Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسفندیار حسنی‌مقدم از تولید ۳ درصد گوشت مرغ کشور در استان خبر داد.

 به گزارش خبرگزاری برنا از  لرستان؛ حسنی‌مقدم در جلسه ستاد تنظیم بازار مرغ که با حضور فرماندار دورود و مدیر کل هماهن امور اقتصادی استانداری لرستان برگزار شد،  اظهار کرد: کشور از یک سال گذشته با چالش مرغ روبرو بوده که با پیگیری‌های متعدد و برگزاری جلسات مختلف توانستیم طی این چند ماه اخیر تعادل نسبی را در بازار برقرار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه منحنی تولید مرغ در تمام جهان از نوع سینوسی بوده و تنها مربوط به ایران نیست، افزود: ممکن است در زمان‌هایی تولید بالا و قیمت پایین بیاید و بالعکس؛ بنابراین تولید، خطی نیست.

حسنی مقدم  سرانه مصرف گوشت مرغ در دنیا را بین ۱۵ تا ۱۸ کیلوگرم عنوان کرد و یادآورشد: این مقدار در کشور بین ۲۷ تا ۲۸ کیلوگرم بوده و در لرستان حدود ۳۰ کیلوگرم است.

او با تاکید بر لزوم اصلاح الگوی مصرف ،تصریح کرد: هم‌اکنون ۳ درصد مرغ کشور در لرستان تولید می‌شود و این استان ۲.۲ درصد جمعیت ایران را به خود اختصاص داده است که تقریبا ۲۰ هزار تن در سال مازاد تولید داریم.

 رئیس سازمان جهادکشاورزی لرستان از جوجه‌ریزی ۲.۹ میلیون قطعه طی مرداد امسال در استان خبر داد و با بیان اینکه از این مقدار جوجه تقریبا ۴۵۰۰ تن مرغ تولید خواهد شد، خاطرنشان کرد: روزانه حدود ۱۵۰ تن تولید گوشت مرغ داریم و با این میزان هم می‌توان مصرف استان را مدیریت کرد.

 حسنی‌مقدم با تاکید بر اینکه مصرف گوشت مرغ هر شهرستان بر مبنای سرانه جمعیتی آنجا باشد، گفت: همچنین ضروری است توزیع کل استان بر اساس سامانه کابوک صورت پذیرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به لزوم تسویه حساب با مرغداران استان ،تاکید کرد: باید حساب کرد که چه مقدار دان و جوجه‌ریزی داشته‌اند و با احتساب تلفات بررسی شود.

او بیان کرد: مدیر هر شهرستان با نظارت بازرسی این مهم را پیگیری کرده و در تخلیه مرغ از مرغداری‌ها کمک کنند.

این مسئول خاطر نشان کرد: سه شهرستان بروجرد، سلسله و کوهدشت تولید مازاد دارند و پیشنهاد می‌شود بین شهرستان‌هایی که کمبود دارند، توزیع شود اما اولویت با نیاز خود شهرستان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از صدور مجوز ۶ مرغداری در دورود خبر داد و گفت: همچنین با ساخت یک واحد کشتارگاه صنعتی مدرن در این شهرستان موافقت می‌شود.

او با بیان اینکه ضروری است که ذخایر پشتیبانی نیز نهایی شوند، تصریح کرد: هر زمان که تولید کم‌تر از عرضه بود از این ذخایر استفاده خواهد شد.

 حسنی‌مقدم با اشاره به میزان جوجه‌ریزی استان در چهار دوره،یادآورشد: باید پیگیری‌های لازم جهت افزایش این دوره‌ها صورت گیرد و جلسات تنظیم بازار نیز به صورت هفتگی برگزار شوند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تولید جهادکشاورزی گوشت مرغ حسنی مقدم گوشت مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۲۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت پیاز کاهشی می‌شود؟

اکبر یاوری از کاهش قیمت پیاز در روز‌های آتی در بازار خبر داد.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه به دلیل بارندگی‌های شدید در مناطق جنوبی کشور از جمله جنوب کرمان اجازه برداشت پیاز چند روزی به کشاورزان داده نشد، اظهار کرد: همین موضوع باعث شد که قیمت پیاز افزایشی شود.

وی افزود: اما در حال حاضر قیمت پیاز روند کاهشی به خود گرفته است و با گرم‌تر شدن هوا و به دست آمدن پیاز‌های شهرستان‌های دیگر قیمت‌ها باز هم کاهشی خواهد شد.

رئیس اتحادیه صنف بارفروشان تهران تصریح کرد: در حال حاضر قیمت عمده فروشی پیاز دزفول در میدان مرکزی میوه و تره بار کیلویی ۱۰ تا ۱۴ هزار تومان و پیاز جیرفت نیز ۱۷ تا ۲۴ هزار تومان است.

وی در پایان گفت: روزانه ۳۵۰ تا ۴۰۰ تن پیاز به تهران وارد می‌شود. مصرف تهران نیز حدود ۲۵۰ تن است. این یعنی روزانه حدود ۱۰۰ تن نیز پیاز مازاد در تهران داریم.

گفتنی است، حدود دو هفته‌ای می‌شود که قیمت پیاز در برخی مناطق افزایش یافته و بعضا به کیلویی بیش از ۳۰ هزار تومان و در برخی مناطق تا ۴۰ هزار تومان هم رسیده بود.

دیگر خبرها

  • تولید 90 تن گوشت مرغ در عباس آباد
  • ۱۰میلیون قطعه جوجه‌ریزی در لرستان/ صادرات مرغ افزایش می‌یابد
  • ۱۵ درصد گوشت قرمز خراسان رضوی توسط عشایر تولید می‌شود
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • کم آبی در کمین لرستان/ بارش‌های پرتکرار هم حریف خشکسالی نشد
  • افزایش تولید روزانه ۸۰ هزار بشکه نفت در نفت و گاز گچساران
  • توزیع روزانه ۴ تن گوشت قرمز در بازار روزهای کرج
  • قیمت پیاز کاهشی می‌شود؟
  • افزایش توان صادراتی زنجیره مرغ مازندران
  • مشارکت عشایر برای افزایش تولید/ پیش بینی تولید ۷ هزار تن گوشت قرمز در خراسان شمالی