Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزارش میدانی ایسنا از بازار لوازم خانگی تهران حاکی از آن است که در بازار "امین حضور" بیشتر مغازه‌ها خالی از مشتری است و فقط چند فروشگاهی که تخفیف یا فروش ویژه دارند، همزمان چند مراجعه کننده‌ هم دارند. همه فروشندگان هم متفق‌القول هستند که قیمت لوازم خانگی این روزها ثانیه‌ای تغییر می‌کند.

اما پدیده جالب‌تر در این بازار این است که با وجود گدشت سه سال از ممنوعیت لوازم خانگی، تقریبا در اکثر مغازه‌ها کالاهای برندهای خارجی از جمله ال‌جی، سامسونگ، بوش و حتی هیتاچی فروخته می‌شود و حتی برخی مغازه‌ها اصلا جنس ایرانی ندارند!

نکته جالب‌تر اینکه تقریبا تمام این کالاهای خارجی با گارانتی‌های متفرقه، ۱۰ سال ضمانت موتور، دو سال قطعات و حتی گاهی طولانی‌تر فروخته می‌شود و برخی از کالاها علاوه بر این گارانتی، در برابر آتش سوزی و دزدی برای پنج سال بیمه دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

یکی از مغازه‌داران که فقط کالای ال‌جی و سامسونگ می‌فروشد، می‌گوید گلدسرویس از بهترین گارانتی‌ها است که با بیمه تجارت نو نیز قرارداد دارد و کالا تا ۱۰ سال خدمات پس از فروش و تا پنج سال بیمه خواهد داشت.

گارانتی محصولات قاچاق از سوی شرکت‌های خصوصی

او هم مانند بسیاری دیگر از مغازه‌داران از کلمه قاچاق استفاده نمی‌کند. بیشتر فروشندگان می‌گویند که به دلیل مسائل ناشی از تحریم، مشکلاتی ایجاد شده که باعث شده در حال حاضر فقط گارانتی‌های شرکتی که متعلق به برخی شرکت‌های خصوصی است، فعال باشد.

اما برخی فروشندگان به طور کلی منکر وجود مشکل می‌شوند. برای مثال یک فروشگاه برند هیتاچی، خود را نمایندگی این شرکت ژاپنی در ایران معرفی می‌کند و با تاکید بر اینکه کالاهای این برند در تایلند مونتاژ شده است، می‌گوید: گارانتی تجارت رفاه پنج سال ضمانت و ۱۵ سال تعویض دارد. این گارانتی رسمی است؛ مثل گلدیران برای ال جی. یخچال ساید این برند ۳۰ تا ۹۰ میلیون تومان قیمت دارد و ما هم نمایندگی رسمی آن را داریم. 

یک فروشنده دیگر کالاهای ال جی و سامسونگ نیز می‌گوید که کالاهایش با گارانتی گلدسرویس، با برگ سبز و به صورت شرکتی وارد می‌شود.

اما کالاهای بانه‌ای و سایر استان‌های مرزی که عموما تقلبی هستند، بدون گارانتی و دو تا سه میلیون تومان ارزان‌تر فروخته می‌شوند.

کالا با ضمانت گلدیران هم پیدا می‌شود؟

در این میان فقط یک فروشنده اذعان می‌کند که کالاهای ال جی و سامسونگش قاچاق است و با گارانتی‌های شرکتی عرضه می‌شود. البته او لوازم خانگی محصول چهار سال پیش با گارانتی گلدیران را نیز برای فروش دارد که به دلیل نوع گارانتی گران‌تر تمام می‌شود.

این در حالی است که اخیرا  رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی گفته بود که خریداران برای اطمینان از قاچاق نبودن کالا می‌توانند گارانتی آن را در سامانه ۱۲۴ بررسی کنند. همچنین اگر کالای ال جی و سامسونگ به ترتیب با ضمانت گلدیران و سام عرضه شود، کالا اصل و در غیر اینصورت کالا با گارانتی متفرقه عرضه شده و قاچاق است. حتی اگر فروشندگان برای آن کالا بیمه ارائه و برای نصب در منزل حضور پیدا کنند. 

او همچنین درباره چرایی فعالیت نمایندگی شرکت‌های خارجی با وجود ممنوعیت واردات لوازم خانگی، تاکید کرده بود که این نمایندگی‌ها در زمان واردات کالاهای خارجی، نمایندگی شرکت‌ها بودند، اما بعد از خروج شرکت‌های خارجی با شرکت‌های داخلی جایگزین ال جی و سامسونگ همکاری کردند؛ بنابراین در حال حاضر فقط برخی خدمات پس از فروش کالاهای قدیمی را ارائه می‌دهند و کالا نمی‌فروشند. موضوعی که مشاهدات در بازار آن را تایید نمی‌کند.

شرکت‌های معروفی که خطری تهدیدشان نمی‌کند!

نام شرکت‌های خصوصی که کالاهای قاچاق را گارانتی و بیمه می‌کنند، در بازار پرتکرار و معروف است. گارانتی سام گروه و سام الکتریک برای کالای سامسونگ، گلدسرویس و مدیاگستر برای ال جی، بوش سرویس کاراگستر و سیهاوی برای بوش. به نظر می‌رسد این شرکت‌ها در حال حاضر به طور گسترده و علنی کالاهای قاچاق را ضمانت می‌کنند و خطری هم تهدیدشان نمی‌کند!

لوازم خانگی چند؟

در این میان گزارش میدانی از بازار لوازم خانگی نشان می‌دهد که قیمت یخچال و فریزر ساید بای ساید ایرانی ۲۴ تا ۳۶ میلیون و ساید خارجی ۴۰ میلیون تومان به بالا قیمت دارد. بالاترین قیمت برای ساید در بازار امین حضور، ۱۴۰ میلیون تومان اعلام شد. آن طور که فروشندگان می‌گویند قیمت یخچال و فریزر اصلی ساید این برند ۵۵ تا ۱۴۰ میلیون تومان و کالای بانه‌ای تقلبی ۴۰ تا ۷۰ میلیون تومان است.

همچنین به گفته یکی از مغازه‌داران، میانگین قیمت یخچال فریزر ساید ایرانی ۳۰ میلیون و خارجی حدود ۵۰ میلیون تومان است اما این اختلاف قیمت در یخچال و فریزر دو قلو کمتر است؛ به طوری که میانگین قیمت یخچال و فریزر ایرانی دوقلو حدود ۲۸ و خارجی حدود ۴۰ میلیون تومان است.

کدام لوازم خانگی ایرانی با خارجی هم قیمت است؟

اما او می‌گوید که تفاوت قیمت ماشین لباسشویی ایرانی و خارجی دو تا سه میلیون تومان است؛ به طوری که میانگین قیمت ماشین لباسشویی ایرانی حدود ۹ میلیون و خارجی حدود ۱۱ میلیون تومان است. این موضوعی است که اخیرا بارها تولیدکنندگان و توزیع کنندگان نسبت به آن هشدار دادند که کم شدن تفاوت قیمت کالای ایرانی و خارجی و حتی در مواردی ارزان‌تر شدن کالای خارجی منجر به افزایش قاچاق خواهد شد.

به طور کلی قیمت ماشین لباسشویی هفت کیلویی ایرانی و خارجی به ترتیب هفت تا ۱۱ میلیون و ۱۰ تا ۱۴ میلیون تومان است. ماشین ظرفشویی ایستاده سری 6 ایرانی و خارجی نیز حدود ۱۰ تا ۱۷ میلیون و ۱۱ تا ۳۰ میلیون تومان قیمت دارد.

قیمت تلویزیون ایرانی ۵۰ اینچ نیز ۱۰ تا ۱۲ میلیون و خارجی ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان است. یک فروشنده تلویزیون هم درباره گارانتی تلویزیون‌های خارجی می‌گوید که گارانتی‌ها مربوط به شرکت‌های خصوصی هستند و حالا وضعیت لوازم خانگی از نظر گارانتی مشابه موبایل است؛ بنابراین کیفیت و قیمت ضمانت‌نامه‌ها متفاوت است.

همچنین قیمت اجاق گاز حدود هشت تا ۱۲ میلیون تومان است./ایسنا

منبع: فردا

کلیدواژه: لوازم خانگی بازار لوازم خانگی قیمت لوازم خانگی میلیون تومان ال جی و سامسونگ شرکت های خصوصی ایرانی و خارجی یخچال و فریزر لوازم خانگی گارانتی ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۴۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرفروش ترین تئاترهای دولتی کدام اند؟

به نقل از روابط عمومی اداره کل هنر‌های نمایشی، آمار فروش و تعداد تماشاگران نمایش‌های مجموعه تئاترشهر، تالار هنر و همچنین تماشاخانه سنگلج تا پایان روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ اعلام شد.

به گزارش صدای ایران از ایسنا،نمایش «گالیله» به کارگردانی شهاب‌الدین حسین‌پور که از ۲۹ فروردین در تالار اصلی با ظرفیت ۵۷۹ مخاطب و قیمت بلیت۳۰۰ هزار تومان اجرای خود را آغاز کرده است، با مجموع ۱۳ اجرا و میزبانی از ۵ هزار و ۳۱۷ مخاطب (با احتساب بلیت تمام‌بها، نیم‌بها، تخفیف‌دار و مهمان) توانست به فروشی معادل ۱ میلیارد و ۲۳۸ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایش «روال عادی» به کارگردانی کیارش رُست که اجرای خود را از ۳۰ فروردین در تالار چهارسو، با ظرفیت۱۳۲ نفر و قیمت بلیت۱۸۰ هزار تومان آغاز کرده است، با مجموع ۱۳ اجرا و میزبانی از ۸۴۱ مخاطب توانست به فروشی معادل ۱۱۵ میلیون و ۹۷۴ هزار تومان برسد.

نمایش «توقف اتانازی» به کارگردانی محمدرضا عطایی فر که اجرای خود را از ۲۳ فروردین در تالار چهارسو با ظرفیت۱۳۲ نفر و قیمت بلیت۱۸۰ هزار تومان آغاز کرده است، با مجموع ۱۹ اجرا و میزبانی از ۱ هزار و ۳۵۲ مخاطب، توانست به فروشی معادل ۱۸۳ میلیون و ۹۶۰ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایش «آن بُرد» به کارگردانی مهدی زندیه و آیدین تمبرچی نیز که اجرای خود را از ۲۳ فروردین در تالار قشقایی با ظرفیت ۹۶ نفر و قیمت بلیت۱۷۰ هزار تومان آغاز کرده است، با ۲۱ اجرا و میزبانی از ۱ هزار و ۸۰۵ مخاطب، فروشی معادل ۲۷۳ میلیون۵۸۱ هزار تومان داشته است.

نمایش «پس از» به کارگردانی مرتضی کوهی نیز که اجرای خود را از ۲۳ فروردین در تالار قشقایی، با ظرفیت ۹۶ نفر و قیمت بلیت۱۴۰ هزار تومان آغاز کرده است، با ۱۹ اجرا و میزبانی از ۱ هزار و ۶۴۲ مخاطب به فروشی معادل ۱۹۱ میلیون و ۶۶۰ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایش «آبی گونه» به کارگردانی کاوه مهدوی که از ۲۳ فروردین در تالار سایه با ظرفیت ۷۲ نفر و قیمت بلیت۱۵۰ هزار تومان اجرای خود را آغاز کرده است، با مجموع ۱۹ اجرا و میزبانی از ۶۶۴ مخاطب به فروشی معادل ۶۸ میلیون و ۶۵۵ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایش «کان لم یکن» به کارگردانی سید علی موسویان که از ۲۶ فروردین در تالار سایه با ظرفیت صندلی۷۲ نفر و قیمت بلیت۱۵۰ هزارتومان روی صحنه رفته است، با ۱۷ اجرا، ۴۶۷ مخاطب جذب کرده و به فروشی معادل ۴۴ میلیون و ۴ هزار تومان دست یافته است.

نمایش «نظام ابن عربی» به کارگردانی یاسمین عباسی که از ۲ اردیبهشت‌ماه در کارگاه نمایش با ظرفیت صندلی ۲۶ نفر و قیمت بلیت ۱۰۰ هزارتومان به صحنه رفته است، با ۱۱ اجرا میزبان ۲۲۲ مخاطب بوده و به فروش ۱۷ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان دست پیدا کرده است.

 
در تماشاخانه سنگلج، نمایش «سلطان عمرا بمیرد» به کارگردانی محمدجواد کبودرآهنگی که از ۴ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳به صحنه رفته است، نهمین اجرای خود را پشت سر گذاشت و در مجموع، میزبان ۴۳۱ تماشاگر بوده است. این نمایش با احتساب بلیت‌های تمام بها، نیم بها، میهمان و تخفیف دار با بلیت ۱۰۰ هزار تومانی و ظرفیت سالن۲۳۶ نفری، مبلغ ۷ میلیون و ۷۹۰ هزار تومان فروخته است.

همچنین نمایش «جادوی شهرزاد» به کارگردانی احمد دهقان نیز که اجرای خود را از ۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ آغاز کرده است؛ با ۴ اجرا توانسته است ۲۰۴ تماشاگر را به تماشاخانه سنگلج جلب کند. این نمایش با احتساب بلیت‌های تمام بها، نیم بها، میهمان و تخفیف دار با بلیت ۸۰ هزار تومانی و ظرفیت سالن۲۳۶ نفری، توانسته مبلغ ۷ میلیون و ۲۱۶ هزار تومان بفروشد.

در تالار هنر، نمایش «انگشتر اسرارآمیز» به کارگردانی میثم یوسفی که از ۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳در سالنی با ظرفیت ۲۴۴ نفری به صحنه رفته است، با ۱۱ اجرا و قیمت بلیت ۱۰۰ هزار تومان، توانست ۱ هزار و ۱۰۰ تماشاگر را جلب کند و به فروش ۷۱ میلیون و ۱۸۱ هزار تومان دست پیدا کند. 

همچنین نمایش «آکادمی پرندگان» به کارگردانی حسین مزینانی که از ۲۲ فروردین‌ماه ۱۴۰۳در تالار هنر با ظرفیت ۲۴۴ نفری به صحنه رفته است، با ۲۱ اجرا و قیمت بلیت ۱۰۰ هزار تومان، توانسته ۱ هزار و ۱۳۲ تماشاگر را جلب کند و به فروش ۷۸ میلیون و ۴۶۸ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایشنامه «پینوکیو» به کارگردانی داود زارع که ۷، ۱۳ و ۱۴ اردیبهشت‌ماه در تالار هنر با ظرفیت ۲۴۴ نفری خوانده شد، با ۳ اجرا و قیمت بلیت ۸۰ هزارتومان، توانست ۶۷۵ تماشاگر را به سالن جلب کند و به فروش ۵۵ میلیون و ۸۸ هزار تومانی برسد.

دیگر خبرها

  • محکومیت بیش از یک میلیارد ریالی قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟
  • قیمت‌های جهانی مواد غذایی به کدام سو می‌رود؟
  • پرفروش ترین تئاترهای دولتی کدام اند؟
  • مجازات قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • بهترین بروکر برای ایرانی ها کدام است؟
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!