Web Analytics Made Easy - Statcounter

با فینالیست شدن محمدرضا گرایی و میثم دلخانی، رکورد تعداد فینالیست‌های کشتی فرنگی ایران در مسابقات قهرمانی جهان از دو به چهار رسید. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بعد از آنکه محمدهادی ساروی و علی اکبر یوسفی به فینال اوزان 97 و 130 کیلوگرم رسیدند، هنوز رکوردی درخصوص فینالیست‌های کشتی فرنگی برای ایران جابه جا نشده بود چراکه قبل‌تر نیز در این رشته چندین مرتبه صاحب دو فینالیست شده بودیم؛ اما در روز سوم مسابقات که کشتی‌ها در اوزان 63 و 67 کیلوگرم دنبال شد و محمدرضا گرایی و میثم دلخانی نیز فینالیست شدند، رکوردی جدید به نام کشتی فرنگی ایران و البته بار دیگر به نام محمد بنا به ثبت رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند که کشتی فرنگی رکورد جاودانه را در تاریخ بازی‌های المپیک برای کشتی ایران در سال 2012 در لندن رقم زد و شاگردان محمد بنا در آن المپیک با حمید سوریان، امید نوروزی و قاسم رضایی علاوه بر اینکه فینالیست شدند، به مدال طلا هم رسیدند.

در مسابقات قهرمانی جهان تاکنون در ماردل پلاتا، بوداپست، مسکو، استانبول و تاشکند کشتی فرنگی تجربه دو فینالیست را داشته که در این بین سه مرتبه نیز هدایت تیم برعهده محمد بنا بوده است.

این بار در جهانی 2021 اسلو، کشتی فرنگی ایران در مسابقاتی که البته در 10 وزن برگزار می شد، با هدایت محمد بنا 4 فینالیست داشت که تا این لحظه ساروی و یوسفی صاحب مدال طلا شده اند و رضا گرایی و میثم دلخانی نیز برای رسیدن به طلا شانس زیادی دارند.

5 مسابقه جهانی که با دو فینالیست برای کشتی فرنگی ایران همراه بود را در زیر مشاهده می کنید:
*1969 ماردل پلاتا (آرژانتین)
48 کیلوگرم:‌ رحیم علی‌آبادی (نقره)
58 کیلوگرم: فیروز علیزاده (طلا)

*2005 بوداپست (مجارستان)
55 کیلوگرم: حمید سوریان (طلا)
60 کیلوگرم: علی اشکانی (نقره)
با اولین سرمربیگری محمد بنا در تیم ملی بزرگسالان، مدیریت فنی این تیم را نیز حسن بابک برعهده داشت.

*2010 مسکو (روسیه)
55 کیلوگرم: حمید سوریان (طلا)
96 کیلوگرم: امیر علی‌اکبری (طلا)
هدایت این تیم نیز برعهده محمد بنا بود.

*2011 استانبول (ترکیه)
60 کیلوگرم: امید نوروزی (طلا)
66 کیلوگرم: سعید عبدولی (طلا)
دو فینال این مسابقه جهانی نیز با هدایت محمد بنا اتفاق افتاد.

*2014 تاشکند (ازبکستان)
59 کیلوگرم: حمید سوریان (طلا)
66 کیلوگرم: امید نوروزی (نقره)
احد پازاچ سرمربیگری تیم ملی را برعهده داشت.

کشتی فرنگی قهرمانی جهان| 2 طلا برای ایران، 5 طلا برای 5 کشور؛ شانس تیم بنا برای ثبت رکوردی دیگریوسفی: مادرم امشب خوشحال‌ترین زن جهان است؛ مدالم را به او تقدیم می‌کنم/ خوشحالم جا پای الگوی کشتی‌ام گذاشتم



انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشتی کشتی کشتی فرنگی ایران قهرمانی جهان حمید سوریان محمد بنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۶۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاریخ‌سازی خشن‌ترین دختر ایران در آستانه المپیک

سایت رسمی فدراسیون جهانی تکواندو همانند ماه‌های گذشته رنکینگ المپیکی تکواندوکاران در ماه «مه» رامنتشر کرد که ثبت امتیازات مسابقات بین المللی موجب صعود تکواندوکاران کشورمان شد و در میان المپین ها، ناهید کیانی با یک پله صعود جای «جید جونز» قهرمان پرآوازه جهان را در رده دوم گرفت.

در وزن ۵۸- کیلوگرم گروه آقایان، مهدی حاجی موسائی با جمع امتیازات ۳۲۵.۵۲ امتیاز و بدون تغییر در رده ششم رده بندی ایستاد. در همین وزن ابوالفضل زندی با کسب ۲۱۵.۳۷ امتیاز و یک پله صعود در جایگاه سیزدهم جهان قرار گرفت. متین رضایی در وزن ۶۸- کیلوگرم، با ۲۰۰.۴۰ امتیاز و یک پله صعود در رده شانزدهم ایستاده است. رضا کلهر با وجود دوری از میادین در جایگاه ۴۸ جهان قرار دارد.

در وزن ۸۰- کیلوگرم، مهران برخورداری مرد المپیکی ایران با ۲۴۸.۷۵ امتیازو بدون تغییر در رده نهم ایستاد؛ میرهاشم حسینی با کسب ۱۳۱.۲۵ امتیاز و یک پله صعود در رده بیست و یکم جای دارد. آرین سلیمی دیگر المپین ایران با ۱۷۵.۵۶ امتیاز و بدون تغییر در رده بیست و یکم وزن ۸۰+ کیلوگرم، جای دارد.

در گروه بانوان و در وزن ۴۹- کیلوگرم، مبینا نعمت زاده دختر المپین ایران با ۲۳۱.۷۵ امتیازدر رده نهم ایستاده است. سوگند شیری قهرمان جهان با کسب ۱۳۱.۱۰ امتیاز در رده سی و دوم قرار دارد؛ غزل سلطانی با کسب ۱۰۱.۴۷ امتیازدر جایگاه ۴۷ قرار گرفت. سعیده نصیری هم با ۵ پله صعود و کسب ۸۴.۶۲ امتیاز در رده ۶۲ قرار دارد.

در وزن ۵۷- کیلوگرم، ناهید کیانی دختر المپیکی ایران با کسب طلای تورنمنت آزاد صربستان و ارتقای امتیازاتش به ۴۲۶.۴۳ امتیاز، با یک پله صعود در جایگاه دوم جای گرفت. در وزن ۶۷- کیلوگرم ساغر مرادی با کسب ۹۶.۱۶ امتیاز در رتبه ۴۶ ایستاد؛ سیده نرگس میرنوراللهی با ۹۳.۸۴ امتیاز در رده ۴۷ و ملیکا میرحسینی با کسب ۹۳.۰۹ یک رده بالاتر از میرنوراللهی در این وزن قرار گرفته است. در وزن ۶۷+ کیلوگرم، زهرا پوراسماعیل نیز با ۶۳.۱۴ امتیاز در رتبه ۵۱ رنکینگ المپیکی قرار دارد.

 

منبع: خبرورزشی

دیگر خبرها

  • رکورد درازترین نان باگت جهان شکسته شد + فیلم
  • رکورد شاخص‌های آب و هوایی جهان در سال ۲۰۲۳ شکسته شد
  • رکورد شاخص‌های آب و هوایی جهان ۲۰۲۳ شکسته شد
  • (ویدئو) رکورد درازترین نان باگت جهان شکسته شد
  • دعوت ‌نونهالان‌ خوزستانی به اردوی تیم‌ملی کشتی فرنگی
  • تاریخ‌سازی خشن‌ترین دختر ایران در آستانه المپیک
  • رزمی ایرانی جایگاه قهرمان پرآوازه جهان را تصاحب کرد
  • رنکینگ المپیکی تکواندو اعلام شد
  • بوکس قهرمانی جوانان و امید آسیا| صعود اسماعیلی به فینال با ناک‌اوت حریف؛ سلطانی و ملک‌خطابی برنزی شدند
  • صعود مقتدرانه بوکسور جوان ایران به فینال آسیا