Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان رییس شورای فرهنگ عمومی لرستان گفت: اسناد بالا دستی ما که براساس کتاب و سنت تدوین شده باید در کنار طراحی درست به خوبی نیز اجرا شود تا شاهد ایجاد شکاف میان حاکمیت و مردم نباشیم.

حجت الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی، در دیدار با مدیرکل دفتر راهبردی و اجرا سازی سیاست‌های فرهنگی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، با تأکید بر اینکه  اقتصاد بدون فرهنگ، راه به جایی نمی‌برد، اظهار کرد: در نظام ما که یک نظام فرهنگی و دینی است، بحث تعلیم و تربیت دینی که برخواسته از کتاب و سنت است جایگاه مهمی داشته و باید هم در سطح حاکمان و هم در سطح مردم تبیین شود، در غیر این صورت فاصله میان مدیران و مردم همواره افزایش یافته و دشمن از این فرصت برای ایجاد شکاف بین مردم و مسئولان استفاده می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: ما در حال حاضر نیازمند شکل‌گیری یک جریان فرهنگی دینی تأثیرگذار هستیم که از پیامبر اکرم(ص) به ائمه معصومین (ع)، صالحان و سپس به روحانیت دینی رسیده، این جریان در زمان رژیم‌های پادشاهی معاصر بارها مورد هجمه قرار گرفت، اما در همان فشار و خفقان به درستی راه خود را پیموده تا از سال ۱۳۴۲  تغییر ماهیت داده که این بار در قامت مهاجم در برابر رژیم حاکم و استکبار جهانی قد علم کرده و زمینه‌های شکل‌گیری انقلاب اسلامی را فراهم آورد.

شاهرخی ادامه داد: اسناد بالا دستی ما که براساس کتاب و سنت تدوین شده باید در کنار طراحی درست به خوبی نیز اجرا شود تا شاهد ایجاد شکاف میان حاکمیت و مردم نباشیم.

رییس شورای فرهنگ عمومی لرستان عنوان کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی باید با یک طراحی درست زمینه اجرای موفق این اسناد را فراهم آورد و نقشه مهندسی فرهنگی کشور یکی‌از مهم‌ترین این اسناد است.  

وی تصریح کرد: ما مصمم هستیم که این جریان فرهنگی دینی تأثیرگذار را در قالب شورای فرهنگ عمومی محقق کرده و از ظرفیت هیئت‌های اندیشه ورز و  مجمع مشورتی جوانان در این زمینه استفاده خواهیم کرد تا به توسعه متوازن در استان کمک کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری شورای عالی انقلاب فرهنگی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۵۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است

به گزارش خبرنگار مهر، حمید ضرغام بروجنی ظهر دوشنبه در همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود با بیان اینکه از آموزش گردشگری در سطح دانشگاه آزاد کشور برخی اهداف را انتظار داریم، تاکید کرد: در این ارتباط اهم مشکلاتی که استادان و پژوهشگران عرصه گردشگری و میراث و هتل داری با آن مواجه هستند مورد رصد و احصا قرار گرفت و در نشست‌هایی به آنها پرداخته شده است.

وی با بیان اینکه در راستای رفع کمبودهای ملموس توسعه رشته گردشگری و میراث اقدامات خوبی در دانشگاه آزاد اسلامی کشور صورت گرفته است، ابراز کرد: دیدگاه‌های نوسازی و عملیاتی مهارتی سازی رشته‌های گردشگری و هتل داری در نشست‌های متعدد با حضور اساتید و صاحب نظران مورد تاکید است.

مدیر گروه کشوری گردشگری و میراث فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: علیرغم تغییرات بنیادین اقتصادی جهانی، کشور ما گزینه‌های محدودی برای حوزه اقتصادی دارد اما بنا به تحقیقات گردشگری به عنوان یک فاکتور فوق‌العاده برای احیای اقتصاد ملی کشورهای دارای منافع گردشگری بسیار کارآمد است.

ضرغام بروجنی با بیان اینکه ایران نیز از این قاعده مستثنی نبوده و مملو از ظرفیت‌های عظیم گردشگری است، گفت: گردشگری فعال می‌تواند بسیاری از چالش‌های اقتصادی و اجتماعی کشور را کاهش دهد.

وی تاکید کرد: یکی از ضرورت‌های بخش گردشگری سرمایه انسانی توانمند و متعهد است و مهمترین ابزار دستیابی به این امکان نیز آموزش عالی است لذا آموزش گردشگری در دانشگاه آزاد اسلامی باید یک اولویت باشد تا بتوانیم با به کارگیری نیروی متخصص ضمن حفظ هویت و ریشه‌های فرهنگی، کشور را در ارتباط با تحولات قرن بیست و یکم آماده ساخت.

مدیر گروه کشوری گردشگری و میراث دانشگاه آزاد بیان کرد: دانشگاه‌ها در طول تاریخ خود ثابت کردند که می‌توانند تحول آفرین باشند همچنین دانشگاه‌ها همواره در خط مقدم ایجاد تعادل بین سنت و مدرن سازی بوده‌اند لذا دانشگاه هم حافظ سنت‌ها و هم کاتالیزور تغییر است

ضرغام بروجنی در خاتمه گفت: انتظار می‌رود که آموزش مؤثر و مقرون به صرفه و عادلانه به نیاز مبرم سرمایه انسانی کشورمان در زمینه گردشگری پاسخ دهد و برای بهبود عدالت و رشد اقتصادی و برابری اجتماعی و نیازهای فرهنگی جامعه و دانشجویان، دانش ایجاد شود.

کد خبر 6098485

دیگر خبرها

  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • نمایشگاه کتاب تهران متعلق به جریان فرهنگ و ادب کشور است
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • معلمان نقش اصلی و تأثیرگذار در توسعه و بالندگی جامعه دارند
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد
  • ابلاغ ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی»
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • جلسات محسن رضایی با احزاب و جریان‌های انقلاب
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است