Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-28@09:58:15 GMT

خفاش‌ها عامل تولید کرونا نبودند !

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۴۵۶۰۸

صراط:

 غار موجیانگ پس از ابتلای شش معدنچی در سال ۲۰۱۲ به یک بیماری مرموز شبیه آنفولانزا، به عنوان زادگاه احتمالی این ویروس معرفی شد.

به گزارش مشرق، در آن زمان دانشمندان موسسه ویروس شناسی ووهان (WIV) برای تحقیق اعزام شدند و نمونه‌های خفاش را به آزمایشگاهی هزار مایل دورتر فرستادند.

یکی از ویروس‌هایی که آن‌ها جمع آوری کردند نزدیکترین ویروس شناخته شده به ویروسی است که باعث کووید می‌شود و تقریبا ۹۷ درصد از ترکیب ژنتیکی آن را به اشتراک می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



طرفداران نظریه نشت ویروس از آزمایشگاهی در ووهان چین معتقدند که یا معدنچیان مبتلا به ویروس اولیه کووید بوده اند یا این عامل بیماری زا نتیجه آزمایش بر روی ویروس‌هایی است که به ووهان فرستاده شده است.

اما اکنون محققان فرانسوی می‌گویند هیچکدام نمی‌توانند پس از یک مطالعه گذشته نگر در گزارش‌های پزشکی معدنچیان آن زمان صحت داشته باشند.

آن‌ها گفتند علائم آن‌ها برای بیماری ویروس بسیار متفاوت است و این پرسش را هم مطرح کردند که چرا هیچ کارمند بیمارستانی بعد از تماس با این معدنچیان مریض نشده است.

این گروه از محققان فرانسوی در مقاله‌ای نوشتند: «همچنین باید تعجب کرد که چرا ویروسی که بیش از ۴ میلیون نفر را کشت و بیش از ۲۰۰ میلیون نفر را در ۱۸ ماه آلوده کرد، در ۷ سال از ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۹ هیچ بیماری جدیدی را ایجاد نکرد.»

آن‌ها افزودند که RATG ۱۳ - ویروسی که شباهت زیادی به کووید دارد و در خفاش‌های نعل اسبی در موجیانگ یافت شد - قادر به آلوده کردن انسان‌ها نبود و هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد دستکاری در آزمایشگاه می‌تواند این توانایی را به او بدهد.

از آن شش معدنچی که در سال ۲۰۱۲ به آن ویروس مرموز آلوده شده بودند سه نفر فوت کردند. این معدنچیان بین ۳۰ تا ۶۳ سال داشتند.

دانشمندان فرانسوی اشاره کردند که یکی از علائم گویای کووید سرفه خشک است، در حالی که معدنچیان از سرفه‌های بسیار متفاوتی رنج می‌بردند. در نهایت مشخص شد که آن‌ها در حال سرفه کردن خون یا مخاط هستند.

به هر حال نظریه‌های نشست آزمایشگاهی و یا آن غار معروف اکنون از سوی این محققان فرانسوی رد شده است.

RATG ۱۳ هرگز به عنوان ویروس جدا نشده و در کشت سلولی تکثیر نشده است. وجود فیزیکی ندارد و بنابراین نمی‌تواند از آزمایشگاه نشت کند.

اما سوالات زیادی هنوز درباره غار‌های موجیانگ وجود دارد. تلاش روزنامه نگاران غربی برای بازدید از غار‌ها رد شده و مقامات چینی از نزدیک غار‌ها را زیر نظر دارند.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: موسسه ویروس شناسی ووهان خفاش کرونا صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۵۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • مدیرعامل مس رفسنجان: مشخص شد مشکل تیم بازیکنان نبودند/ با نویدکیا در فصل آینده به دنبال تیمی خوب هستیم
  • مدیرعامل مس: مشخص شد مشکل ما بازیکنان نبودند!
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند