Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس نتایج رتبه‌بندی موضوعی تایمز دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حوزه علوم کامپیوتر رتبه دوم را در میان دانشگاه‌های کشور کسب کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رتبه‌بندی موضوعی تایمز ۲۰۲۲ در دو موضوع علوم کامپیوتر و علوم مهندسی منتشر شد و ۴۱ دانشگاه کشور در علوم مهندسی و ۱۲ دانشگاه نیز در علوم کامپیوتر توانستند با کسب معیار‌ها و شاخص‌های تعریف شده در میان دانشگاه‌های برتر جهان قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


براساس این رتبه‌بندی در بین ۱۲ دانشگاه برتر کشورمان در علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دانشگاه تهران به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند.


این رتبه‌بندی از ۱۳ شاخص در قالب ۵ معیار کلی آموزش، پژوهش، استنادها، وجهه بین‌المللی و ارتباط با صنعت بهره گرفته است. رتبه­‌بندی تایمز یکی از مشهورترین نظام­‌های رتبه‌­بندی بین­‌المللی دانشگاه‌ها است که نخستین بار در سال ۲۰۰۴ با همکاری «تایمز» و «کیو اس» تحت عنوان رتبه‌بندی «تایمز-کیو اس» و از سال ۲۰۱۰ به بعد با همکاری موسسه «تامسون رویترز» منتشر شد.


در پایگاه رتبه‌بندی تایمز در سال‌های ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۴ از ایران تنها یک دانشگاه حضور داشت. در سال ۲۰۱۶ تعداد دانشگاه‌ها به ۸ مورد رسید. در سال ۲۰۱۷ به ۱۳ دانشگاه و در سال ۲۰۱۸ به ۱۸ دانشگاه و در سال ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ به ترتیب به ۲۹، ۴۰ و ۴۷ دانشگاه افزایش یافته است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه امیرکبیر رتبه بندی دانشگاه ها تایمز علوم کامپیوتر رتبه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۰۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه‌بندی داروخانه‌ها بر چه اساسی است؟

رئیس اداره داروخانه های سازمان غذا و دارو از رتبه بندی داروخانه ها براساس شاخص شفافیت و برخورد مطابق قانون با آنها خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، مینا آژوغ اظهار کرد: رتبه‌بندی داروخانه‌ها از سال گذشته در اداره کل دارو کلید خورد و در مرحله اول فهرست داروخانه‌های خاطی که تحویل داروهای دارای برنامه توزیع به آنان ممنوع بود، احصا شد.

وی از رتبه بندی داروخانه ها براساس شاخص شفافیت و برخورد مطابق قانون با آنها خبر داد و افزود: این پروژه با پایش در مورد داروی انسولین آغاز شد و فهرست داروخانه‌های خاطی که تحویل داروهای دارای برنامه توزیع به آنان ممنوع بود، احصا شد، همچنین در ادامه برای سایر داروهای دارای برنامه توزیع نیز اجرایی خواهد شد.

کد خبر 749342

دیگر خبرها

  • صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور
  • اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی
  • داروسازی ایران، حرکت به سوی آینده یا اسیر روندهای تکراری
  • رتبه‌بندی داروخانه‌ها بر چه اساسی است؟
  • درخشش دانشگاه بیرجند در نظام رتبه بندی جهانی اشپرینگر نیچر
  • مطالبات رتبه بندی فرهنگیان گلستان تا خرداد ماه تسویه می شود
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • اقدامات آموزشی و رتبه بندی معلمان
  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • رئیسی: هدف رتبه بندی معلمان افزایش شان و منزلت معلم است (فیلم)