Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر بیستمین جشنواره نمایش‌های آئینی سنتی به با بیان آنکه باوجود تمامی سختی‌های این بیماری در منزل قرنطینه هستم و استراحت می‌کنم، گفت: در تعامل با همکاران، امور اجرایی جشنواره را از نزدیک پیگیر هستم و ابتلای من به کرونا خللی در برگزاری جشنواره ایجاد نمی‌کند.

به گزارش قدس آنلاین، باوجود همت مسئولان و دولت‌مردان در تسریع روند واکسیناسیون و ثبت رکوردها و آمارهای واکسینه شدن عموم مردم، هنوز شاهد آمار ابتلای شهروندان به این ویروس هستیم و طبق گفته مسئولان تا رسیده به ایمنی نسبی جامعه زمان لازم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین ارتباط خبر رسید که داوود فتحعلی‌بیگی نمایشنامه‌نویس، کارگردان و پژوهشگر شناخته‌شده عرصه نمایش‌های آیینی و سنتی که این روزها در کوران برگزاری بیستمین جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی در قامت دبیر این رویداد مشغول فعالیت است به ویروس کرونا مبتلا شده‌است.

به توصیه پزشکان در خانه هستم اما حال عمومی‌ام خوب است

فتحعلی‌بیگی در این رابطه ضمن تأیید ابتلای خود به این ویروس یادآور شد: فعلا شرایط کلی جسمانی‌ام خوب است و نیازمند بستری در بیمارستان نیستم گفت: تمامی دستورالعمل‌های بهداشتی و توصیه پزشکان را در منزل پشت سر می‌گذرانم و در خانه خود را قرنطینه کرده‌ام.

وی با بیان آنکه باوجود رعایت تمامی شیوه‌نامه‌های بهداشتی، بخشی از روند ابتلا به خود فرد برنمی‌گردد چراکه با یک ویروس بسیار مسری طرف هستیم یادآور شد: به‌هرحال بیماری به‌خودی‌خود شرایط سختی را بر انسان تحمیل می‌کند اما دراین‌میان شرایط ویروس کرونا، سخت‌تر و دشوارتر است. کلا گرفتار شدن به این ویروس سختی‌های خاص خود را دارد.

خللی در روند برگزاری جشنواره شاهد نخواهیم بود

فتحعلی‌بیگی با تاکید بر آنکه بنا به سفارش پزشکان تحت هیچ شرایطی این روزها از خانه خارج نمی‌شوم درباره برگزاری جشنواره بیستم نمایش‌های آیینی و سنتی که دبیری این رویداد برعهده‌ی اوست تصریح کرد: در تعامل با همکارانم کارهای جشنواره را پیش خواهیم برد و به‌هیچ‌وجه این بیماری باعث نخواهد شد تا روند برگزاری این جشنواره دست‌خوش تغییر شود.

پیش از این قرار بود بیستمین جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی مهر ماه ۱۴۰۰ برگزار شود که دست‌اندارکاران آن به دلیل اوج پیک پنجم ویروس کرونا (شناخته شده با نام گونه دلتا) تصمیم گرفتند برگزاری این رویداد هنری را به آذرماه موکول کنند تا شرایط در سایه واکسیناسیون عمومی به ایمنی نسبی جامعه نزدیک شود. همچنین پیش از این اعلام شده بود بخش اعظم این دوره جشنواره  به شکل مجازی و غیر حضوری خوهد بود.

داود فتحعلی بیگی متولد سال ۱۳۲۹ است که در حوزه نمایشنامه‌نویسی، کارگردان، بازیگر و از پژ

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: نمایش های آئینی سنتی داوود فتحعلی بیگی نمایش های آیینی و سنتی جشنواره نمایش فتحعلی بیگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۳۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۴۳ دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان

مریم حاجی‌ابراهیمی گفت: از این تعداد دوره آموزشی، ۲۸ دوره در حوزه آموزش شاغلان صنایع‌دستی برای ۶۱۰ هنرمند از جمله رنگرزی سنتی، رودوزی‌های سنتی، زنجیره ارزش خرد، توانمندسازی فعالان صنایع‌دستی، آسیب‌شناسی صنایع‌دستی، بازاریابی دیجیتال، بازرگانی و صادرات، استانداردسازی، طراحی ظروف موزه‌ای رشته سفال و فلز، جایگاه سفالینه‌های منقوش جرجان در دوران معاصر، طراحی محصول سوزن‌دوزی ترکمن برگزار شد.

او افزود: همچنین ۱۵ دوره آموزشی عمومی صنایع‌دستی هم برای ۲۲۹ علاقه‌مند به صنایع‌دستی در رشته‌های رودوزی‌های سنتی، سفال و سرامیک، نساجی سنتی، چرم و تولیدات چرمی دست‌دوز، خراطی چوب، ابریشم‌بافی، نساجی سنتی در رده‌های مقدماتی و پیشرفته اجرایی شد.

حاجی‌ابراهیمی گفت: در سال ۱۴۰۲ هنرمندان شاخص و توانمند استان در راستای توسعه و ترویج این هنر صنعت به آموزش صنایع‌دستی به‌صورت مجازی هم پرداختند.

او افزود: امسال اجرای دوره‌های آموزشی در رشته‌های اولویت‌دار و سایر رشته‌های صنایع‌دستی استان بر اساس ظرفیت‌سنجی به ترتیب اولویت در شهر‌ها و روستا‌های استان، خصوصاً شهر و روستا‌های ملی به‌منظور برندسازی جغرافیایی و مکانی موردتوجه قرار می‌گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • برگزاری چهل و دومین جشنواره فرهنگی - هنری «امید فردا» در همدان
  • دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان
  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • معرفی اعضای شورای سیاست‌گذاری و دبیر جشنواره فیلم کوثر
  • برپایی نمایشگاه و کارگاه رودوزی‌های سنتی در موزه بزرگ خراسان
  • عاشقانه شمس و مولانا رکورد کمدی‌ها را زد/تغییر ناگهانی دبیر اقوام
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ساز هنرمندان جنوب کرمان بر سکوهای بین‌المللی کوک می‌شود
  • برگزاری ۴۳ دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان