Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-03@03:21:36 GMT

اعمال تغییرات در سامانه نسخه الکترونیک

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۴۰۸۰۸

اعمال تغییرات در سامانه نسخه الکترونیک

ایران اکونومیست-معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران، جزئیات تغییرات اعمال شده در سامانه نسخه الکترونیک را تشریح کرد.

مهدی رضایی، با اشاره به تغییرات اعمال شده در سامانه نسخه الکترونیک، گفت: یکی از این تغییرات امکان تجویز نسخه با تاریخ آینده است که با استفاده از این قابلیت امکان تجویز نسخه به تاریخ آینده برای پزشک فراهم گردیده است و پزشک می‌تواند در زمان مراجعه بیمه شده دارویی یا خدمات مورد نیاز در روزهای آینده را نیز تجویز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این اقلام تا تاریخ ثبت شده امکان ارائه ندارند و در سررسید تاریخ مقرر همانند سایر نسخ تا آخر ماه بعد امکان ارائه دارند، همچنین یکی دیگر از این تغییرات امکان مشاهده سوابق بیمه شده در سامانه نسخه الکترونیک است که با استفاده از این امکان مشاهده سوابق بیمه شده برای پزشک با استفاده از ارسال پیامک برای بیمه شده و تأیید آن توسط وی فراهم شده است.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران، با بیان اینکه یکی دیگر از این تغییرات امکان ارجاع مجدد به خود پزشک است تصریح کرد: تا زمان پیاده سازی امکان واکشی مجدد کد ارجاع، امکان ارجاع به تخصص خود پزشک ایجاد شده است و پزشک می‌تواند پس از ویزیت بیمار، بیمار را تا سقف سه مرتبه مجدد به تخصص خود ارجاع نموده و در مراجعه بعدی بیمه شده آن را با واکشی نماید؛ بدیهی است هر بار ارجاع به خود از سقف ۳ بار ارجاع افقی کسر می‌شود.

وی تاکید کرد: در اصلاح پیغام واکشی ارجاع در سامانه نسخه الکترونیک، متن پیغام مربوط به واکشی ارجاع در سطح دو بیمه شده در پوشش جمعیتی پزشک تعریف نشده است، لذا در صورت استفاده از فرایند ارجاع؛ مبلغ مشاوره ارجاع پرداخت خواهد شد که در استحقاق سنجی و نوبت گیری پزشک سطح دو نمایش داده می‌شد به متن «بیمه شده در طرح ارجاع الکترونیک قرار دارد پرداخت سهم سازمان منوط به درج شناسه ارجاع است»، تغییر داده شده است.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران تاکید کرد: معافیت از ارجاع بیمه شدگان در مراجعه به دندانپزشک نیز یکی دیگر از تغییرات ایجاد شده است که در زمان مراجعه بیمه شدگان به دندانپزشک بیمه شدگان منتسب در مراجعه به دندانپزشک از رعایت قوانین ارجاع معاف می‌شوند؛ همچنین غیر فعال شدن ارجاع در ارجاعات بین استانی به بیمه‌شدگان استان فارس و مازندران نیز در این تغییرات مورد توجه قرار گرفته است.

رضایی گفت: در این تغییر بیمه‌شدگان استان فارس و مازندران در صورت انتساب به پزشک خانواده در مراجعه به مراکز درمانی سایر استان‌ها از قوانین ارجاع معاف می‌باشند، البته این معافیت ارجاع برای تمامی بیمه‌شدگان به استثنای صندوق بیمه همگانی و صندوق سایر اقشار نظام ارجاع ۱ می‌باشد.

وی اظهار داشت: استعلام از سرویس نظام پزشکی در زمان ثبت نسخه کاغذی نیز یکی دیگر از تغییرات است که در زمان ثبت نسخه کاغذی و ورود شماره نظام پزشکی در مراکز ارائه دهنده خدمت سرویس نظام پزشکی فراخوانی می‌گردد و اطلاعات شماره نظام پزشکی وارد شده نمایش داده می‌شود، همچنین اطلاعات ثبت شده در سامانهpcp قابل رؤیت می‌باشد که مراکز درمانی با توجه به شماره نظام ثبت شده در نسخه کاغذی امکان انتخاب شماره نظام صحیح را خواهد داشت.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران، با اشاره به داشبورد جهت مراکز جامعه شهری افزود: داشبورد درمانگاه و بیمارستان که پیش از این در اختیار مدیر درمانگاه یا بیمارستان بود هم اکنون برای مدیر مراکز جامع شهری نیز قابل استفاده است و افرادی که دارای پروفایل مدیر مراکز جامع شهری هستند؛ می‌توانند با استفاده از آیکون مربوطه در چنلERX عملکرد زیر شریک‌های تعریف شده را مشاهده کنند.

رضایی گفت: امکان ایجاد تعریف یک کاربر به عنوان مدیر و پزشک نیز یکی دیگر از این تغییرات است که پیش از این در صورتی که پزشک در درمانگاه یا بیمارستان به عنوان یک شریک کاری تعریف می‌شد، امکان فعالیت به عنوان مدیر درمانگاه یا بیمارستان را نداشت؛ اما هم اکنون این مشکل در سامانه برطرف شده است و پزشک می‌تواند به طور همزمان به عنوان پزشک خانواده در درمانگاه بیمارستان فعالیت کند.

وی تاکید کرد: با برقراری شرط تخصص آزمایش تست گلوبال تشخیص آزمایشگاهی COVID ۱۹، ارائه نسخه تجویزی گلوبال تشخیصی آزمایشگاهی COVID ۱۹ توسط پزشکانی که در مراکز با مالکیت عمومی غیر دولتی و خصوصی، دولتی غیر دانشگاهی و خیریه فعالیت می‌کنند، مشمول بیمه نخواهد شد؛ البته دستورالعمل پوشش بیمه‌ای تست گلوبال تشخیصی آزمایشگاهی کرونا در دبیرخانه شورای عالی بیمه در دست تدوین است و به محض ابلاغ ارسال خواهد شد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران سامانه نسخه الکترونیک شده در سامانه یکی دیگر شماره نظام نظام پزشکی بیمه شدگان بیمه شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۰۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه فنی و تخصصی کاربری سامانه تیر الکترونیک e_TIR در تهران

تین نیوز

اتحادیه بین المللی حمل و نقل جاده ای که با نام اختصاری TIR شناخته می شود و مقر آن هم اینک در ژنو سوئیس است ، نقش قابل ملاحظه ای در تسریع و تسهیل ترانزیت و حمل و نقل جاده ای بر عهده دارد و ایران هم اکنون به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی خود در منطقه ، یکی از نخستین امضاکنندگان این پیمان بین المللی و پیشتاز استفاده و گسترش این امکان در میان کشورهای منطقه شناخته می شود .

به گزارش تین نیوز به نقل از پرتال حمل و نقل ، کارگاه فنی و تخصصی کاربری سامانه تیر با حضور مربیان اعزامی کمیسیون اقتصادی اروپایی سازمان ملل متحد در تهران برگزار و جزئیات این سامانه تیر تشریح شد .

در این کارگاه تخصصی که با حضور همزمان کارشناسان فناوری اطلاعات و کارشناسان فنی و امور گمرکی گمرکات کشور برگزار شده است ، سامانه تیر الکترونیک توسط مربیان اعزامی از کمیسیون اقتصادی اروپایی سازمان ملل متحد UNECE تشریح شد .

بنابراین گزارش در این کارگاه آموزشی فاطمه اعتماد مقدم مدیر کل دفتر آموزش ، تحقیقات و ظرفیت سازی گمرک ، با اشاره به توانایی های ترانزیتی ایران ، اظهار امیدواری کرد برگزاری این کارگاه در مسیر دستیابی به اهداف بین المللی ترانزیتی گمرک ایران حداکثر اثرگذاری را ایفا کند .

در این کارگاه رضا راستی مدیر کل دفتر ترانزیت گمرک نیز کارنه تیر را زبان مشترک گمرکات در دنیا معرفی کرد که سبب تسهیل تجارت است . گمرک ایران نخستین کشور در منطقه و پیشگام بهره برداری از سامانه تیر الکترونیک بوده است که با کشور ترکیه استفاده از این سامانه را کلید زده است .

وی افزود : گمرک ایران بیشترین سهم استفاده از تیر داشته است و اکنون مترصد بهره برداری گسترده از تیر الکترونیک می باشد .

این گزارش می افزاید : اتحادیه بین المللی حمل و نقل جاده ای که با نام اختصاری TIR شناخته می شود و مقر آن هم اینک در ژنو سوئیس است ، نقش قابل ملاحظه ای در تسریع و تسهیل ترانزیت و حمل و نقل جاده ای بر عهده دارد و ایران هم اکنون به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی خود در منطقه ، یکی از نخستین امضاکنندگان این پیمان بین المللی و پیشتاز استفاده و گسترش این امکان در میان کشورهای منطقه شناخته می شود .

این گزارش می افزاید : سیستم e_TIR (تیر الکترونیک) بر مبنای دریافت اطلاعات پیاده سازی شده و این امکان را در اختیار کشورهای عضو قرار می دهد تا از طریق تبادل اطلاعات مربوط به کالاهای تجاری و ترانزیتی فرایند امور گمرکی و نظارتی خود را تسهیل و تسریع کنند .

شایان ذکر است ، این دوره فنی و تخصصی از امروز در مرکز آموزشی و فرهنگی گمرک ایران در تهران آغاز و به مدت ۳ روز ادامه دارد .

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان
  • تماس تلفنی برای بیمه شدن کلاهبرداری است
  • نسخه‌نویسی مرد مهاجر افغان با مهر پزشک زن | تیراندازی و زخمی شدن یک نفر دکتر قلابی را رسوا کرد
  • اعمال سقف قیمتی برای نفت روسیه بی فایده است
  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • امکان نام‌نویسی غیرحضوری بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران
  • اختلال در سامانه بیمه سلامت بیماران را کلافه کرد
  • اعمال سقف قیمتی برای نفت روسیه ناکارآمد است
  • برگزاری کارگاه فنی و تخصصی کاربری سامانه تیر الکترونیک e_TIR در تهران
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه