Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری کرمانشاه با اشاره به ورود فاضلاب به رودخانه قره سو، گفت: تا زمانی که این رودخانه بوی تعفن می‌دهد ساماندهی حاشیه‌های آن تنها هدررفت سرمایه است.

به گزارش ایمنا، محمد پورداد با اشاره به شروع ساماندهی حاشیه رودخانه قره سو از اواخر دهه ۸۰، اظهار کرد: ساماندهی حاشیه این رودخانه که یکی از سرمایه‌های شهر کرمانشاه محسوب می‌شود با هدف زیباسازی حاشیه‌های آن و جذب گردشگر و رونق گردشگری در دستور کار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ساماندهی این رودخانه در برخی نقاط انجام شد، اما استقبالی که باید از آن صورت نگرفت، چرا که رودخانه قره سو شرایط لازم برای جذب گردشگران را ندارد.

مدیرکل امور هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری کرمانشاه خاطرنشان کرد: عمده فاضلاب شهر وارد این رودخانه می‌شود و بوی تعفن آن واقعاً آزار دهنده است و تاکنون لایروبی که باید در خصوص آن صورت نگرفته و این عوامل موجب شده که با وجود ساماندهی حاشیه‌های آن در برخی نقاط مردم استقبال چندانی نداشته باشند.

پورداد تصریح کرد: مسئولیت پاکسازی و لایروبی این رودخانه با دو شرکت آب و فاضلاب و آب منطقه‌ای است و تا زمانی که این رودخانه به همت این دو دستگاه احیا و از فاضلاب پاکسازی نشود، ساماندهی حاشیه‌های آن کاری بی فایده است.

وی اضافه کرد: قره سو پتانسیل خوبی برای جذب گردشگران دارد، به شرط آنکه لایروبی شده و از ورود فاضلاب به آن پیشگیری شود، در غیر این صورت صرفاً ساماندهی و زیبا سازی حاشیه‌های آن بدررفت سرمایه است.

مدیرکل امور هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری کرمانشاه ادامه داد: زمانی ساماندهی حاشیه‌ها نتیجه بخش است که "قره سو" به یک رودخانه واقعی تبدیل شود.

پورداد گفت: پس از حل این مشکلات، اگر استانداری کمک کند شهرداری کار ساماندهی حاشیه قره سو را به سرانجام خواهد رساند.

منبع: ایسنا

کد خبر 527722

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کلانشهر کلانشهر کرمانشاه شهرداری کرمانشاه لايروبي رودخانه کرمانشاه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ساماندهی حاشیه حاشیه های آن قره سو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۸۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی رودخانه بابلک از بروز خسارت به یک روستا پیشگیری کرد

سید محمد موسوی معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: با انجام اقدام به موقع برای لایروبی و ساماندهی یکی از نقاط حادثه‌خیز رودخانه بابلک در شهرستان سوادکوه شمالی از وقوع خسارت ناشی از طغیان این رودخانه طی روز‌های اخیر و آسیب به زیرساخت‌ها و تاسیسات حاشیه رودخانه جلوگیری شد.

او با بیان این‌که لایروبی رودخانه‌های مازندران بر اساس اولویت و با شناسایی نقاط حادثه‌خیز در حال انجام است، افزود: انباشت رسوبات سیلاب سال‌های اخیر در بستر جاری و آبرو رودخانه بابلک در محدوده بالادست روستای امامکلا از توابع دهستان لفور شهرستان سوادکوه شمالی، این محدوده از رودخانه را به یکی از نقاط حادثه‌ساز در زمان طغیان رودخانه و جاری شدن سیلاب تبدیل کرده بود که با لایروبی و ساماندهی به موقع از بروز خسارت ناشی از سیل در هفته جاری جلوگیری شد.

موسوی گفت: در این نقطه حادثه‌خیز چند بار شاهد طغیان رودخانه و خارج شدن سیلاب از مسیر اصلی بودیم که به جاده دسترسی و تاسیسات مجاور رودخانه خسارت می‌زد و بخشی از روستا نیز دچار آبگرفتگی می‌شد.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران افزود: پیش از بارندگی‌های اخیر اجرای عملیات خروج مصالح رودخانه‌ای مازاد، لایروبی و ساماندهی رودخانه در دستور کار شرکت آب منطقه‌ای قرار گرفت و با استفاده از ظرفیت تبصره ۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ (تهاتر مصالح) و بخش خصوصی، بخش‌هایی از مسیر رودخانه ساماندهی و امکان عبور جریان سیلاب ایجاد شد.

موسوی گفت:با انجام این اقدامات جریان سیلاب روز‌های ۳ و ۴ اردیبهشت بدون انحراف در بستر رودخانه جاری شد و خسارتی به جاده دسترسی روستایی و اماکن گردشگری حاشیه رودخانه وارد نکرد.

او افزود: در صورت همکاری بیشتر منابع طبیعی برای قطع و جمع‌آوری درختان موجود در بستر جریانی رودخانه، عملیات لایروبی با سرعت بیشتری انجام می‌شود و با افزایش عرض آبگذری رودخانه، بستر بابلک سیلاب‌های بزرگ‌تری را هم عبور خواهد داد که در نهایت باعث کاهش خسارات احتمالی در سیلاب‌های آینده خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • شرنگ شیرابه در کام خزر
  • استمرار اقداماتی در راستای ساماندهی کشف رود
  • شرنگ شیرابه در کام خزر/ میلیون‌ها مسافر به شوق شنا از راه می‌رسند
  • هشدار هواشناسی برای خودداری از اتراق در حاشیه رودخانه‌ها
  • رگبار شدید باران از فردا شروع می شود
  • هشدار نارنجی؛ رگبار شدید باران از فردا شروع می شود
  • ورود سامانه‌بارش‌زا به جنوب، شرق و شمال استان
  • ساماندهی رودخانه بابلک از بروز خسارت به یک روستا پیشگیری کرد
  • ایمن سازی زیست محیطی حاشیه رودخانه کرج
  • نقاط حادثه خیز رودخانه های مازندران شناسایی می شود