Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک صنعت و معدن در ارتقاي شاخص هاي عملكردي و رسيدن به سودآوري موفق عمل كرده و در صدد آن است تا با اقدامات هدفمند و منسجم مطابق برنامه راهبردي پنج ساله تدوین شده تا افق 1404و اجرای استراتژی های آن در مسیر ارزش آفرینی بيشتر برای مشتريان و ذینفعان خود گام های مطمئن و استواري بردارد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از پايگاه اطلاع رساني بانك صنعت و معدن، اين بانک درسال گذشته علیرغم چالش های نظام بانکی و شرایط اقتصادی حاکم بر جامعه با وجود شيوع ويروس كرونا و تحريم هاي اقتصادي و بانكي، موفق به کسب دستاوردهای قابل قبولی شد و در سال جاری نیز آمار و اطلاعات مربوط به شاخص هاي اصلي عملكرد در شش ماهه نخست سال حاكي از رشد چشمگير و ارتقاي اين شاخص هاست كه نشان مي دهد بانك در مسير پيشرفت و موفقيت قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حمایت همه جانبه از بخش توليد در کنار کسب چندين رتبه برتر در جشنواره شهيد رجايي و ارائه 8 محصول و خدمت جديد بانكي در راستاي پياده سازي بانكداري ديجيتال گوشه ای از موفقیت های بانک صنعت و معدن در سال گذشته و سال جاري است که با تلاش مضاعف مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره و تمامي كاركنان اين بانك به دست آمده است؛ در همين خصوص روابط عمومي بانك صنعت و معدن با دكتر حسين مهري مدیرعامل اين بانک درباره اهداف، اقدامات، برنامه ها و مهمترین استراتژی های آن به گفتگو نشسته كه در ادامه آمده است:
1-مهمترين اقداماتي كه در سال 1399 در اين بانك به انجام رسيده كه منجر به كسب جايگاه برتر و موفقيت اين بانك در بهبود عملكرد شده است را چه مي دانيد؟
اولويت بخشي وصول مطالبات بانك در تمامي واحدهاي صف و ستاد در دستور كار قرار گرفت كه خوشبختانه نتايج خوبي نيز حاصل شد و در سال 99 در اين حوزه بانك از رشد 139 درصدي نسبت به سال 98 برخوردار شد.
افزايش 72 درصدي پرداخت تسهيلات ريالي البته با شرايطي مانند عدم ايجاد تعهدات ارزي جديد در راستاي اجراي تكاليف مجمع، عدم اضافه برداشت از حساب هاي بانك نزد بانك مركزي ج.ا.ا با اولويت‌بخشي پرداخت تسهيلات سرمايه درگردش و نيز تسهيلات تكميلي به طرح‌هاي با پيشرفت فيزيكي بالاي 70 درصد انجام شد و در مجموع268 هزار ميليارد ريال به بخش صنعت و معدن كشور پرداخت گرديد. همچنين توانستيم به 41 شركت دارويي مبلغ 10،762 ميليارد ريال در راستاي توليد محصولات مرتبط با پيشگيري و مبارزه با شيوع ويروس كرونا، تسهيلات پرداخت كنيم.
پياده‌سازي حاكميت شركتي و بانكداري ديجيتال با جديت بيشتري دنبال شد و شاهد افتتاح 8 محصول و خدمت جديد بانكي در راستاي پياده سازي بانكداري ديجيتال در بانك در سال گذشته بوديم.
همكاري با دانشگاه‌هاي برتر كشور (اميركبير، صنعتي شريف، تربيت مدرس، جهاد دانشگاهي)، اجرای مواد 16 و 17 قانون رفع موانع توليد رقابت‌پذير (فروش سهام و دارايي‌هاي غیربانکی)، سرمايه گذاري در 7 شركت بورسي در راستاي آیین ‌نامه حفظ ثبات بازار سرمایه و صیانت از حقوق سرمایه‌گذاران و سهامداران و مشاركت در افزايش سرمايه شركت فولاد بافت در راستای حفظ منافع دولت با مجوز بانک مرکزی اقدامات مهم ديگري بود كه در سال 99 به مدد تلاش و پيگيري مستمر مديران ارشد و كارشناسان بانك محقق گرديد.
افزون بر آن تدوين و تصويب برنامه راهبردي پنج ساله بانك (1400-1404) اقدام مهمي بود كه با موفقيت در سال 99 به انجام رسيد.
2-شما به عنوان مديرعامل بانك صنعت و معدن در سال جاري عملكرد بانك را چگونه ارزيابي مي كنيد؟
همانطور كه مستحضريد در شش ماهه نخست سال جاري در مهمترين شاخص هاي عملكردي بانك پيشرفت هاي قابل ملاحظه اي داشته ايم؛ به عنوان نمونه در گشايش اعتبار اسنادي ريالي با رقم 327 درصد رشد نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته مواجه هستيم، در سپرده هاي چهارگانه 121 درصد، در پرداخت ها 94 درصد، در وصولي ها 86 درصد و در صدور ضمانتنامه هاي ريالي نيز 70 درصد رشد را نسبت به سال گذشته شاهد هستيم.
3- بانک در سال جاري برای ادامه مسیر رو به پیشرفت خود چه برنامه هایی را در دستور کار دارد؟
بانک صنعت و معدن در سال جاری برای تداوم حرکت در مسیر ارتقاء و بهبود عملکرد و همچنین افزايش رضايت ذینفعان عليرغم شرایط اقتصادی و تحریم هایی که علیه اقتصاد و نظام بانكداري کشور در جریان است، براي تحقق شعار سال، برنامه هایی را در دستور کار قرار داده است كه از اهم اين برنامه ها مي توان به پيگيري مستمر جهت افزايش سرمايه براي بهبود نسبت هاي مالي و افزايش توان تسهيلات دهي بانك اشاره كرد.
همچنين ادامه واگذاري سهام شركت‌هاي غيربانكي در راستاي مواد 16 و 17 قانون رفع موانع توليد رقابت‌پذير، اهتمام بيشتر بر وصول مطالبات، استفاده از تمام ظرفيت‌هاي قانوني براي بهره برداري از طرح‌ها و حفظ و افزایش اشتغال، تمركز عمليات و خدمات مالي بر شركت‌هاي دانش بنيان، صادرات‌ گرا و داراي فناوري‌هاي نوين، تأمين مالي از طریق بازار سرمایه برای واحدهای تولیدی، تمركز بر تامين مالي زنجيره توليد و پرداخت 320 هزار ميليارد ريال تسهيلات با اولویت تامین مالی سرمایه درگردش واحدهای تولیدی عناوين مهمترين اقدامات و فعاليت هايي است كه براي حمايت بيشتر از بخش توليد و تحقق رسالت بانك به عنوان يك بانك توسعه اي در دست انجام است.
علاوه بر مواردي كه برشمرده شد، افزایش نسبت درآمدهاي كارمزدي به كل درآمدهای بانک، عملياتي‌كردن محصولات و خدمات جدید در حوزه بانکداری ديجيتال و افزایش اختيارات شعب استاني به منظور چابک سازي و تسريع خدمات بانكي از ابتداي سال جاري مورد تأكيد بيشتر مديران ارشد بانك قرار گرفته و اين ها راهكارهايي است كه با جديت در مرحله اجرا قرار دارد.
4-برنامه راهبردي اين بانک براي سال هاي 1400 تا 1404، در سال گذشته به تصویب رسید. اهمیت این سند و مهم ترین استراتژی های آن برای نیل به اهداف سازمان چه مواردی هستند؟
در سال 1399 موفق شدیم سند راهبردي پنج ساله بانک را با همکاری تمامی مديريت ها و ادارات، تدوین و تصویب کنیم. این سند که تا افق 1404 استراتژيهاي بانك را در بر دارد چشم انداز پیش روی سازمان را تا افق 1404 ترسيم مي كند تا برنامه هايي كه با نظر مدیران و کارشناسان بانک تدوين شده است در راستای ایجاد كارايي و بهره وري بيشتر و در نهايت تعالي و ارتقاي كل مجموعه به كار گرفته شده و اجرايي شود.
این استراتژيها شامل 5 استراتژي مهم تمرکز عملیات و خدمات مالی بر صنایع صادرات گرا، دانش بنيان و فناوري هاي نوین و تأمین مالی پایدار و بهره گيري از منابع غيردولتي، استقرار کامل حاکمیت شرکتی، بانكداري دیجیتال، ارتقاي فرهنگ سازماني،‌ انگيزه، كيفيت و بهره ‌وري نيروي انساني، طراحی و پیاده ‌سازی عملیات بانکداری سرمایه‌ گذاری و تأمین مالی دوجانبه عرضه و تقاضا در بخش صنعت و معدن اشاره كرد.
5-با توجه به شعار سال 1400، نقش بانک صنعت و معدن در تحقق شعار سال " تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها " چیست؟
انتخاب این شعار از سوي رهبر معظم انقلاب حاكي از اين مسأله است كه مقوله توليد در رسيدن به رشد اقتصادي، افزايش اشتغال، از بين بردن فقر و نابرابري و تبعات ناشي از آن حرف اول را مي زند و البته اين توجه ويژه و اشاره مهم مسؤليت بسيار سنگيني را بر دوش متوليان بخش توليد كشور به خصوص بانك ها قرار مي دهد و چون بانك صنعت و معدن تنها بانكي است كه به صورت تخصصي در اين حوزه فعاليت مي كند مي توان گفت مسؤليت بيشتري در اين مورد متوجه اين بانك است.
در شرایطی که كشور با بحران‌های اقتصادی و مالي ناشي از تحريم و اثرات شيوع ويروس كرونا بر كسب و كارها و بخش صنعت مواجه است، برداشتن موانع بر سر راه توليد و پشتيباني از صنعتگران، وظيفه خطيري است كه بانك صنعت و معدن با وجود مشكلات فراواني كه خود درگير آن است به خوبي از عهده انجام آن برآمده و در شش ماهه نخست سال جاري 216 هزار و 640 ميليارد ريال به شركت هاي فعال در بخش صنعت و معدن كشور، تسهيلات پرداخت نموده است.
6- و به عنوان سخن آخر چه پیامی برای همکاران خود دارید؟
موفقیت سازمان ها در انجام مأموریت ها و دستیابی به اهدافی که دارند در گرو رفتار و عملکرد کارکنان آنها ست؛ مديران اجرايي بايد شیوه های مؤثر و مبتکرانه ای برای بهبود رفتار وارتقای عملکرد کارکنان حوزه تحت سرپرستي داشته باشند و از كارشناسان نيز انتظار مي رود همه توان و تلاش خود را در قالب رفتارها و عملکردهای مطلوب و رضایت بخش، صرف موفقیت سازمان نمايند و خصوصياتي همچون داشتن هدف مشخص و تمرکز بر آن، برنامه ریزی براي رسيدن به هدف، داشتن علاقه و اشتیاق به کار و سازمان و ايجاد علاقه در تيم ها و گروه هاي كاري، دارا بودن پشتکار تا حصول نتیجه، مثبت اندیشی و داشتن انعطاف در تفکر و اجرا و همچنين تلاش در جهت افزايش دانش و مهارت مرتبط با حوزه تخصصي خود و تمایل برای یادگیری دائمی را در خود پرورش دهند و موفقيت سازمان را موفقيت خود بدانند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بانک صنعت و معدن بانک صنعت و معدن میلیارد ریال سال گذشته برنامه ها سال جاری بخش صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۸۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در ۱۴۰۴

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی از راه‌اندازی واحد PDH پتروشیمی رجال به‌عنوان نخستین PDH کشور تا اوایل سال آینده خبر داد و گفت: سایر طرح‌های PDH نیز در مرحله اجرا قرار دارند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مرتضی شاه‌میرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: جهش در تولید کالا و تجهیزات کنار افزایش تولید محصولات پتروشیمی از برنامه‌های صنعت پتروشیمی در سال 1403 است و به این منظور برنامه‌های مختلفی ترسیم شده که حرکت دانش‌بنیان‌ها در مسیر جهش تولید کالا و تجهیزات، یکی از آن‌هاست.

وی ادامه داد: این موضوع با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی مطرح و تأکید شده است که کالاهای مورد نیاز خود را با استفاده از توان داخلی تأمین کنند تا شاهد جهش بزرگ و انقلابی در ساخت داخل باشیم، البته تا جایی‌ که آسیبی به برنامه تولید وارد نشود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی افزود: جهت‌گیری‌ها در اجرای طرح‌ها و پروژه‌های صنعت پتروشیمی نیز به‌سمت کالاها و تجهیزات دانش‌بنیان است که پیش از این در خارج سفارش‌گذاری می‌شد.

وی با اشاره به برنامه فشرده وزارت نفت برای رفع ناترازی بنزین با توجه به افزایش تقاضاها، گفت: با توجه به دستور وزیر نفت و سیاست دولت، صنعت پتروشیمی وارد این حوزه می‌شود تا به‌جای صادرات، از متانول تولیدی صنعت پتروشیمی با فرایند MTG بنزین تولید شود.

شاه‌میرزایی همچنین با توجه به اعلام آمادگی متانول‌سازها برای تولید بنزین، اضافه کرد: معافیت‌ها و مشوق‌هایی برای این واحدها در نظر گرفته شده است و مراحل نهایی برنامه‌ریزی زیرساخت‌ها و سازوکارهای لازم برای سرمایه‌گذاری تولید بنزین از متانول انجام شده است، زیرا ظرفیت تولید متانول در کشور بالاست و زنجیره این محصول توسعه نیافته است.

وی ادامه داد: دولت سیزدهم به‌طور ویژه در زمینه تکمیل زنجیره محصولات برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری کرده است.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه هلدینگ‌هایی همچون پتروفرهنگ و شستان که واحدهای متانولی بیشتری دارند باید بخشی از ظرفیت خود را برای تولید دیگر محصولات زنجیره آماده و برنامه‌ریزی کنند، گفت: بخشی از واحدهای MTP و MTG در قطب پارسیان در مجاورت قطب عسلویه احداث خواهند شد.

وی از راه‌اندازی واحد PDH پتروشیمی رجال به‌عنوان نخستین PDH کشور تا اوایل سال آینده خبر داد و گفت: سایر طرح‌های PDH نیز در مرحله اجرا قرار دارند و سرمایه‌گذاران به‌دنبال این هستند که صرفه اقتصادی این طرح را افزایش دهند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با ابراز اینکه "هم‌اکنون حدود 127 مجوز طرح پتروشیمی به‌طور رسمی صادر شده است."، افزود: طرح‌های برنامه هفتم توسعه به‌طور میانگین حدود 37درصد پیشرفت دارند.

وی راهبرد اصولی دولت سیزدهم را تکمیل زنجیره ارزش به‌منظور پرهیز از خام‌فروشی و ایجاد ارزش افزوده از منابع هیدروکربوری اعلام و بیان کرد: مجوز حدود 17 طرح پتروشیمی پس از بازنگری‌های انجام‌شده لغو شد و طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش جایگزین آن‌ها شدند.

شاه‌میرزایی خاطرنشان کرد: همچنین طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش در قالب 21 بسته به هلدینگ‌ها ابلاغ و مجوزهای لازم صادر شده است که با جدیت پیگیر اجرای آن‌ها هستیم.

انتهای پیام/+

دیگر خبرها

  • ۲۵ درصد معادن استان بوشهر در دشتی است
  • راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در ۱۴۰۴
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • افتتاح ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه صفه، اقدامی موثر در ارتقای صنعت گردشگری
  • پزشک بیرانوند مصاحبه‌اش را تکذیب کرد؛ زمان بازی با تست عملکردی در زمین مشخص می شود!
  • بانک رفاه دستگاه برتر در پیشبرد برنامه‌های تحولی معرفی شد
  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران