Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@22:12:42 GMT

کنترل تردد سازمان‌ها به کمک اتوماسیون دژبان

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۴۳۳۱۴

کنترل تردد سازمان‌ها به کمک اتوماسیون دژبان

از گذشته‌های دور تاکنون مسئله امنیت در سازمان‌های مختلف کشور و رفت و آمدهای مرزی از اهمیت قابل توجهی برخوردار بوده است. به طوری که بیشتر افراد به دنبال پیدا کردن و کشف کردن روش‌های مختلفی برای تامین امنیت بوده‌اند.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام دژبان، در حال حاضر برای تامین امنیت از نیروی انسانی به عنوان نگهبان در مکان‌های مختلف استفاده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته استفاده از این روش برای هر سازمان و کنترل رفت و آمدی کارساز نیست. شرکت پیام گستر فاوا برای حل این مشکل یک نرم افزار پیشرفته و متفاوت را ارائه می‌کند. در واقع  کاربران این نرم افزار می توانند از آن برای پلاک خوانی و شناسایی افراد متخلف، صدور برگ، جریمه کنترل تردد و غیره بهره مند شوند.در حال حاضر شرکت‌های بسیار کمی در زمینه عرضه سامانه های کنترل تردد فعالیت می کنند. این مسئله امکان ارزیابی و مقایسه بین نرم‌افزارهای ارائه شده از سوی  شرکت‌های مختلف را ساده‌ترخواهد کرد.

شرکت پیام گستر فاوا برنامه‌ریزی این نرم‌افزار را با توجه به نیازهای شما فراهم آورده، بنابراین سازمان های مختلف می توانند ازعملکرد این نرم‌افزار به نفع خود استفاده کنند به عنوان مثال مجتمع‌های تجاری برای پلاک خوانی خودروهای مختلف از این نرم افزار بهره‌مند می‌گردد.

کارایی نرم افزار پلاک خوان برای سازمان های مختلف

تشخیص پلاک می‌تواند برای سازمان‌ها و ادارات مختلف کارایی داشته باشد. یک سازمان بزرگ با کارمندان بسیار، به شکل روزانه نیاز به چک کردن کارمندان خود دارد. ضمن اینکه این سازمان بزرگ برای کنترل رفت و آمد افرادی که به سازمان وارد می شوند، باید از وضعیت حراست و انتظامات پیشرفته بهره‌مند گردد. تمام این امکانات به سیستم جامع حراست و انتظامات میسر می‌شود.

این نرم‌افزارها امکان تشخیص پلاک را فراهم می کنند. اگر پلاک تعیین شده با پلاک های ثبت شده در لیست نگهبانی تفاوت داشته باشد، از ورود راننده به داخل سازمان جلوگیری می شود. در چنین حالتی مشخص می‌شود که فرد جز گروه سازمان نیست و برای ورود به سازمان نیاز به بررسی و تحقیق بیشتری دارد. چنین مدیریتی اجازه می دهد نظم بیشتری در رفت و آمد کارمندان سازمان فراهم آید و پرسنل کاری به خوبی قابل تشخیص باشند.

در چنین حالتی نرم‌افزارها گزینه بهتری برای کنترل رفت و آمد هستند. این نرم‌افزارها کنترل تردد شبانه را نیز مورد بررسی قرار می‌دهند و اطلاعات مربوط به آن‌ها را ثبت می‌کنند. در صورتی که در وضعیت سازمان های امنیتی مشکلی به وجود آید، امکان بررسی و پیگیری آن از طریق نرم‌افزارهای کنترل رفت و آمد وجود دارد. این نرم افزارها در حکم یک نگهبان پیشرفته با کارآیی بسیار بالا هستند.

در حال حاضر بیشتر نگهبانان و افرادی که به عنوان انتظامات مشغول به کار هستند، از نتیجه این نرم‌افزارهای پیشرفته برای مخابره اطلاعات و گزارش عملکرد بهره‌مند می‌شوند. گیت کنترل تردد قابلیت اتصال به این نرم‌افزارها را دارند. بنابراین زمانی که اطلاعات خودرو یا فرد مورد نظر توسط نرم‌افزار مربوطه شناسایی شد، امکان عبور از گیت برای خودرو یا فرد مورد نظر فراهم می گردد. برای استفاده از این نرم‌افزارها به دوربین‌های مداربسته نیاز داریم. این نرم‌افزارها به دوربین های مدار بسته قابلیت اتصال دارند.

اطلاع از حضور افراد با نرم‌افزار حراست و انتظامات

نرم افزارهای کنترل تردد برای شرکت های پر رفت و آمد گزینه‌ای بسیار مناسب و درخوری هستند. در واقع این شرکت‌ها می توانند اطلاعات جامع و کاملی را از مهمان‌ها و پیمانکاران خود در زمان مختلف داشته باشند.  این نرم‌افزارها به کمک ثبت اطلاعات امکان تشخیص کارمندان را فراهم می کنند. ضمن این که ساعت ورود و خروج آنها را نیز کنترل می نمایند. از این رو تمام موارد لازم برای سازماندهی و نظم بخشی به فعالیت در سازمان به شکل اتومات و نرم‌افزاری قابل انجام است. در نتیجه می‌توان نیروی انسانی به کار گرفته شده در بخش‌های انتظامات و نگهبانی را کاهش داد. چون بخش اعظم کنترل رفت و آمد توسط نرم افزارهای پیشرفته قابل انجام است.

به کمک این نرم‌افزارها امکان ثبت چهره یا تصویربرداری از افراد و خودروها وجود دارد و همین مسئله امکان ثبت و بررسی اطلاعات را برای نیروی کار ناظر فراهم می آورد. در نتیجه آنها با اطمینان و تسلط بیشتری رفت و آمدهای مختلف را زیر نظر می گیرند. این نرم افزارها با عملکرد گسترده و پیشرفته خود می‌توانند برای سازمان های نظارتی و کنترل اهمیت توجه داشته باشند و متناسب با نوع نیاز آنها به کار گرفته شوند.

 شرکت پیام گستر فاوا از سابقه بسیار درخشانی در زمینه تولید و راه اندازی نرم‌افزارهای تحت ویندوز و تحت وب برخوردار است و مرداد سال 1376 مشغول به کار شده است. در حال حاضر این مجموعه نرم‌افزارهای امنیتی خود را به بهترین شکل ممکن به سازمان‌های مربوطه و مشتریان خاص خود ارائه می نماید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اتوماسیون نرم افزارها کنترل رفت و آمد نرم افزار نرم افزارهای برای سازمان حال حاضر کنترل تردد سازمان ها بهره مند شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۳۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟

در صورتی که گوشی اعلان افزایش دما به کاربر نشان ندهد و کاربر همچنان با دمای بالا با گوشی کار کند، احتمال انفجار یا آتش گرفتن گوشی وجود خواهد داشت.

به گزارش آنا؛ استفاده طولانی مدت از تلفن همراه یا پردازش‌های سنگین گوشی نظیر بازی کردن یا خروجی گرفتن فیلم یا محتوا و همچنین استفاده طولانی مدت از آن هنگام شارژ کردن، باعث بالا رفتن دمای گوشی و افزایش چند برابری مصرف باتری خواهد شد.

از دیگر مواردی که ممکن است دمای گوشی را بالا ببرد به‌روزرسانی گوشی یا استفاده از نرم افزار‌های قدیمی که ایرادات آن توسط توسعه دهنده برطرف نشده است.

در بخش سخت افزاری نیز استفاده دائمی از داده‌های تلفن همراه و همچنین اتصال مداوم بلوتوث گوشی به دستگاه‌هایی مانند ساعت یا هدفون می‌تواند دمای گوشی را تا حد بسیار زیادی بالا ببرد. فیلمبرداری یا فعال بودن مداوم دوربین گوشی نیز دیگر عاملی است که علاوه بر خالی کردن باتری گوشی می‌تواند دمای گوشی را به شدت بالا ببرد چرا که همزمان پردازنده و دوربین با یکدیگر فعالیت دارند و به این ترتیب دمای دستگاه به شدت افزایش پیدا می‌کند.

علاوه بر این استفاده از گوشی در محیط‌های بسیار گرم یا قرار دادن گوشی در معرض نور مستقیم خورشید می‌تواند دمای گوشی را بالا ببرد. داغ شدن گوشی جدا از احتمال آسیب رساندن به دست کاربر و یا خطر انفجار گوشی، در صورت مداوم بودن این موضوع می‌تواند به پردازنده و قطعات سخت افزاری گوشی آسیب جدی وارد کند.

پایین آوردن دمای تلفن در هنگام شارژ

برای پایین آوردن دمای تلفن در زمان شارژ کاربر بهتر است گوشی خود را از شبکه وای فای یا داده تلفن همراه قطع کند و علاوه بر این اتصال گوشی به دستگاه‌های دارای بلوتوث نیز بهتر است به طور کامل قطع شده باشد.

گفتنی است که استفاده از شارژر‌های بیسیم و همچنین شارژر‌هایی با ولتاژ بالاتر از توان گوشی یا آدابتور‌های متفرقه نیز می‌تواند دمای گوشی را تا حد زیادی بالا ببرد که دلیل آن فشار آمدن به برد شارژ و باتری گوشی است.

نحوه صحیح شارژ کردن باتری گوشی

برای جلوگیری از افزایش دمای گوشی هنگام شارژ کردن بهتر است آن را در بازه بین ۲۰ تا ۸۰ درصد شارژ کنند؛ این بازه همان بازه سلامت باتری گوشی است که توسط شرکت‌های سازنده تلفن همراه نیز تایید شده است. در صورت شارژ در این بازه، گوشی هرگز داغ نخواهد شد و کاربر می‌تواند پس از شارژ از گوشی خود به طور کامل استفاده کند.

پایین آوردن دمای گوشی در هنگام بازی یا پردازش سنگین

به طور کلی اجرای بازی‌های آنلاین یا دارای گرافیک بالا یکی از اصلی‌ترین دلایل بالا رفتن دمای گوشی و آسیب رسیدن به باتری است. برای کاهش دمای گوشی در هنگام بازی کاربر نباید گوشی را به شارژ متصل کند چرا که این کار به باتری گوشی فشار بسیار زیادی وارد می‌کند و باتری گوشی حرارت بالایی را از خود خارج می‌کند. جدا از این بهتر است کاربران هنگام اجرای بازی‌های سنگین یا اینترنتی گوشی خود را از قاب محافظ خارج کنند تا پردازنده گوشی بتواند حرارت را از گوشی خارج کند و گوشی با دمای محیط سازگار شود.

گفتنی است که برخی شرکت‌های تولید کننده لوازم گیمینگ فن‌های خنک کننده‌ای را تولید کرده اند که حتی برخی از آن‌ها می‌تواند دمای گوشی را به زیر حالت عادی بیاورد و به این ترتیب از رسیدن آسیب به گوشی جلوگیری شود.

جلوگیری از داغ شدن گوشی در نور آفتاب

استفاده از گوشی در فضای باز و به خصوص زیر نور آفتاب یکی از عوامل اصلی برای بالا بردن گرمای گوشی است چرا که در این شرایط گوشی به طور خودکار نور صفحه نمایشگر را تا انتها افزایش خواهد داد و به این ترتیب مصرف باتری و دمای گوشی بالا خواهد رفت.

علاوه بر این تابش نور خورشید بر گوشی باعث افزایش بسیار زیاد دمای گوشی خواهد شد و سلامت و عمر باتری و پردازنده گوشی را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد. بهتر است کاربران زیر نور مستقیم و در دمای بالا از گوشی خود استفاده زیادی نداشته باشند و یا در صورت نیاز به محیط دارای سایه مراجعه کنند.

نرم افزار‌های عامل افزایش دما گوشی

برخی از نرم افزار‌ها که در پس زمینه فعالیت دارند می‌توانند دمای گوشی کاربر را افزایش دهند چرا که این نرم افزار‌ها به طور مداوم در حال به‌روزرسانی اطلاعات خود هستند و به این ترتیب بخش زیادی از توانایی پردازش و همچنین حافظه رام دستگاه را درگیر خواهند کرد و به این ترتیب دمای گوشی نیز افزایش خواهد یافت. برای غیر فعال کردن دسترسی به پردازش پس زمینه کافی است کاربر وارد تنظیمات نرم افزار‌ها از بخش تنظیمات گوشی شده و با پیدا کردن نرم افزار‌های کم استفاده خود اقدام به خاموش کردن پردازش پس زمینه آن‌ها کند.

کند شدن گوشی و افزایش دما حتی در مصارف عادی و روزمره هم خبر از درگیر شدن حافظه و پردازشکر به صورت همزمان می‌دهند که دلیل نرم افزاری آن ویروسی شدن گوشی است. برای رفع این مشکل بهتر است ابتدا کاربر یک نرم افزار آنتی ویروس برای گوشی خود نصب کند و در صورتی که مشکل برطرف نشد، کاربر باید به طور کامل اطلاعات گوشی را حذف و تلفن خود را در حالت کارخانه راه اندازی کند.

پر بودن گوشی باعث افزایش دما می‌شود

هنگامی که یک گوشی موبایل حافظه کافی نداشته باشد، پردازشگر نمی‌تواند پردازش‌های خرد یا همان اطلاعات کش را ذخیره کند و بنابراین به پردازنده فشار زیادی وارد خواهد شد که در نهایت این فشار خود را در قالب افزایش دمای پردازنده نمایش خواهد داد.

به طور کلی گوشی‌های هوشمند جدید با افزایش دما و رسیدن به دمای خطرناک برای گوشی، مانع از استفاده کاربر از گوشی می‌شود و کاربر در این شرایط اعلان رسیدن گوشی به دمای بسیار بالا را دریافت خواهد کرد. در این صورت کاربر باید گوشی را از شارژ قطع کرده (هرچند که گوشی به صورت خودکار مانع از شارژ شدن می‌شود) و گوشی را محیطی سرد و بدون قاب قرار دهد. گفتنی است در صورتی که گوشی اعلان افزایش دما به کاربر نشان ندهد و کاربر همچنان با دمای بالا با گوشی کار کند، احتمال انفجار یا آتش گرفتن گوشی وجود خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • آموزش اتوماسیون صنعتی به صورتی تخصصی و عملی
  • نخستین نمایشگاه کار استان همدان برگزار می‌شود
  • چرا باید در کسب و کار خود از نرم افزار مالی استفاده کنیم؟
  • به کارکنان وظیفه تیپ ۵۵ هوابرد گواهینامه مهارت آموزی اعطا شد
  • اعلام وضعیت تردد در جاده‌های کشور/ ترافیک پرحجم در ۴ محور
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • آخرین جزئیات از آتش سوزی خیابان شهید رجایی/ آتش تحت کنترل است
  • تغییر نام رسمی فراری در فرمول یک