Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا ملک پور در نشست خبری صبح امروز با اشاره به معضل کم آبی و ضرورت جایگزینی کشت‌های کم آب بر در شهرستان برخوار، اظهار داشت: با توجه به بررسی و نیاز سنجی مناطق روستایی این شهرستان تغییر الگوی کشت و توسعه گیاهان دارویی و کم آب ضروری بود زیرا بخش‌های مختلف شهرستان مشکل آب و پساب دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کشت کار زعفران و گل گاوزبان در برخوار کاربرد دارد، افزود: تاکنون ۱۰۰ نفر در زمینه کشت کار زعفران آموزش دیدند و همه این افراد در روستاهای دنبی، شاپور آباد، محسن آباد و علی آباد ملاعلی حتی در سطح کم زعفران کاشتند.

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان برخوار ادامه داد: طی تفاهم نامه با دهیاران روستاهای حبیب آباد و علی آباد ملاعلی طبق نیاز سنجی و نوع فعالیت شغلی این مناطق برای نخستین بار در شهرستان دوره کشت کار گلخانه‌ای به ۳۶ نفر در مجموع در این دو روستا آموزش داده شد.

ارائه آموزش کسب و کار اینترنتی به روستاییان

ملک پور با اشاره به برنامه‌ریزی برای گسترش مشاغل خانگی و آموزش کسب و کار در فضای مجازی در این شهرستان، ابراز داشت: با توجه به شیوع همه گیری کرونا در دو سال اخیر و شرایط حاکم بر جامعه، مدل کسب و کارها تغییر کرده است که از این رو آموزش کار در فضای مجازی از جمله نحوه ایجاد سایت و وبلاگ و بازاریابی به ویژه در روستاهای شهرستان در ماه‌های اخیر انجام شد.

وی آموزش تخصصی نیروهای شهرک صنعتی محمودآباد را یکی از دغدغه‌های مسئولان این شهرستان برشمرد و گفت: در این راستا با اعضای اتحادیه‌ها و مدیران این شهرک جلساتی برگزار و برای آموزش‌های مهارتی براساس نیاز سنجی برنامه ریزی شد که طبق توافق پروسه آموزش، صدور مدرک آموزشی و تمدید مجوز برای اعضای اتحادیه به کمتر از یک ماه کاهش یافته است.

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان برخوار با اشاره به اینکه به ۹۲ نفر در شش ماه ابتدایی سال جاری آموزش کوتاه مدت داده شده است، اظهار داشت: همچنین در این مدت آموزش‌های مهارتی به ۹۵ نفر از اعضا صنایع چوب و فلز شهرستان برخوار ارائه شده است ضمن اینکه طی تفاهمنامه‌ای با گروه صنعتی انتخاب نیز برای نیروهای این شرکت دوره‌های مهارتی برگزار می‌شود و تاکنون ۵۵ نفر متقاضی در دوره تعمیرات پکیج شرکت کردند.

مدت زمان مهارت آموزی و ارائه تسهیلات خود اشتغالی کاهش یافت

ملک پور با بیان اینکه برخوار دومین شهرستان استان اصفهان به لحاظ تنوع صنایع دستی و اشتغال به شمار می‌رود، خاطرنشان کرد: سفره‌های قلم‌کاری خاص شهرستان برخوار است و ارزش خاصی دارد؛ از این رو آموزش صنایع دستی با هدف توانمندسازی بانوان در کسب و کار در روستاهای شهرستان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به حل مشکل بیمه‌ای مشاغل خانگی، افزود: با همراهی مسئول بسیج شهرستان و بنیاد برکت در شهرستان برای افرادی که به دنبال کسب و کار بودند و مهارت نداشتند در زمینه آموزش و ارائه تسهیلات اقدام شد که ۱۵۰ طرح در شهرستان برای دریافت وام پذیرفته شد و پروسه هفت ماهه مهارت آموزی، صدور مدرک و دریافت تسهیلات خود اشتغالی به ۳۰ تا ۴۰ روز کاهش یافت.

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان برخوار با بیان اینکه ۱۸ دوره آموزشی در این مرکز برگزار می‌شود، اضافه کرد: سال تحصیلی جدید ۹۵ نفر هنرجو در این مرکز ثبت نام کردند و دوره‌های آموزشی این مجموعه شامل معرق کار چرم، فیروزه‌کوبی، نقشه کشی صنعتی و ساختمان، گردشگری و بومگردی، تأسیسات، تولیدات نمدی دست دوز، برق صنعتی، چهره پردازی کودک، مربی مهدکودک، معماری و توسعه دهنده صفحات وب، خیاطی، پرورش گیاهان دارویی و دوره تعمیرکاری پکیج شوفاژ گازی است.

کد خبر 5323953

منبع: مهر

کلیدواژه: آموزش فنی و حرفه ای برخوار و میمه صنایع دستی گیاهان دارویی کسب و کارهای اینترنتی بوشهر ویروس کرونا شهادت امام رضا ع آمار کرونا کرمانشاه هفته ناجا مراسم عزاداری واکسن کرونا خطبه های نماز جمعه مشهد امام رضا ع عکس استانها عزاداری 28 صفر شیوع کرونا شهرستان برخوار کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۱۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از  مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری محوری‌ترین موضوع این همکاری، حمایت از ایفای نقش مؤثر دانشگاه در دستیابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساختهای آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری است.

 حمایت از تحقق مرجعیت علمی-پژوهشی مسئله محور و تحول آفرین و انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر در دانشگاه در سطح بین المللی و توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش‌های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری ازدیگر بخش های این توافق نامه است .

حمایت از توانمندسازی تخصصی و اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، کمک به بلوغ و توسعه زیرساخت‌های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر محورهای این توافق‌نامه همکاری مشترک است.

در قالب این همکاری مشترک، حداقل پنج طرح دانشگاهی در قالب طرح‌های تجاری محصولات فناورانه و دانش و حداقل پنج طرح توسعه فناوری و خدمت بار اول مورد حمایت قرار می‌گیرد. همچنین زمینه برای اشتغال حداقل ۲۵ نفر در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در شرکت‌های زایشی فراهم خواهد شد و از همکاری‌های تحقیق و توسعه و پژوهشی (تا سقف ۷۰ میلیارد ریال)، جذب حدأقل سه عضو هیئت علمی مورد تأیید بنیاد نخبگان و سه محقق پسادکتری مورد تایید بنیاد علم یا بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.

معاونت علمی، ضمن حمایت از فعالیت‌ها و برنامه های تحول آفرین در دانشگاه در چهار محور «مرجعیت علمی»، از زیست بوم فناوری، زیست‌بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال ‌پذیری دانشجویان حمایت می‌کند. علاوه بر این، حمایت از پژوهشگران پسادکتری برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و تحول آفرین توسط بنیاد ملی علم در قالب برنامه مشترک دانشگاه با بنیاد علم و بنیاد نخبگان تا سقف ۲۰ میلیارد ریال در سال، حمایت از طرح های فناورانه و زیرساخت‌های آزمایشگاهی در دانشگاه در قالب حمایت از طرح‌های توسعه فناوری محصول خدمت بار اول هر طرح تا سقف ۱۰ میلیارد ریال و در مجموع سالانه تا سقف ۱۰۰ میلیارد ریال، حمایت از طرحهای پژوهشی دانشگاه با صنایع و شرکتهای بزرگ از محل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه این شرکتها موضوع ماده ۱۱ قانون جهش تولید تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد ریال، حمایت از راه اندازی و تجهیز آزمایشگاههای عضو شبکه آزمایشگاهی تا سقف ۵۰ میلیارد ریال در چارچوب مورد تائید شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و حمایت از تدوین برنامه و پیاده سازی ماده ۵ قانون جهش تولید دانش بنیان و مدیریت مالکیت فکری دارایی های پژوهش و فناوری دانشگاه ذیل این محورها به دست معاونت علمی صورت می‌گیرد.

همچنین حمایت از طرح های تجاری سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه دانشگاه، هر طرح تا سقف ۲۰۰ میلیارد ریال در مجموع تا سقف دو هزار میلیارد ریال، حمایت از برگزاری «بوت کمپ‌»های تخصصی و تولید محتوای مرتبط با اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال، تسهیل و حمایت از برخورداری دانشجویان پژوهشگران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه از برنامه های حمایتی بنیاد ملی نخبگان در قالب این همکاری محقق خواهد شد.

این همکاری با هدف پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضای جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسید.

دیگر خبرها

  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • رقابت قرآنی ۱۲۰۰ دانش‌آموز و معلم در کهگیلویه و بویراحمد
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • برخوار شهرستانی با کمترین نرخ بیکاری در استان
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • بررسی مشکلات اتباع شهرستان برخوار 
  • نمایشگاه دست ساخت‌های دانش آموزی در سنندج
  • آموزش خبرنگاران شهرستان‌های غرب گیلان