Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: سیاستگذاران باید نوید بخش سلامت روان جامعه باشند و همدلی و مشارکت مردم در این زمینه نقش اساسی دارد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، کمال حیدری روز یکشنبه به مناسبت فرارسیدن هفته سلامت روان (۱۸ تا ۲۴ مهر) در نشست خبری مجازی افزود: امروز اولین روز از هفته سلامت روان است که به نام نقش سیاستگذاران در گسترش سلامت و دسترسی عادلانه به سلامت روان نام گرفته که باید آن‌ها امید و شادابی، آرامش و امنیت خاطر را با مدیریت بهتر برای جامعه ایجاد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی اظهار داشت: با توجه به شرایط کرونایی موجود در دنیا از جمله ایران و مسائل اقتصادی و اجتماعی که متاثر از این شرایط است، باید دست اندرکاران و سیاست گذاران قدم اساسی را برای ارتقای سلامت روان مردم بردارند.

حیدری تصریح کرد: نقش رسانه‌ها در این زمینه نیز مهم است و باید اخبار خوب را به مردم انتقال داده و اخبار بد را کمتر پخش کنند.

وی افزود: ۱۹ مهر نیز دومین روز هفته سلامت است که به نام نقش تحریم ها، بر هم زدن سرمایه‌های اجتماعی و سلامت روان نام گرفته و بعد از چهار دهه از تحریم‌ها در حوزه دارو، واکسن و ... که شعار‌هایی در این زمینه داده شد بحث عدالت در انسانیت رو به فراموشی رفته است.

حیدری گفت: هنر و نشاط اجتماعی مردم در کنار سیاستگذاران می‌تواند برای تاب آوری در مقابل تحریم، کمک کننده باشد و منجر به ارتقای سلامت روان می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ایران سلامت سلامت مردان کرونا سلامت روان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۲۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتماد اجتماعی مردم به فرهنگیان مهمترین سرمایه آموزش و پرورش است 

به گزارش خبرنگار مهر، رضا رضایی، ظهر سه شنبه در مراسم گرامیداشت هفته معلم در شهرستان فهرج گفت: آماده سازی دانش آموزان برای پذیرش نقش‌های مختلف مهمترین رسالت معلمان است.

وی با اشاره به اینکه توجه به شورای آموزش و پرورش، شورای دانشگاه و شورای حوزه ضرورتی انکار ناپذیر در راستای توسعه و پیشرفت کشور است افزود: شورای آموزش و پرورش مهمترین شورای در هر استان و شهرستانی است.

وی افزود: از نظر کیفی نیز آموزش و پرورش تأثیر گذار ترین دستگاه اجرایی کشور است، زیرا هیچ فردی در جامعه وجود ندارد که بدون تعلیم و تربیت رشد کرده و تعالی یابد.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان افزود: مقبول‌ترین گروه اجتماعی فرهنگیان هستند و در بین ادارات و دستگاه‌های دولتی مدارس علیرغم همه کمبودها، به انتخاب مردم در زمینه انجام تعهدات در رأس قرار دارند.

رضا رضایی، تکریم مقام معلم را از وظایف اصلی افراد جامعه برشمرد و گفت: منزلت و ارتقا جایگاه معلم باید در راستای نهادینه کردن فرهنگ قدرشناسی در جامعه افزایش یابد.

وی با بیان اینکه بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری آموزش و پرورش به تنهایی نمی‌تواند اهداف مهم تعلیم و تربیت را محقق سازد، تصریح کرد: همه مردم و دستگاه‌های اجرایی باید به آموزش و پرورش کمک کنند تا دستگاه تعلیم و تربیت دانش آموز طراز جمهوری اسلامی را پرورش دهد.

رضایی، با اشاره به موفقیت‌های آموزش و پرورش استان کرمان در حوزه‌های مختلف گفت: دولت سیزدهم توجه ویژه ای به آموزش و پرورش دارد و خوشبختانه بودجه آموزش و پرورش به ۱۳ درصد از بودجه کل دولت افزایش یافته است.

کد خبر 6099571

دیگر خبرها

  • نقش هلال احمر در توسعه اجتماعی ستودنی است
  • اعتماد اجتماعی مردم به فرهنگیان مهمترین سرمایه آموزش و پرورش است 
  • لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • بعضی شوخی‌ها با جامعه پزشکی سلامت مردم را تهدید می کند
  • رضایت حاکمیت به پوشش زنان ۲۰ سال پیش | همان بدحجابانی که کافر بودند!
  • آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • فرونشاندن التهابات اجتماعی و تنش‌های داخلی، ضرورتی امنیتی است
  • چرا داستان «جمشید بسم‌الله» دهه‌هاست تکرار می‌شود؟