Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: براساس تفاهم نامه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و صندوق کارآفرینی امید مجموعا ۴۵ میلیارد تومان تسهیلات به طرح‌های اشتغالزایی معرفی شده از سوی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی پرداخت خواهد شد.

خبرگزاری میزان - طرح‌های اشتغالزای روستایی و شهری در مناطق کمتر توسعه یافته با معرفی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از تسهیلات قرض الحسنه اعطایی صندوق کارآفرینی امید بهره‌مند خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تسهیلات در قالب تقاهم نامه‌ای اعطا خواهد شده که امروز به امضای مهندس اکبر نیکزاد رئیس بنیاد مسکن و دکتر اصغر نوراله زاده مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید رسید.

رئیس بنیاد مسکن در حاشیه امضای این تفاهم نامه همکاری با اشاره به بررسی توانمندی‌های توسعه در روستا‌ها در قالب طرح منظومه روستایی گفت: روستا‌ها باید به قطب تولید کشور تبدیل شوند و اقتصاد ملی با رونق روستاها، پایدار خواهد شد.


به گفته وی در مطالعات منظومه‌های روستایی، توانمندی روستا‌ها در حوزه‌های گردشگری، کشاورزی، دامپروری، تجاری و صنعتی مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت.

محمدرضا شاملو معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی نیز در حاشیه امضای این تفاهم نامه گفت: مطالعات منظومه روستایی به شناسایی و بستر سازی رفع محرومیت از روستا‌ها و مناطق کمتر توسعه یافته می‌انجامد. این طرح به آمایش سرزمین و ارزیابی زیرساخت‌ها برای توسعه کمک می‌کند.


شاملو گفت: بر اساس این تفاهم نامه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ۱۵ میلیارد تومان از منابع مالی خود را در صندوق توسعه کارآفرینی امید سرمایه گذاری می‌کند و صندوق نیز معادل دو برابر این مبلغ را به عنوان آورده در اختیار طرح‌های اشتغالزایی می‌گذارد.

وی ادامه داد: مجموعا ۴۵ میلیارد تومان تسهیلات به طرح‌های اشتغالزایی معرفی شده از سوی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی پرداخت خواهد شد.

شاملو ادامه داد: سقف این تسهیلات برای هر متقاضی ۱۵۰ میلیون تومان و دوره بازپرداخت آن ۵ سال (با احتساب ۶ ماه دوره تنفس) و میزان کارمزد آن ۴ درصد تعیین شده است.

اصغر نوراله زاده مدیرعامل صندوق توسعه کارآفرینی امید هم با اشاره به اهمیت این تفاهم نامه گفت: بیش از ۴ هزار صندوق تسهیلات محلی با حمایت صندوق توسعه کارآفرینی امید در روستا‌های کشور ایجاد شده که منابع این صندوق‌ها نیز در اختیار این طرح قرار خواهد گرفت. یعنی روستاییان می‌توانند به ازای آوردن منابع صندوق‌های محلی تا دوبرابر تسهیلات بگیرند.

نوراله زاده گفت: در اعطای این تسهیلات به مزیت‌های رقابتی روستا‌ها توجه خواهد شد و تسهیلات با تضامین روستایی و بصورت کاملا راحت به متقاضیان اعطا می‌شود.

بیشتر بخوانید: جزئیات نخستین جلسه شورای‌عالی مسکن/ راه‌اندازی سامانه ثبت‌نام مسکن ظرف ۱۰ روز آینده

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی مسکن روستایی بنیاد مسکن

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی مسکن روستایی بنیاد مسکن بنیاد مسکن انقلاب اسلامی طرح های اشتغالزایی کارآفرینی امید تفاهم نامه میلیارد تومان روستا ها خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۱۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه مدیر کل برای استفاده نکردن نهادها از صندوق ملی محیط‌زیست

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، اسلام جاودان خرد، افزود: صندوق ملی محیط زیست به عنوان یک موسسه عمومی غیردولتی وابسته به سازمان حفاظت محیط زیست در زمینه حفظ و تنوع زیستی و جلوگیری از آلودگی و تخریب محیط زیست کشور فعالیت می‌کند و تسهیلات با بهره کم به طرح‌های حافظ محیط زیست پرداخت می‌کند که متاسفانه تاکنون در استان کهگیلویه و بویراحمد از این ظرفیت ملی استفاده نشده است.

وی ادامه داد: متاسفانه صنایع، شهرداری ها، شرکت‌های شهرک‌های صنعتی و حتی بخش خصوصی و غیردولتی از این فرصت برای ارائه طرح‌های محیط زیستی و بهرمندی از دریافت تسهیلات حمایتی این صندوق استفاده‌ نکرده اند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گفت: بخش عمده منابع مالی این صندوق در چارچوب اساسنامه و در قالب اعطای تسهیلات با نرخ ترجیحی برای رفع آلودگی‌های محیط زیست و طرح‌هایی که منجر به حفظ محیط زیست شوند، مصرف می‌شود.

جادودان خرد بیان کرد: این صندوق آمادگی دارد از طرح‌های حافظ محیط زیست در حوزه‌های صنعتی، کشاورزی، طرح‌های کاهش دهنده آلودگی هوا، آب و خاک، نیروگاه‌های تولید انرژیِ پاک بخصوص طرح‌های مدیریت پسماند شهرداری‌ها تسهیلات پرداخت کند.

وی بیان کرد: واحد‌های صنعتی، معدنی، شهرداری ها، ادارات جهاد کشاورزی، صنعت معدن و تجارت، میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری، شرکت‌های صنعتی و فرمانداران می‌توانند نسبت به معرفی طرح‌های حائز اهمیت در راستای حفاظت از محیط زیست به ریاست این صندوق یا به اداره کل حفاظت محیط زیست استان برای راهنمایی‌های لازم مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • تاکید بر لزوم پرداخت وام‌های تکلیفی در شهرستان بستان آباد
  • گلایه مدیر کل برای استفاده نکردن نهادها از صندوق ملی محیط‌زیست
  • مشکلات مالکیت اراضی آبپخش حل شود
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟