Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: پیگیر اعتبارات دولتی برای بازآفرینی شهری بوده و در این راستا همگام با دیگر نمایندگان و شهردار تبریز، با وزیر راه و شهرسازی رایزنی می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، مسعود پزشکیان در نشست مشترک  با عباس رنجبر، شهردار تبریز، اظهار کرد: ما در مناطق حاشیه‌نشین و یا مناطقی که نیاز به جابجایی دارند، اگر بتوانیم از دولت کمک بگیریم، این روند حاشیه‌نشینی را تغییر می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با این کار مشارکت ساکنان مناطق حاشیه‌نشین را جلب می‌کنیم. سیاست دولت همین است و ما نیز هماهنگ می‌شویم تا این کار به سرانجام برسد.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اخذ ردیف بودجه خط سوم قطار شهری، اعلام کرد: در بحث قطار شهری اقدامات خوبی برای متروی تبریز انجام شده و ما نیز پیگیر ردیف بودجه خط سوم متروی تبریز هستیم.

وی افزود: با وزارت راه و شهرسازی نیز در حال مذاکره هستیم تا از خط‌آهن تبریز - تهران در ایستگاه خاوران که پروژه‌ای دومنظوره است، به عنوان متروی شهری استفاده کنیم.

پزشکیان با اشاره به احداث کلینیک جامع پزشکی در محل سابق بهداشت استان اظهار کرد: ما مرکز بهداشتی در منبع داشتیم که تغییر مکان داده و به ساری‌زمی آمده است. دانشگاه علوم پزشکی قصد تبدیل آنجا به خوابگاه را داشت که پس از مذاکره، مقرر شد یک کلینیک پیشرفته و مجهز در آن محل ساخته شود.

وی اضافه کرد: با پیگیری از وزارتخانه مربوطه، موافقت دریافت ۱۰ میلیارد تومان را گرفتیم و در ادامه مقرر شد که اوراق مشارکت ۴۰ الی ۵۰ میلیارد تومان نیز به این پروژه اختصاص یابد.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به احداث سه خانه بهداشت در بافت حاشیه‌نشین نیز گفت: ما منطقه حاشیه‌نشینی چون ترلان دره‌سی و چند منطقه حاشیه‌نشین دیگر داریم که خانه بهداشت ندارند و مردم مجبورند مسافت طولانی را برای حضور در کلینیک و دریافت خدمات درمانی طی کنند که کلی هزینه دارد.

وی افزود: سه مرکز بهداشت در این مناطق احداث می‌شود که در راستای سلامت منطقه، رسیدگی به معتادان، مریض‌ها و افراد بی‌بضاعت که هزینه زیادی برای حضور در کلینیک پرادخت می‌کنند، فعالیت خواهند کرد و تصور ما تضمین مسئله سلامت در آن منطقه است.

پزشکیان تأکید کرد: بحث بعدی ما خود آموزش و پرورش است که در مناطق حاشیه‌نشین، مدارس طوری باشد که از نظر فضای آموزشی هم‌سطح با تهران باشد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تبریز حاشیه نشین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۲۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بافت تاریخی بوشهر یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری ایران است

ایسنا/بوشهر رئیس شورای شهر بوشهر بافت تاریخی بوشهر را یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری کشور دانست و گفت: این گنجینه تاریخی دارای ساختمان‌های منحصر به فردی است که می‌تواند باعث رونق گردشگری ایران شود.

وحیدنیک روش روز پنج شنبه ۶ اردیبهشت در هفتمین اجلاس مجمع روسای کمیسیون های شهرسازی ومعماری کشور در بوشهر افزود: بافت تاریخی بوشهر دارای ۳۸ هکتار مساحت است و در آن بیش از ۹۰ اثر تاریخی به ثبت ملی رسیده است.

وی از استقرار شهرداری ویژه بافت تاریخی بوشهر خبر داد و بیان کرد:  بیش از ۹۵ درصد از زیرساخت‌های عمرانی در بافت تاریخی بوشهر تکمیل شده  و در سال جاری طرح‌های کف‌سازی بافت تاریخی بوشهر به اتمام می‌رسد.

رئیس شورای شهر بوشهر به توسعه شبکه فاضلاب در همه نقاط شهر بوشهراشاره کرد و گفت: شبکه‌گذاری فاضلاب محلات جنوبی بوشهر آغاز شده و امیدواریم اعتبارات آن زودتر تأمین شود.

نیک روش به محدودیت‌های ایجاد شده برای ساکنان در حریم نیروگاه اتمی پرداخت و گفت: این نیروگاه باعث افتخار است اما برای مردمی که در حریم آن است مشکلاتی را به وجود آورده است و در حوزه شهرسازی مشکلات عمده در این مناطق وجود دارد.

وی یکی از مشکلات شهر بوشهر را نبود خروجی دوم عنوان و تأکید کرد: بوشهر شبه جزیره‌ای است و در عرصه پدافند غیرعامل آن دچار مشکل است، باید برای خروجی دوم آن طراحی و برنامه‌ریزی و اجرایی شود.

شهردار بوشهر نیز بازآفرینی شهری را  یکی از رویکردها و راه‌یافته در موضوع شهری دانست و با بیان اینکه دنیا در ادامه تفکرات نوسازی به آن رسیده است، گفت: تمام تلاش بازآفرینی و خلق فضاها و مکان‌های شهری برای این است که مردم زندگی استاندارد و با کیفیت داشته باشند.

حسین حیدری افزود: اگر با منطق بازآفرینی به این فضاها نگاه شود می‌توان به رفع کمبود مسکن و ایجاد فرصت‌هایی برای زندگی از طریق بازگرداندن مکان زیست و زندگی در زیستگاه‌های شهر کمک شود.

وی با بیان اینکه بازآفرینی شهری بدون مشارکت مردم به نتیجه مورد نظر منجر نمی‌رسد، اظهار کرد: مردم بهره‌بردار نهایی و اصلی هستند و بازآفرینی با سه رکن سازمان‌ها، سمن‌ها و جامعه محلی و بخش خصوصی قابل اجراست.

شهردار بوشهر، مهمترین مشکل در فرآیند بازآفرینی شهری را عدم هماهنگی و نگاه شهری سازمان‌ها به عنوان ذی‌مدخل در کشور دانست و اضافه کرد: وقتی سازمان‌ها هماهنگ عمل نمی‌کنند و منافع سازمانی خود را بسیار مد نظر قرار می‌دهند، همین امر باعث می‌شود که پروژه‌ها زمان بر و هزینه بر باشد.

حیدری با بیان اینکه این ناهماهنگی به اعتماد مردم آسیب می‌زند و آنها را نگران می‌کند، خاطرنشان کرد: این مهم باعث عدم همراهی و مشارکت مردم و در نتیجه به پاشنه آشیل طرح‌های بازآفرینی شهری تبدیل و سبب آسیب به جلب مشارکت مردم می‌شود.

وی با بیان اینکه در شهر بوشهر بافت‌های فرسوده حدود ۳۰۰ هکتار است، گفت: مساحت بافت تاریخی بوشهر تقریباً ۳۸ هکتار است و باید با نگاه بازآفرینی به این مجموعه‌ها نگاه کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجراشدن 65 طرح در محلات هدف بازآفرینی خراسان جنوبی
  • ساخت ۲۳۰ واحد برای جا به جایی ساکنین منبع آب اهواز
  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود
  • کاهش بافت فرسوده گرگان با افزایش نوسازی
  • اجرای برنامه ملی بازآفرینی/ مردم مشارکت کنند
  • بازدید وزیر کشور از پروژه‌های سازمان نوسازی شهر تهران
  • بافت تاریخی بوشهر یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری ایران است
  • بازآفرینی بافت تاریخی بوشهر با مشارکت مردم
  • پیشتازی شهرداری تبریز در تخفیف۸۰ درصدی صدور پروانه در بافت فرسوده
  • مرکز دولتی درمان سوءمصرف مواد بیمارستان امام حسین (ع) افتتاح شد