Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، فرشید ریاحی سامانی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه شاخص اجرای طرح‌های هادی در چهارمحال و بختیاری ۶۱ درصد است، اظهار کرد: اجرای این طرح‌ها در استان با کمبود اعتبارات مواجه است.

وی شاخص نیمه تمام بودن معابر روستایی را ۳۶ درصد عنوان کرد و ادامه داد: ۲۰ میلیارد تومان از اعتبارات استانی و ۴۰ میلیارد تومان اعتبارات ملی برای توسعه معابر روستایی در چهارمحال و بختیاری جذب شده است که این میزان اعتبار کافی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل بنیاد مسکن چهارمحال و بختیاری ضریب نفوذ بهسازی در ۵۷۳ روستای بالای ۲۰ خانوار را ۶۱ درصد دانست و افزود: ۵۵ درصد از منازل مسکونی روستایی در «کوهرنگ» مقاوم سازی نشده است.

ریاحی با بیان اینکه از سال ۸۴ تاکنون سالیانه ۲۰۰ هزار مسکن روستایی در چهارمحال و بختیاری ساخته می‌شود، عنوان کرد: مردم شهرستان «کوهرنگ» از طرح بازسازی منازل روستایی استقبال نکرده‌اند.

وی میزان بازسازی منازل روستایی در «کوهرنگ» را ۴۵ درصد دانست و گفت: میزان بازسازی و مقاوم سازی در سایر مناطق چهارمحال و بختیاری ۵۲ درصد است.

مدیر کل بنیاد مسکن چهارمحال و بختیاری کوچ‌رو بودن مردم «کوهرنگ» را یکی از علت‌های عدم استقبال از بازسازی منازل روستایی عنوان کرد و ادامه داد: سختی انتقال مواد و مصالح ساختمانی به روستاهای شهرستان «کوهرنگ» از دیگر علل عدم استثبال از این طرح است چرا که این مهم موجب افزایش هزینه‌های ساخت و ساز می‌شود.

کد خبر 5324098

منبع: مهر

کلیدواژه: بنیاد مسکن چهارمحال و بختیاری کوهرنگ طرح هادی روستایی بوشهر ویروس کرونا شهادت امام رضا ع آمار کرونا کرمانشاه هفته ناجا واکسن کرونا خطبه های نماز جمعه مراسم عزاداری عکس استانها مشهد امام رضا ع شیوع کرونا نیروی انتظامی چهارمحال و بختیاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۳۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ هزار هکتار از دیمزارهای چهارمحال و بختیاری زیر کشت رفت

به گزارش خبرنگار مهر، حسین برزگر ظهر شنبه در همایش جهش تولید در دیمزارها گرامیداشت روز جهانی گندم و نان روستای امام‌قیس بروجن، اظهار کرد: تولید گندم به عنوان گسترده‌ترین سازوکار اقتصادی و تولیدی بخش کشاورزی در استان با حضور ۴۰ هزار کشاورز، ۱۰ هزار ماشین‌آلات و ادوات بخش کشاورزی، ۱۲ هزار تن نهاده‌های کود شیمیایی و بیش از ۱۵ هزار تن بذر یکی از بزرگ‌ترین فعالیت‌هایی است که انجام می‌شود.

وی افزود: در دنیا بیش از ۶۰ درصد غذای تولیدی با استفاده از آب سبز و آب باران است، این میزان در ایران کمتر از ۲۰ درصد است، به تناسب همین موضوع، برنامه الگوی کشت، جهش تولید در دیمزارها و مشارکت ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) کار خود را از سال زراعی ۱۴۰۲ آغاز کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: امسال دومین سال طرح جهش تولید در دیمزارها است که در استان اجرا شده است و سطح زیر کشت از ۳۰ هزار هکتار در سال گذشته به ۶۰ هزار هکتار در سال ۱۴۰۳ رسیده است.

برزگر عنوان کرد: سازوکار موفق طرح کشت در دیمزارها که توانست مشارکت بخش کشاورزی و بهره‌برداران جلب کند، خدمات حوزه فنی و مهندسی، توزیع ادوات و ماشین‌آلات بخش کشاورزی خصوصاً دستگاه کشت مستقیم، تنوع بذری خصوصاً در زمینه دانه‌های روغنی و… بود.

کد خبر 6089871

دیگر خبرها

  • صلح و سازش در پرونده قتل با رضایت اولیاء دم در کوهرنگ
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود
  • ۱۸۸ طرح هادی روستایی در استان بوشهر در حال اجرا است
  • اختصاص اعتبار برای تکمیل خط ریلی چهارمحال‌وبختیاری ضروری است
  • تحقق ۶۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای چهارمحال و بختیاری
  • چهارمحال و بختیاری از سه‌شنبه تحث تاثیر سامانه بارشی است
  • تأمین آب آشامیدنی روستای کهن دژ شهرستان کیار
  • اجرای طرح جهش تولید گندم در دیم‌زارهای چهارمحال‌وبختیاری
  • ۶۰ هزار هکتار از دیمزارهای چهارمحال و بختیاری زیر کشت رفت
  • اجرای طرح وارگه دانایی در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری