Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فارس از قشم، محمدشریف رنجبر مدیر پارک زیست فناوری خلیج فارس (قشم) ظهر امروز در مراسم هفته ملی کودک گفت: هم‌زمان با آغاز هفته ملی کودک بیش از 100 قطعه دلقک‌ماهی بومی آب‌های خلیج‌فارس با هدف فرهنگ‌سازی و آشنایی کودکان با ذخایر ارزشمند این منطقه  توسط کودکان قشمی رهاسازی شد و تا پایان این طرح بیش از 700 قطعه دیگر در سواحل جزایر قشم، هنگام و لارک رهاسازی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اجرای این برنامه در ساحل روستای شیب دراز، سومین مرحله رهاسازی دلقک‌ماهی‌های بومی خلیج فارس بود.

مدیر پارک زیست فناوری خلیج فارس (قشم) ادامه داد: این پروژه از طریق برنامه کمک‌های کوچک تسهیلات محیط زیست جهانی (SGP) با همراهی و همکاری جامعه محلی جهت ترمیم و بازسازی بافت‌های مرجانی منطقه خلیج فارس برنامه‌ریزی و اجرا شد.

رنجبر عنوان داشت: هدف از اجرای این طرح فرهنگ‌سازی و آشنایی کودکان با ذخایر ارزشمند این منطقه و ایجاد زمینه مناسب برای حفظ و بازسازی ذخایر گونه‌های در معرض خطر و همچنین حفظ محیط زیست خلیج فارس می‌باشد.

مدیر پارک زیست فناوری خلیج فارس (قشم) تصریح کرد: گرمایش زمین، تغییرات اقلیمی، روش‌های صید مخرب، آلودگی سواحل مرجانی و... تنها بخشی از عواملی هستند که بسترهای مرجانی، زیستگاه‌های شقایق دریایی و دلقک‌ماهی‌های موجود در منطقه خلیج فارس را تهدید می‌کنند.

وی خاطرنشان ساخت: دلقک‌ماهی بومی خلیج فارس (کلارکی) توسط شرکت تبسم ساحل قشم از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک زیست فناوری خلیج فارس قشم تهیه و در نقاط مختلف جزایر قشم، هنگام و لارک رهاسازی می‌شود.

در ادامه صالح دریانورد، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان هرمزگان در حاشیه این مراسم گفت: اجرای برنامه‌های آموزشی همراه با مشارکت و توانمندسازی جوامع محلی یکی از فعالیت‌هایی است که می‌تواند زمینه‌ساز رشد و تعالی در منطقه باشد.

وی ادامه داد: آشنایی کودکان با محیط زیست پیرامون خود و شناخت گونه‌های در معرض خطر با هدف حفاظت و بازسازی ذخایر از آن دست اقداماتی است که نیازمند برنامه‌ریزی است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان هرمزگان تصریح کرد: توسعه پایدار و متوازن منابع محیطی و در معرض تهدید جهت بازسازی محیط زیست یکی از اقداماتی است که جهات مختلف اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و... دارای اهمیت است.

به گفته دریانورد، تکثیر ماهی‌های زینتی بومی خلیج فارس، علاوه بر کمک به حفظ ذخایر در معرض تهدید این منطقه، می تواند از طریق صادرات به سایر کشورها بویژه کشورهای حوزه خلیج فارس آورده اقتصادی و درآمد ارزی نیز به همراه داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: تکثیر ماهی‌های بومی منطقه و در معرض انقراض خلیج فارس همچنین اقدام ارزشمندی برای بازسازی توان و حفظ محیط زیست است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان هرمزگان افزود: مشارکت و توانمندسازی جوامع محلی و همچنین آموزش به نسل های آینده برای حفاظت از محیط نیز از موضوعات دارای اهمیت است که در آینده آثار مثبت خود را نشان خواهد داد.

گفتنی است، شرکت تبسم ساحل قشم یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک زیست فناوری خلیج فارس (قشم) که در حوزه تکثیر ماهی‌های زینتی فعالیت می‌کند در این طرح وظیفه تهیه دلقک ماهی‌های گونه کلارکی (بومی آب‌های خلیج فارس) را برعهده دارد.

انتهای پیام/88050

منبع: فارس

کلیدواژه: کودکان خلیج فارس محیط زیست ماهی پارک زیست فناوری خلیج فارس برنامه ریزی دلقک ماهی محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۳۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی خلیج فارس از نگاه نوجوانان روی موج سلامت

به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی رادیو سلامت، برنامه «مثبت ۱۲» روز دوشنبه دهم اردیبهشت ماه موضوع آگاهی بخشی نوجوانان از ملیت، جغرافیا و تمدن کشور اختصاص دارد. این برنامه به مناسبت روز ملی خلیج فارس این موضوع را دستمایه قرار داده تا به نوجوانان آموزش بدهد که چگونه حافظ کشور به لحاظ جغرافیا، تمدن و ... باشند.

این برنامه با حضور سایناز مودت، روانشناس تخصصی کودک و نوجوان پخش می‌شود. برنامه "مثبت ۱۲" مجری ندارد و به این صورت است که سه نوجوان در برنامه حضور دارند و آن‌ها پیامک‌هایی که نوجوانان به برنامه ارسال می‌کنند را بازخوانی می‌کنند.

پرند مالکی، یاسمین و حسن دولابی سه نوجوانی هستند که سوالات نوجوانان را بازخوانی می‌کند. این برنامه به تهیه کنندگی فاطمه بی تقصیر ساعت ۱۶ و ۳۰ دقیقه از رادیو سلامت پخش می‌شود.

برنامه مثبت ۱۲ به سوالات نوجوانانی پاسخ می‌دهد که دوست دارند پدر و مادرشان بیشتر درک شان کنند. برنامه مثبت ۱۲ روی سخن اش با والدین است و درباره ارتباط موثر با فرزندشان راهکار‌های ساده را در اختیار می‌گذارد.

دیگر خبرها

  • نام خلیج فارس همیشه ماندگار است
  • تراز دریاچه ارومیه از مرز ۱۲۷۰ متر بالاتر رفت
  • همایش علمی خلیج فارس هویت ملی و تاریخی
  • بررسی خلیج فارس از نگاه نوجوانان روی موج سلامت
  • انعکاس برنامه‌های روز ملی خلیج فارس در بوشهر از ۱۹ شبکه خارجی
  • اعلام برنامه های روز ملی خلیج فارس در هرمزگان
  • اجرای 30 برنامه ملی، منطقه ای و محلی هفته ملی خلیج فارس در هرمزگان
  • فعالیت معدن یا احیای منابع آبی! / منابع محلی خبر از حفاری در نزدیکی سرچشمه کامو می‌دهند
  • رهاسازی ۷ هزار قطعه ماهی گرمابی در مزارع شیروان
  • اعلام برنامه‌های هفته ملی خلیج فارس و روز معلم در قشم