Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@06:26:58 GMT

هنرمندان صحنه‌ای نداشته باشند، خسته می‌شوند

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۴۵۱۸۹

هنرمندان صحنه‌ای نداشته باشند، خسته می‌شوند

یکی از اعضای هیئت انتخاب چهاردهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران می‌گوید: وقتی هنرمندان موسیقی صحنه ای برای ارائه و کار کردن نداشته باشند، خسته می شوند. اساسا یک نقاش، یک خوشنویس یا یک نوازنده باید کار کند وگرنه احساس می کند چیزی کم دارد.

به گزارش ایسنا، محمدابراهیم عالمی درباره فعالیت هنرمندان در دوران شیوع کرونا گفت: متاسفانه در سال ۹۹ به دلیل شیوع ویروس کرونا جشنواره های موسیقی با کیفیت همیشگی در کشور برگزار نشدند و بسیاری از کنسرت ها و جشنواره ها هم لغو شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی هنرمندان موسیقی صحنه ای برای ارائه و کار کردن نداشته باشند، خسته می شوند. اساسا یک نقاش، یک خوشنویس یا یک نوازنده باید کار کند وگرنه احساس می کند چیزی کم دارد. هنرمندان موسیقی مدتی است که صحنه نرفتند و خوشبختانه جشنواره امسال فرصتی برای تجدید دیدار و انتقال تجربه هاست.

او همچنین درباره چهاردهمین جشنواره موسیقی نواحی عنوان کرد: همه هنرمندانی که برای جشنواره چهاردهم آثار خود را ارسال کرده‌اند از شایستگان موسیقی نواحی ایران هستند اما معیار اصلی برای انتخاب آثار محورهایی بود که در فراخوان جشنواره اعلام شده بود. تعداد مشخصی از آثار را که بر محورها و موضوع اصلی جشنواره متعهد بودند، انتخاب کردیم و این به معنای آن نیست که آثار انتخاب نشده فاقد ارزش بوده‌اند. از طرفی مدت زمان برگزاری این جشنواره تنها سه روز است و ما باید بر اساس آن حرکت می کردیم.

عالمی درباره میزان تعهد شرکت‌کنندگان به موضوع اصلی جشنواره گفت: بیشتر شرکت کنندگان به این موضوع توجه داشتند و فراخوان را به طور کامل مطالعه کرده بودند. موسیقی اقوام در سراسر ایران شیفتگان زیادی دارد و ما به ناچار باید تعداد مشخصی را برای اجرا روی صحنه جشنواره انتخاب می کردیم.

این پژوهشگر موسیقی نواحی همچنین اضافه کرد: میزان استقبال از جشنواره چهاردهم در مناطق مختلف ایران متفاوت بود. بیشترین میزان استقبال از سوی اهالی موسیقی استان خراسان بود و البته باید به این موضوع هم توجه داشت که این استان علاوه بر  پهناور بودن از تنوع موسیقایی زیادی نیز برخوردار است. اما در هر صورت آثاری که برای بررسی به دستمان رسید هم به لحاظ کمی و هم به لحاظ کیفی لذت‌بخش بود.

عالمی اظهار امیدواری کرد تا هنرمندان موسیقی اقوام هر روز شاهد جشنواره باشند و گفت: برگزاری چنین جشنواره‌هایی شادی را به جامعه تزریق می کند. سرمایه این مملکت فرهنگ و هنر است و هر گردشگری در درجه اول سراغ فرهنگ، هنر و تاریخ یک سرزمین می رود.

چهاردهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران به صورت غیررقابتی از تاریخ ۲۹ مهر تا ۲ آبان ۱۴۰۰ در شهر کرمان برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: چهاردهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران هنرمندان موسیقی موسیقی نواحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۵۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اضافه‌شدن ۶ نمایش به جشنواره تئاتر رضوی برای اجرا در دهه کرامت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی هفدهمین جشنواره تئاتر رضوی، به مناسبت بزرگداشت دهه کرامت، شش نمایش دیگر با مضامین فرهنگ رضوی و با هماهنگی دبیرخانه هفدهمین جشنواره تئاتر رضوی، در شهر محل تولیدشان، این رویداد را همراهی می‌کنند.

شش نمایش که همزمان با هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی اجرا خواهند شد به این شرح معرفی شدند:

۱. نمایش«سنجاب» نوشته لیلا روغنگیر قزوینی و کارگردانی مهدی روز بهانی از ۱۳ تا ۳۰ اردیبهشت‌ در تماشاخانه مهر حوزه هنری به صحنه می‌رود.

۲. نمایش«الو سلام» نوشته مهرداد رایانی‌مخصوص و کارگردانی قباد دارابی در روزهای ۲۵ و ۳۰ اردیبهشت‌ در پلاتوی الغدیر شهر اسلام‌آباد غرب به صحنه می‌رود.

۳. نمایش«پانما» نوشته مجید کاظم‌زاده مژدهی و کارگردانی لیلا مهدی آبادی از۲۰ تا ۲۵ اردیبهشت‌ در تئاترشهرِ شهر کرمانشاه به صحنه می‌رود.

۴. نمایش«پیچ کمر» نوشته و به کارگردانی سید محید میر حسینی از ۲۷ تا ۳۱ اردیبهشت‌ در آمفی تئاتر پروفسور حسابی شهر تفرش به صحنه می‌رود.

۵. نمایش«دست‌های سرخ» نوشته سیدحسین فدایی‌حسین و کارگردانی سیدرضا رفیعی از ۲۴ تا ۳۱ اردیبهشت‌ در پلاتو حسین پناهی شهر یاسوج به صحنه می‌رود.

۶. نمایش«سفر سوزن‌بان» نوشته مهدی صالحیار و به کارگردانی علی مجیدپور، همزمان با دهه کرامت در تئاتر شهر شهر تبریز به صحنه می‌رود.

هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی به دبیری اتابک نادری، بخشی از بیست و یکمین جشنواره فرهنگی هنری امام رضا(ع) به ریاست فرهاد قائمیان است که با محوریت اجرای عمومی آثار در شهرهای محل تولید، از اواخر فروردین تا ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

کد خبر 6093053 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • قطعه‌ای مسحور کننده از ویولن‌نوازی استاد نصرالله شیرین آبادی + ویدئو
  • اضافه‌شدن ۶ نمایش به جشنواره تئاتر رضوی برای اجرا در دهه کرامت
  • شش نمایش همراه جشنواره تئاتر رضوی شدند
  • بوشهر در تعداد اجراهای موسیقی از برترین استان‌های کشور است
  • خراسان رضوی بیشترین تعداد دفاتر انجمن سینمای جوانان کشور را دارد
  • نصرالله شیرین‌آبادی، نوازنده موسیقی درگذشت
  • یک درگذشت، خبرهایی از حج و پخش ۳ سریال جدید از تلویزیون
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • بیمه فعالان سرود پیگیری می‌شود/چند پیشنهاد به موسیقی فارس
  • پارک شهدای سنندج به پاتوق فرهنگی تبدیل می‌شود