزاری دوره آموزشی آشنایی با مبانی فکری اسلام ناب و انقلاب اسلامی
  • مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا: بعضی از وزرای رئیسی پشیمانند، برای پایان دولت لحظه‌شماری می‌کنند!
  • چهره اصلاح‌طلب مشغول لذت بردن از هوای دلچسب تهران است | تصویر
  • جلسات محسن رضایی با احزاب و جریان‌های انقلاب
  • فهرست نامزدهای اصولگرا برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران