Web Analytics Made Easy - Statcounter

محقق طرح مطالعاتی واکسن ایرانی- استرالیایی کرونا با اشاره به قابلیت استفاده از واکسن اسپایکوژن به عنوان دوز بوستر، گفت: ۱.۲ میلیون دوز از این واکسن، آماده تحویل به وزارت بهداشت است.

به گزارش مشرق، پیام طبرسی با اشاره به صدور مجوز مصرف اضطراری واکسن "اسپایکوژن" در ایران اظهار داشت: مطالعات حیوانی و فاز اول تست انسانی این واکسن در استرالیا انجام شد و سپس شرکت سیناژن با شرکت استرالیایی "وکسین" که از شرکت‌های معتبر جهان در ساخت واکسن است، قرار داد بست تا فاز دوم و سوم این واکسن در ایران انجام شود و اگر موفق بود، در ایران تولید شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایج اثربخشی واکسن

وی با بیان اینکه نتیجه مطالعات موفقیت‌آمیز بود، افزود: این واکسن بالای ۸۰ درصد آنتی بادی تولید کرد و سرم افرادی که واکسن ایرانی-استرالیایی را تزریق کرده بودند در محیط آزمایشگاهی ۸۷ درصد، ویروس آلفا (گونه انگلیسی کرونا) را خنثی کرد.

طبرسی با اشاره به اینکه فاز سوم روی ۱۶ هزار و ۸۰۰ داوطلب در ایران اجرا شد، گفت: به این افراد دو دوز از واکسن تزریق شد و نتایج آنالیز میانی به وزارت بهداشت ارائه شد که طبق این اطلاعات، واکسن به میران بیش از ۶۰ درصد از موارد کرونا جلوگیری می‌کند که این اثربخشی در زمانی مشخص شد که ویروس غالب در کشور، دلتا بوده است.

امکان استفاده از واکسن اسپایکوژن به عنوان دوز بوستر

محقق طرح مطالعاتی واکسن ایرانی-استرالیایی کرونا با اشاره به اینکه واکسن اسپایکوژن عوارض کمی دارد و تاکنون عارضه منجر به فوت گزارش نشده است، تصریح کرد: می‌توان از این واکسن به عنوان دوز بوستر (یادآور) نیز استفاده کرد زیرا در فاز دوم زمانی که این واکسن به افراد با سابقه ابتلا به کرونا تزریق شد، سطح آنتی‌بادی افزایش یافت.

آمادگی تحویل ۱.۲ میلیون دوز به وزارت بهداشت

وی در پایان خاطرنشان کرد: حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار دوز از این واکسن، آماده تحویل به وزارت بهداشت است.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان بهداشت و درمان وزارت بهداشت واکسن ایرانی کرونا واکسن کرونا ویروس کرونا سلامت اسپایکوژن وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۶۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند

ایسنا/خراسان رضوی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از پیشگیری ۴۰ درصدی پوسیدگی دندان دانش‌آموزان با ماده وارنیش فلوراید خبر داد.

حامد جز جلالیان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • اولین زیردریایی نظامی ساخت چین تحویل پاکستان شد
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • پروژه ۳۸۴ واحدی مسکن ساوه هفته آینده آماده تحویل موقت است
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا