Web Analytics Made Easy - Statcounter

صبح امروز در هفته ناجا طی مراسمی از نمونه های ترافیکی در شهرک آزمایش تجلیل شد و در این مراسم با تاکید بر عامل انسانی به عنوان یکی از عوامل مهم در حوزه حمل و نقل، یادآور شد که باید به حوزه فرهنگ سازی و آموزش در این خصوص توجه ویژه ای شود.

به گزارش ایسنا، در ابتدای مراسم سرهنگ امیدوار -رییس پلیس راه راهور ناجا- اظهار کرد: در حوزه حمل و نقل تمامی جا به جایی های امروزه بدون سیستم حمل و نقل قابل تصور نیست و بیش از ٩۵ درصد جا به جایی کالای ما از طریق سیستم حمل و نقل جا به جا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: یک حسن اخلاقی نیز در این کار است. یکی از موضوعاتی که دین مبین اسلام به آن تاکید دارد امانت است. امانتداری یکی از شاخص هایی است که دین به آن تاکید دارد. سالانه بیش از ۵٠٠ میلیون تُن به عنوان امانت به این قشر سپرده می شود و به مقصد می رسد. در جا به جایی مسافران نیز جان مردم امانت است.

امیدوار اظهار کرد: این کالاها، اجناس، اقلام با سلامت بارگیری می شود و با بارگیری به مقصد می رسد. از زحماتی که همکاران ما در حوزه حمل نقل انجام می دهند تشکر می کنم و از زحمات اقشار حوزه حمل و نقل چه درون شهری و چه در برون شهری تشکر می کنم.

در ادامه دکتر جمالی نژاد-معاون وزیر کشور و رییس سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور نیز در این مراسم اظهار کرد: نیروی انتظامی در هر موضوعی سنگ صبور هستند. در بحران ها و حتی کرونا همراه و همگام ما بودند.

وی ادامه داد: همانطور که عنوان شد قرار است از افرادی که در حوزه حمل و نقل نمونه هستند تجلیل شود. نمونه ها افرادی هستند که می توان از آنها الگوبرداری کرد. این دوستان تاثیر گذار و نقش آفرین هستند.

جمالی نژاد گفت: مسایلی که بار را روی دوش مردم سنگین می کند علیرغم اینکه سخت بوده و زندگی را دشوار کرده اما این ها تهدید اساسی نیستند. چیزی که می تواند به عنوان بحران اصلی مطرح شود فاصله بین مردم و دولت مردان است. گسل بین مردم و دولت است که می تواند خطرناک باشد.

وی ادامه داد: در جلساتی که در سازمان شهرداری ها داشتیم هم این را مطرح کردم که اگر خدایی ناکرده مردم مسئولین را از خودشان نبینند و این دیوار بی اعتمادی زیاد و زیاد تر شود خطرناک است. احساس من این است که همه باید در جهت این همراهی گام برداریم.

معاون وزیر کشور گفت: از همکاران خواهش می کنم که در کنار آموزش هایی که باید داشته باشیم، مسایل اخلاقی هم جزو موضوعاتی است که بسیار مهم است و عزیزان راننده می توانند به عنوان سفیران ما کمک کنند را در جهت اعتماد سازی و رفاقت بین مردم عمل کنند.

به گزارش ایسنا سرهنگ رمضانی معاون اجرایی پلیس راهور ناجا نیز در این مراسم اظهار کرد: پلیسی با این حجم از زحمت واقعا در سطح نیروی انتظامی نمی توان یافت کرد.

وی گفت: در سطح شبانه روز چه با راکبان، چه رانندگان و چه عابران سر و کار داریم و باید در حوزه ارتقاء ایمنی حمل و نقل کمک کنیم.

رمضانی ادامه داد: این عزیزان مصداق مجاهدان فی سبیل الله هستند. در این جلسه هدف پلیس راهور تجلیل از نمونه های ترافیکی است. به هر حال امروز هدف ما ایجاد تعامل با کاربران مسافر و بار است که گفته شد چه حجمی از حمل و نقل بار و مسافر در جاده های کشور را انجام می دهند.

وی گفت: باید فاصله را بین مردم و حاکمیت کم کنیم و قطعا این نشست ها در این زمینه تاثیر گذار است. سالانه حدود ١٧ هزار نفر در تصادف جان خود را از دست می دهند و مجروحان آن نیز طی سال ها با آن درگیر خواهند بود.

رمضانی با اشاره به خسارت های ناشی از تصادفات گفت: عامل انسانی یکی از عوامل مهم در حوزه حمل و نقل است. شاهد هستیم که عامل انسانی راننده از نقش بسیاری برخوردار است و باید به حوزه فرهنگ سازی و آموزش در این خصوص توجه ویژه ای شود.

وی افزود: قطعا طی یک سالی که در این حوزه فعالیت می کنم چه در راهداری، چه در سایر حوزه ها دچار کم کاری یا کم فروشی نبودیم اما نیاز داریم که تمام سازمان ها تحت یک حمایت راهبردی قرار بگیریم.

معاون اجرایی پلیس راهور ناجا گفت: عامل اصلی تصادفات عدم توجه به جلو، استفاده از تلفن همراه یا عدم استفاده از کمربند ایمنی است. باید توجه داشته باشیم که کمربند ایمنی در حوزه ناوگان حمل مسافر از اهمیت بالایی برخوردار است. باید همه ما چه در حوزه حاکمیت و چه کاربران، رانندگان وسایل نقلیه عمومی و.. با یک گفتمان واحد گام های اساسی برداریم.

وی در ادامه با اشاره به حمل بار از سوی برخی از رانندگان حمل و نقل عمومی گفت: گاهی در سطح جاده ها مشاهده می کنیم که برخی از رانندگان در جایگاهی که باید وسایل مسافر را حمل کنند بار حمل می کنند، که این خود به دلیل برهم زدن نقطه ثقل خودرو می تواند خطر آفرین باشد. اما نکته دیگر این است که وقتی دلیل آن را جویا می شویم اظهار می کنند که به دلیل برخی مشکلات معیشتی این اقدام را انجام می دهند.

رمضانی گفت: به همین دلیل از مسئولان مربوطه درخواست کردیم تا به جهت رفع این مشکل بسته معیشتی را به این عزیزان اختصاص دهند و به این مورد و مواردی از این قبیل توجه داشته باشند.

به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم از جمعی از برگزیدگان و نمونه های ترافیکی تجلیل شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: هفته ناجا پليس راهور حمل و نقل عمومی حوزه حمل و نقل نمونه ها بین مردم جا به جا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۱۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای ۱۴۶ بسته معیشتی به مدرسه استثنایی پارسا در سنندج

به گزارش خبرنگار مهر، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کردستان صبح پنج شنبه در مراسم گرامیداشت روز معلم که در مدرسه استثنایی پسرانه پارسا در سنندج برگزار شد، در جمع دانش آموزان، معلمان و اولیای دانش آموزان این مدرسه با تبریک روز معلم و گرامی داشت یاد و خاطره شهید استاد مرتضی مطهری به بیان اهمیت نقش و جایگاه تعلیم و تربیت در جامعه پرداخت و اظهار کرد: معلمان مدارس استثنایی ایثارگرانی بلند مرتبه هستند.

عبدالله رشیدی پور، با بیان اینکه تعلیم و تعلم از شئون الهی است و خداوند این موهبت را به پیامبران و اولیای پاک خویش ارزانی کرده است تا مسیر هدایت را به بشر بیاموزند، تصریح کرد: نقش معلم در جامعه مانند نقش انبیاست.

رشیدی پور در ادامه با تأکید بر اینکه کار معلمان در مدارس استثنایی فراتر از معلمی است، خاطر نشان کرد: کار در مدارس استثنایی نیاز به صبر، تجربه، حوصله و توانمندی مضاعفی دارد.

معاون توسعه مدیریت ومنابع انسانی استانداری استان افزود: دانش آموزان آینده سازان انقلاب اسلامی ایران هستند.

رشیدی پور با بیان اینکه معلمان مدارس استثنایی معلمانی خاص برای کودکانی خاص هستند، تصریح کرد: دانش‌آموزان استثنایی با تمام محدودیت‌ها، دانش‌آموزانی مشتاق یادگیری هستند و می‌توانند مانند دیگر دانش‌آموزان، آینده روشنی داشته و نقش مؤثری در جامعه داشته باشند.

این مقام مسئول افزود: با رایزنی با سایر دستگاه‌های اجرایی در استان تلاش داریم تا به شیوه‌های مناسب قسمتی از مشکلات ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی را کاهش دهیم.

وی با توجه به ضرورت دشمن شناسی، اذعان داشت: ایران اسلامی پیشرفت‌های بسیار ارزشمندی را به پاس خون پاک شهیدان کسب کرده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری استان ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران پرچمدار جهان اسلام و الگوی برای مستضعفین وجهان اسلام شده است.

وی افزود: هر چه از انقلاب جلوتر آمدیم عزت انقلاب و مردم بیشتر شد و در طرف مقابل قدرت آمریکا و حامیانش افول کرده است و استکبار ورژیم جعلی صهیونیستی شکست را متحمل شده‌اند.

گفتنی است، در پایان این مراسم از معلمان مدرسه پارسا با اهدا لوح تقدیر و شاخه گل به مناسبت روز معلم تجلیل به عمل آمد و از سوی سپاه بیت المقدس نیز ۱۴۶ بسته معیشتی ۱۰ میلیون ریالی همزمان با گرامیداشت روز معلم به دانش‌آموزان و کارکنان مدرسه استثنایی پارسا در سنندج اهدا شد.

کد خبر 6094932

دیگر خبرها

  • توزیع بسته های معیشتی بین نیازمندان شاهرود
  • اختصاص ۳۵ شعبه دیوان عدالت اداری به حوزه کار
  • توزیع ۱۰۰۰ بسته معیشتی در «قرار دوازدهم» بقاع متبرکه گیلان
  • کمربند ایمنی را ببندید تا زنده بمانید! (عکس)
  • دغدغه‌ام حل مسایل معیشتی و پیگیری منافع ملی و مطالبات مردم است
  • مجلس دوازدهم به وضعیت معیشتی و مشکلات اقتصادی رسیدگی کند
  • اهدای ۱۴۶ بسته معیشتی به مدرسه استثنایی پارسا در سنندج
  • ۱.۶ میلیارد ریال بسته معیشتی در شاهرود توزیع شد
  • توزیع ۳۱۳ بسته معیشتی در طرح «قرار دوازدهم» رودسر
  • در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی