Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - عضو مجمع نمایندگان گلستان در مجلس از بی‌عملی دولت تدبیر و امید درخصوص اجرای طرح طبیعت‌گردی جزیره آشوراده انتقاد کرد و گفت: با وجود اینکه این طرح به تصویب دولت رسید اما اقدام عملی درباره آن انجام نداد. - اخبار استانها -

عبدالجلال ایری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در گرگان با بیان اینکه ظرفیت‌های گردشگری در استان گلستان مورد غفلت واقع شده است، اظهار داشت: با وجود اینکه ظرفیت‌های تاریخی و طبیعی بسیاری در استان گلستان به ویژه در غرب استان وجود دارد اما به آنها بی توجهی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: وجود جنگل‌های هیرکانی، روستاهای ییلاقی زیبا، ساحل دریای خزر، آبشارها و غیره در کنار آثار تاریخی مانند برج رادکان، بافت تاریخی شهر گمیشان و غیره ظرفیت خوبی برای جذب گردشگران است اما به آن اندازه که در استان ظرفیت داریم زیرساخت‌های لازم برای حضور و اقامت گردشگران ایجاد نشد.

نماینده مردم کردکوی، بندرگز، بندرترکمن و گمیشان در مجلس شورای اسلامی درباره طرح گردشگری جزیره آشوراده هم اشاره کرد و بیان داشت: آشوراده تنها جزیره ایرانی دریای خزر است که موضوع اجرای طرح گردشگری در این جزیره از سال‌ها قبل مطرحی بوده اما نتیجه‌ای در برنداشت.

طرح طبیعت‌گردی آشوراده ‌مصوب ‌شد / با کارشکنی هیئت مدیره پتروشیمی گلستان 90 هزار سهامدار ‌بلاتکلیف شده‌اندانتقاد از تصرف اراضی ساحلی بندرترکمن از سوی دولتی‌ها/ احیای " آشوراده" اقتصاد گلستان را متحول می‌کندنماینده ولی‌فقیه در گلستان: دولت به وعده خود برای طرح آشوراده عمل کند

وی افزود: با اینکه دولت تدبیر و امید برای اجرای طرح گردشگری در آشوراده به مردم استان گلستان قول داده بود و حتی طرح طبیعت گردی در آن به تصویب دولت قبل رسید اما هیچ اقدام عملی در این باره انجام نشد.

ایری گفت: پیگیری‌های زیادی که در یکسال آخر فعالیت دولت دوازدهم انجام شد هم بی نتیجه بود. این در حالی است که احیای جزیره آشوراده می‌تواند رونق اقتصادی منطقه را در پی داشته باشد.

وی توضیح داد که طرح طبیعت گردی جزیره آشوراده در 134 هکتار از ساحل بندرترکمن به عنوان سایت پشتیبان و 22 هکتار از مساحت جزیره مصوب شده و پیگیر این موضوع هستیم که هرچه سریع‌تر در دولت آقای رئیسی، پیمانکار برای اجرایی کردن این طرح انتخاب و ظرفیت‌های گردشگری منطقه شکوفا شود.

نماینده مردم غرب گلستان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: تحول و اجرای طرح گردشگری در آشوراده نه فقط در بندرترکمن بلکه اثرگذاری منطقه‌ای و ملی خواهد داشت.

وی با بیان اینکه باید برای ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی به گردشگری در استان گلستان نگاه ویژه‌ای شود، گفت: ما در منطقه ظرفیت‌های گردشگری خوبی داریم و به دنبال ایجاد روستاهای گردشگری در آشوراده، چپاقلی و غیره هستیم. همچنین اجرای طرح‌های گردشگری در جنگل‌های نوکنده، بندرگز و کردکوی نیز در حال پیگیری است.

انتهای پیام/582/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ظرفیت های گردشگری طرح طبیعت گردی جزیره آشوراده استان گلستان طرح گردشگری اجرای طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۷۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت نخبگان بسیجی قم در رونق تولید باید به کار گرفته شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، جشنواره «جهادگران علم و فناوری» با هدف تقدیر از برگزیدگان علمی رده‌های دفاعی، دانشگاه‌ها اقشار و نواحی بسیج در سپاه استان برگزار شد.

سردار محمدرضا موحد در این مراسم با اشاره به ظرفیت های موجود در استان قم گفت: ظرفیت‌های انسانی، علمی، نخبگانی، حوزه‌های علمیه، مراکز علمی و فرهنگی و شهرک‌های صنعتی در استان وجود دارد که باید در کنار هم قرار بگیرند تا بتوانیم به یک نتیجه مطلوبی برسیم.

وی ادامه داد: در واقع باید بتوانیم نخبگان را شناسایی، جذب و به رشد و شکوفایی آنها کمک کنیم، برای یک نخبه خیلی مهم است که دیده شود و به او اهمیت داده بشود و حرف‌هایش شنیده شوند تا بتوانیم با این همکاری‌ها اقدامات خوبی را در این راستا انجام دهیم و این زنجیره و شبکه کامل شود.

فرمانده سپاه قم با تأکید بر اینکه حداکثر بهره‌برداری را از ظرفیت نخبگان داشته باشیم بیان داشت: برای تولید علم و جهش تولید این دو محور با هم دیگر ارتباط مستقیم دارند و باید همه در یک جبهه قرار بگیریم و بر اساس نظام مسائل استان کار انجام شود.

او افزود: نظام مسائل استان بر مبنای بهره مندی از ظرفیت هایی مثل اقشار بسیج،قشر بسیج مهندسین صنعت،کشاورزی و سایر اقشار مرتبط تعریف می شود و در صورت تحقق آن به نتایج مطلوبی دست خواهیم یافت.

سردار موحد با اشاره به ظرفیت مجمع عالی بسیج استان به عنوان بازوی توانمند کار و تولید گفت: در صورت تصویب طرح های نوین تولیدی و دانش بنیان نخبگان در مجمع عالی بسیج که با حضور استاندار و سایر سازمان ها برگزار می شود، تمامی دستگاه های ذیربط ملزم به اجرا و تحقق آن طرح ها خواهند بود.

وی اذعان کرد: مهم است که دانش آموزان و دانشجویان با این ظرفیت‌ها آشنا شوند و توانمندی‌های موجود در استان را ببینند که در نتیجه موجب ارتقای انگیزه و امید در نوجوانان و جوانان شود.

در پایان از منتخبان عرصه جهاد علمی و فناوری سپاه و نواحی مقاومت بسیج استان قم با اهدای لوح تقدیر و هدیه نقدی قدردانی شد.

دیگر خبرها

  • ظرفیت نخبگان بسیجی قم در رونق تولید باید به کار گرفته شود
  • رئیسی: دولت با شیوه سه جانبه‌گرایی تعیین حقوق کارگران موافق است
  • تبریز گردشگرپذیر می شود/ احیای خانه های تاریخی در دل شهر
  • دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند
  • ظرفیت‌های یک نمایشگاه در احیای قرآن/ «حراج باران» برگزار می‌شود
  • گام عملی برای جهش تولید
  • تصاویر| خلیج گرگان؛ گلستان
  • ظرفیت جوانان در رونق اقتصادی بکار گرفته شود
  • دمیده شدن دوباره امید در کالبد دریاچه ارومیه/ حال خوش این روزهای نگین فیروزه‌ای آذربایجان