Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، جراحی مینیسک یک عمل رایج برای برداشتن یا ترمیم منیسک پاره شده، یک تکه غضروف در زانو است. جراحی نیاز به چند برش کوچک دارد و حدود یک ساعت به طول می‌انجامد. بهبودی و توانبخشی نیز ممکن است بین چند هفته طول بکشد. این روش می‌تواند درد را کاهش دهد، تحرک و ثبات را بهبود بخشد و شما را به فعالیت‌های زندگی بازگرداند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منیسک چیست؟

هر زانو دارای دو منیسک است. آن‌ها بالشتک‌های لاستیکی شکل C هستند که به عنوان کمک فنر در مفصل زانو عمل می‌کنند. اگر منیسک شما آسیب دیده یا پاره شده باشد (اغلب غضروف پاره شده نامیده می‌شود)، پزشک ممکن است جراحی را برای برداشتن قسمت آسیب دیده یا ترمیم آن توصیه کند.

نشانه‌ های پارگی مینیسک چیست؟

پارگی مینیسک همانطور که اشاره شد ممکن است هنگام ورزش و یا تصادف و... رخ دهد. علاوه بر پارگی این ناحیه ممکن است التهاب قابل توجهی نیز در ساختار اطراف آن به وجود بیایند.

از جمله نشانه ‌های پارگی مینیسک می‌تواند احساس ترکیدن زانو باید که گاهی اوقات ممکن است صدای آن نیز به گوش برسد. هنگام صاف کردن پا درد و سفتی در این ناحیه احساس شود. مفصل زانو دچار تورم شود. قفل شدن مفصل در صورتی که پارگی شدید باشد.

چه کسانی نیاز به جراحی پارگی مینیسک دارند؟

آسیب و جراحی منیسک، به ویژه در افرادی که ورزش می‌کنند، شایع است. چرخش یا برخورد ناگهانی می‌تواند منیسک را پاره کند. پارگی مینیسک در افراد مسن ممکن است دائما اتفاق بیفتد. علت پارگی منیسک در این افراد آن است که منیسک‌ها با گذشت زمان ضعیف می‌شوند و احتمال پاره شدن آن‌ها بیشتر خواهد بود. در حقیقت، پارگی مینیسک می‌تواند یک پدیده طبیعی به عنوان بخشی از روند پیری باشد.

بسیاری از افرادی که دچار پارگی مینیسک شده‌اند‌، جراحی را انتخاب می‌کنند؛ زیرا غضروف آسیب دیده می‌تواند زانو را ناپایدار کند (کمانش دهد و راه خود را برود). از جمله نشانه ‌های پارگی منیسک می‌توان به ایجاد درد و تورم یا "قفل شدن" یا "گیرکردن" زانو اشاره کرد.

منیسک آسیب دیده

آیا هر آسیب منیسک نیاز به جراحی دارد؟

برخی از افراد برای پارگی منیسک نیاز به جراحی دارند، اما ممکن است برخی دیگر به آن نیاز نداشته باشند. تصمیم بستگی به موارد زیر دارد:

نوع، اندازه و محل پارگی. سن شما. سطح فعالیت و سبک زندگی شما. آسیب های مرتبط (به عنوان مثال، پارگی ACL). وجود علائم (درد، تورم، قفل شدن، کمانش و غیره)

ممکن است پزشک ارتوپد مراقبت‌های بهداشتی به شما پیشنهاد دهد که ابتدا راه‌ های درمان غیر جراحی را امتحان کنید، مانند:

استراحت داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی با تجویز و صلاحدید پزشک فیزیوتراپی. تزریق زانو، مانند کورتیزون.

قبل از جراحی پارگی مینیسک چه اتفاقی می‌افتد؟

اگر شما و جراح خود تصمیم گرفتید برای جراحی پارگی مینیسک آماده شوید، ممکن است از قبل آزمایشاتی را انجام دهید. به عنوان مثال، آزمایش خون، الکتروکاردیوگرام (EKG) و اشعه ایکس قفسه سینه می‌توانند به شما در تشخیص سلامت کافی برای جراحی کمک کنند.

شخصی از تیم بیهوشی تصمیم می‌گیرد که چه نوع بیهوشی (کنترل درد) باید دریافت کنید:

بی حسی موضعی به صورت تزریقی است که فقط ناحیه زانو را بی‌حس می‌کند. بیهوشی موضعی نوعی تزریق است که بدن شما را از کمر به پایین بی‌حس می‌کند. بیهوشی عمومی به صورت دارویی است که شما را به خواب می‌برد.

چند روز قبل از عمل، پزشک متخصص ممکن است موارد زیر را تجویز کند:

یک داروی تجویز شده برای کنترل درد بعد از عمل به شما بدهد. برای فیزیوتراپی قرار ملاقات بگذارد. به شما بگوید چگونه برای جراحی آماده شوید. ممکن است لازم باشد مصرف برخی از داروها را متوقف کرده و چند ساعت قبل از عمل غذا نخورید و چیزی نیاشامید.

مراقبت‌های بعد از عمل منیسک

مراقبت های بعد از عمل منیسک بسیار پراهمیت است. اکثر افرادی که ترمیم مینیسک یا منیسکتومی انجام می‌دهند نیازی به شب ماندن در بیمارستان ندارند. شما باید در اتاق مراقبت‌های ویژه منتظر بمانید تا بیهوشی از بین برود. وقتی آماده رفتن هستید، شخص دیگری باید شما را به خانه برساند.

زمان بهبودی برای جراحی مینیسک به نوع جراحی شما بستگی دارد. ترمیم مینیسک بیشتر از مینیسکتومی طول می‌کشد. بهبود کامل جراحی منیسک می‌تواند از شش هفته تا سه ماه طول بکشد. مراقبت‌های شما بعد از جراحی ممکن است شامل موارد زیر باشند:

عصا برای از بین بردن استرس زانو هنگام بهبودی. زانوبند برای تثبیت مفصل هنگام بهبودی. داروهای ضد درد. فیزیوتراپی. تمرینات توانبخشی در خانه برای بازگرداندن تحرک، دامنه حرکت و قدرت. استراحت

بلافاصله بعد از عمل و چند هفته کمی درد خواهید داشت که طبیعی است. پزشک شما داروهایی را برای کمک به شما در مدیریت درد تجویز می‌کند. این داروها به شما کمک می‌کنند تا تمرینات مورد نیاز برای بهبودی را کامل کنید.

جراحی همزمان رباط صلیبی و منیسک

گاهی ممکن است لازم باشد تا جراحی همزمان رباط صلیبی و منیسک صورت پذیرد. در این صورت برشی بر روی کل پوست و بافت بر روی زانو ایجاد می‌شود که اصطلاحا جراحی بسته زانو نام دارد تا ساختار آسیب دیده در زانو ترمیم شود. همینطور برای این کار می‌توان از جراحی باز نیز استفاده کرد.

انتخاب فوق تخصص زانو برای جراحی مینیسک

انتخاب بهترین ارتوپد و جراح زانو برای این نوع جراحی بسیار مهم و ضروری است؛ زیرا جراحی زانو بر روی تحرک شما تاثیر می‌گذارد. برای تشخیص پزشک کاربلد و باتجربه می‌توانید سوابق علمی و جراحی‌های انجام شده توسط وی، میزان تجربیات، نظرات بیمارانی که توسط وی جراحی زانو انجام داده‌اند را جویا شوید. پیشنهاد می‌شود برای جراحی مینیسک و مشورت حول بیماری با دکتر شهرستانی در تماس باشید.

 دکتر شهرستانی با دارا بودن سوابق علمی مرتبط و تجربه کافی در این زمینه، توانسته است رضایت صد درصدی بیماران خود را پس از جراحی کسب کند. این پزشک فوق تخصص زانو با توجه به تعداد بالای جراحی در سال، قبل از انجام جراحی برای بیمار جلسه مشاوره پزشکی برگزار می‌کند تا هم تمام معاینات لازم صورت پذیرد و هم به پرسش‌های بیمار پاسخ داده شود. در این صورت از استرس و نگرانی‌های بیمار نیز کاسته خواهد شد.

سخن آخر

مینیسک یک تکه غضروف در مفصل زانو است که ثبات را در مفصل زانو ایجاد می‌کند. جراحی مینیسک می‌تواند منیسک آسیب دیده یا پاره شده، را برطرف کند. اگر زانو درد دارید که در زندگی، کار یا فعالیت‌های شما اختلال ایجاد می‌کند، با پزشک خود مشورت کنید. جراحی مینیسک زانو می‌تواند درد را کاهش دهد، تحرک و ثبات را بهبود بخشد و به شما در بازگشت به فعالیت‌ها کمک کند.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نبض بازار عمل جراحی پارگی مینیسک جراحی مینیسک برای جراحی بعد از عمل آسیب دیده مفصل زانو پاره شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۱۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی با روش‌های بدون جراحی کاشت موی طبیعی

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، کاشت مو یکی از بهترین روش‌های ترمیم طاسی و کم پشتی موهاست که نتایج طبیعی و رضایت بخشی به دنبال دارد. کاشت مو با روش‌های مختلفی انجام می‌شود که هر یک مزایا و معایب خاصی به همراه دارند و از نظر نتیجه ممکن است متفاوت باشند. برای کاشت مو حتما لازم نیست وارد فرایند جراحی شوید و عوارض متعدد آن را تجربه کنید. سال‌هاست روش‌های کاشت مو بدون جراحی به جامعه پزشکی معرفی شده‌اند تا شما عزیزان بتوانید با کمترین عوارض نتایجی مطلوب و ماندگار دریافت کنید. در صورتی که قصد دارید با جزئیات روش‌های بدون جراحی کاشت مو آشنا شوید این مطلب برای شما مناسب است.

کاشت مو بدون جراحی چیست؟

کاشت مو بدون جراحی یک راهکار فوق العاده برای افرادی است که می‌خواهند با بدون خطر و با کمترین میزان آسیب کم پشتی موهای خود را درمان کنند. در این روش‌ها به جای ایجاد برش جراحی در ناحیه بانک مو و برداشت فولیکول‌ها، جراح گرافت‌ها را به صورت تکی برداشت می‌کند تا تهاجم به حداقل برسد. بنابراین هیچ زخمی در این روش‌ها ایجاد نشده و به همین دلیل درد، خونریزی و سایر عوارض کاشت مو بسیار کمتر خواهد بود.

 روش‌های مختلفی برای کاشت مو بدون جراحی وجود دارد که در هر کدام از آنها از دستگاه‌ها و تجهیزات متفاوتی استفاده می‌شود. از جهتی در جدیدترین روش‌های کاشت مو میزان تهاجم به حداقل رسیده و متخصصان سعی می‌کنند بهترین نتیجه را رغم بزنند. بنابراین روش مناسب برای هر فرد متفاوت بوده و شما باید با توجه به شرایط و نیازهای خود  از روشی خاص استفاده کنید که با نیازهایتان تناسب دارد.

انواع روش‌های کاشت مو بدون جراحی

روش‌های مختلفی برای کاشت مو بدون جراحی وجود دارد که هر کدام از آنها با تکنیک و ابزارهای خاصی انجام می‌‌شوند. بیشتر تفاوت این روش‌ها در نحوه برداشت و میزان تهاجم عمل خواهد بود. در ادامه با متداول‌ترین روش‌های بدون جراحی کاشت مو آشنا می‌شویم.

کاشت مو به روش میکروگرافت

کاشت مو به روش میکروگرافت یکی دیگر از روش‌های بدون جراحی پیوند مو است که برای ایجاد تراکم بالاتر مورد استفاده قرار می‌گیرد. علت نامگذاری این روش با این نام (Micro Graft) استفاده از ابعاد میکرو برای افزایش دقت و تراکم است. در این روش از دستگاه‌ها و ابزارهای پیشرفته‌ای استفاده می‌شود که قادرند با ایجاد سوراخ‌های کوچک فولیکول‌ها را استخراج و کاشت کنند.علاوه بر این فاصله گرافت‌های کاشته شده در این روش بسیار کمتر است و باعث بهبود تراکم موها می‌شوند.

مزایای کاشت مو به روش میکروگرافت استخراج گرافت‌های بیشتر و سالمت‌تر درد و خونریزی بسیار کمتر از سایر روش‌ها بدون باقی ماندن جای زخم و اسکار سرعت بالاتر کاشت مو دقت و ظرافت بیشتر در کاشت مو نتیجه گیری سریع و رضایت بخش

کاشت مو به روش SUT

کاشت مو به روش SUT یکی از پیشرفته‌ترین روش‌های بدون جراحی کاشت مو است که به کمک تکنیک ساکشن انجام می‌شود. در این تکنیک ابزارهای برقی پیشرفته به کمک نیروی مکنده فولیکول‌ها را به صورت مجزا استخراج می‌کنند. در مرحله اول ابتدا سوراخ‌های بسیار کوچکی با عمق مناسب به وسیله دستگاه پانچ مینیاتوری در پوست ایجاد می‌شود تا فولیکول‌ها با کمترین احتمال آسیب استخراج شوند. سپس هولدرهای دستگاه با نیروی مکش فولیکول‌ها را جدا می‌کنند. فولیکول‌ها پس از آماده سازی با خط رویش طراحی شده بر اساس چهره فرد کاشته می‌شوند. ایمپلنترهای مورد استفاده در تکنیک SUT بسیار دقیق و ظریف است و نتیجه دقیقی را برای فرد به همراه دارد.

مزایای کاشت مو به روش SUT کم تهاجمی و بدون درد و خونریزی بدون ایجاد جای زخم و اسکار تراکم بالا و طبیعی موها بعد از کاشت نتیجه گیری سریع‌تر دوره نقاهت کوتاه و بهبودی سریع سرعت بالا در کاشت مو امکان استخراج فولیکول از صورت و بدن کاشت مو به روش FUE

کاشت مو به روش FUE یکی از اولین روش‌های کاشت مو بدون جراحی است که علت گذاشتن این نام، تکنیک مورد استفاده یعنی استخراج واحدهای مجزای فولیکولی (Follicular Unit Extraction) است. واحدهای فولیکولی که به نام گرافت نیز شناخته می‌شوند شامل 1 تا 5 تار مو هستند که به کمک ابزارهای مخصوص برداشته می‌شوند و پس از آماده سازی در نواحی کم پشت مو کاشته می‌شوند. بنابراین نیازی به برش در ناحیه بانک مو نیست و در نهایت شاهد کمترین میزان عوارض و مشکلات خواهیم بود.

مزایای کاشت مو به روش FUE مناسب برای افرادی که نمی‌توانند از روش تهاجمی استفاده کنند مناسب برای افرادی که موهای نازک دارند بدون درد و خونریزی تهاجم و عوارض جانبی کمتر کاهش خطر عفونت مناسب برای خانم‌ها و آقایان بدون ایجاد اسکار و جای زخم نتایج طبیعی و رضایت بخش

کاشت مو به روش SUPER FUE

کاشت مو به روش SUPER FUE یکی از جدیدترین و پیشرفته‌ترین تکنیک‌های پیوند مو است که تمام مراحل آن به وسیله دستگاه‌های هوشمند اتوماتیک انجام می‌شود. به کارگیری تکنولوژی پیشرفته در این روش باعث شده تا نتایج آن نسبت به روشی مثل FUE ارتقا پیدا کرده و کاملا اختصاصی عمل کند. در این روش از ابزارهایی مثل اسکنر سه بعدی لیزری، بی حسی اتوماتیک و ایمپلنتر هوشمند استفاده می‌شود؛ به همین دلیل احتمال بروز خطا به حداقل رسیده و نتایج کاشت ابرو طبیعی‌تر خواهد بود.

مزایا کاشت مو به روش SUPER FUE عدم احساس درد و خونریزی بی حسی بدون سوزن و آلرژی کاهش احتمال آسیب به گرافت‌ها امکان بهره مندی بیشتر از بانک مو تراکم بالای موها بهبودی و نتیجه گیری سریع‌تر از کاشت مو امکان استفاده برای ترمیم ابرو، ریش و سبیل عوارض و خطرات کمتر دوره نقاهت کوتاه و با محدویت‌های کمتر آیا کاشت مو با روش‌های بدون جراحی نیز عوارض دارد؟

اگرچه گفته می‌شود که عوارض کاشت مو با روش‌های بدون جراحی کمتر است اما این روش‌ها نیز مثل هر تکنیک پزشکی ممکن است با عوارضی همراه باشند. در این روش‌ها احتمال بروز خطرات و عوارض غیر قابل جبران به حداقل رسیده و شدت عوارض نیز کاهش یافته است. به عنوان مثال در این تکنیک‌ها نیز می‌توانید مقداری درد، خونریزی، تورم و خارش را مشاهده کنید؛ اما شدت این عوارض بسیار کمتر است و همچنین سرعت بهبود آنها افزایش یافته است.

به طور کلی پس از کاشت مو شاهد ریزش موقت فولیکول‌های کاشته شده خواهید بود که طبیعی است و پس از مدتی دوباره رشد می‌کند. عوارض روش‌های بدون جراحی معمولا کمتر و خفیف‌تر است و به پس از مدتی خود به خود برطرف می‌شود. اما در تمام روش‌ها شما باید مراقبت‌ها و توصیه‌های بعد از عمل را رعایت کنید تا بهبود سریع و راحتی داشته باشید.

هزینه کاشت مو بدون جراحی چقدر است؟

برخی افراد تصور می‌کنند که روش‌های کاشت مو بدون جراحی به دلیل اینکه نیازی به جراحی و ایجاد برش ندارند کمتر است؛ اما باید توجه داشته باشید که معمولا روش‌های کاشت مو بدون جراحی با پیچیدگی و دشواری بیشتری همراه است و حتی ممکن است مدت زمان بیشتری به طول بیانجامد؛ چرا که باید فولیکول‌ها تک به تک استخراج شده و در ناحیه گیرنده کاشته شوند. از سویی دیگر در این روش‌ها از تجهیزات و ابزارهای پیشرفته‌ای استفاده می‌شود که قیمت بالاتری دارند. بنابراین انتظار می‌رود هزینه روش‌های بدون جراحی برای هر فرد بیشتر باشد.

هزینه کاشت مو بدون جراحی بین ۲۰ تا ۳۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۳ برآورد می شود.

با وجود تمام این موارد هزینه کاشت مو به جز تکنیک کاشت، به عوامل مختلفی بستگی دارد و برای کسب اطلاع دقیق لازم است حتما با پزشک متخصص مشورت کنید. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نویر تنها یادگاری بایرن مونیخ از شب زانو زدن مورینیو!
  • آشنایی با روش‌های بدون جراحی کاشت موی طبیعی
  • بیت المقدس عملیاتی منجر به آزادسازی پاره تن ایران+فیلم
  • دلیل مهم خشکی زانو پس از مدتی نشستن
  • التهاب عامل کلیدی در پیشرفت آرتروز زانو
  • بنی گانتز تحت عمل جراحی قرار گرفت
  • الزام به تنظیم سند رسمی یک جراحی حقوقی ـ اقتصادی ـ اجتماعی
  • شغل پاره‌وقت و پُردرآمدی که در ایران مُد شده
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟