Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@03:33:44 GMT

تازه ترین آمار ابتلا به کرونا در جهان

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۴۸۰۷۹

تازه ترین آمار ابتلا به کرونا در جهان

مبتلایان 

فوت شدگان  بهبود یافتگان

۲۳۸.۶۵۲.۸۹۳

۴.۸۶۷.۲۹۴ ۲۱۵.۸۵۶.۰۳۰

۳۰کشور دارای بیشترین تعداد مبتلایان

ردیف نام کشور مبتلایان  فوت شدگان  بهبود یافتگان  ۱ آمریکا  ۴۵.۲۰۴.۳۷۳ ۷۳۳.۵۷۵ ۳۴.۶۶۴.۹۶۳ ۲ هند ۳۳.۹۷۱.۶۰۷ ۴۵۰.۸۱۴ ۳۳.۲۹۳.۴۷۸ ۳ برزیل  ۲۱.۵۷۵.۸۲۰ ۶۰۱.۰۴۷ ۲۰.۶۷۸.۸۵۸ ۴ انگلیس ۸.۱۵۴.۳۰۶ ۱۳۷.۷۳۵ ۶.۶۵۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
۴۶۴
۵ روسیه  ۷.۷۷۵.۳۶۵ ۲۱۶.۴۱۵ ۶.۸۵۸.۱۱۵ ۶ ترکیه ۷.۴۴۴.۵۵۲ ۶۶.۱۸۰ ۶.۸۹۳.۴۷۶ ۷ فرانسه ۷.۰۵۶.۵۱۱

۱۱۷.۰۵۲

--- ۸ ایران ۵.۷۰۲.۸۹۰ ۱۲۲.۵۹۲ ۵.۲۱۷.۹۹۹ ۹ آرژانتین  ۵.۲۶۵.۸۵۹ ۱۱۵.۴۷۳ ۵.۱۳۲.۴۰۱ ۱۰ اسپانیا ۴.۹۷۳.۶۱۹ ۸۶.۷۷۸ ۴.۸۰۰.۶۹۳ ۱۱ کلمبیا  ۴.۹۷۲.۲۳۶ ۱۲۶.۶۲۳ ۴.۸۱۴.۹۵۶ ۱۲ ایتالیا ۴.۷۰۰.۳۱۶

۱۳۱.۳۰۱

۴.۴۸۴.۲۰۷ ۱۳ آلمان  ۴.۳۲۳.۴۳۱ ۹۸.۰۱۶ ۴.۰۸۲.۱۰۰ ۱۴ اندونزی ۴.۳۲۹.۳۸۲ ۱۴۲.۶۵۱ ۴.۰۶۰.۸۵۱ ۱۵ مکزیک  ۳.۷۲۳.۲۳۵ ۲۸۲.۰۸۶ ۳.۰۸۱.۹۱۹ ۱۶ لهستان ۲.۹۲۲.۴۰۱ ۷۵.۸۶۹ ۲.۶۶۸.۵۲۱ ۱۷ آفریقای جنوبی ۲.۹۱۲.۱۴۵ ۸۸.۳۱۷ ۲.۷۹۱.۲۵۶ ۱۸ فیلیپین ۲.۶۶۶.۵۶۲ ۳۹.۶۲۴ ۲.۵۳۶.۰۱۱ ۱۹

اوکراین

۲.۵۴۱.۲۵۷ ۵۸.۴۹۳ ۲.۲۹۰.۴۲۷ ۲۰ مالزی ۲.۳۳۹.۵۹۴ ۲۷.۲۳۲۹ ۲.۱۹۵.۶۶۹ ۲۱ پرو ۲.۱۸۴.۲۶۴ ۱۹۹.۶۷۲ -- ۲۲ عراق 

۲.۰۲۳.۷۶۱

۲۲.۵۶۳ ۱.۹۴۵.۳۶۶ ۲۳ هلند ۲.۰۲۳.۶۹۱ ۱۸.۲۰۴ -- ۲۴ تایلند ۱.۷۱۰.۸۸۴ ۱۷.۶۹۱ ۱.۵۸۲.۳۱۳ ۲۵ ژاپن

۱.۷۱۰.۳۹۴

۱۷.۹۲۷ ۱.۶۸۰.۱۰۹ ۲۶ جمهوری چک ۱.۶۹۹.۷۴۳ ۳۰.۵۰۱ ۱.۶۵۸.۱۲۳ ۲۷ شیلی ۱.۶۶۱.۳۷۰ ۳۷.۵۵۴ ۱.۶۱۵.۶۲۹ ۲۸ کانادا ۱.۶۵۷.۲۶۲ ۲۸.۱۹۵ ۱.۵۸۷.۰۲۶ ۲۹ بنگلادش ۱.۵۶۱.۸۷۸ ۲۷.۶۷۴ ۱.۵۲۳.۱۳۴ ۳۰ رومانی  ۱.۳۴۶.۲۴۰ ۳۹.۲۰۹ ۱.۱۷۲.۱۳۹

اخبار خاص کرونا وپیامدهای آن

** ویروس کرونا موسوم به «کووید۱۹» اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ (۲۴ اذر ۱۳۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

**«تدروس آدهانوم» مدیرکل سازمان جهانی بهداشت روز چهارشنبه ۲۱ اسفندماه ۹۸ در کنفرانسی تاکید کرد که اگرچه واژه «همه‌گیر» (pandemic) به دلیل حساسیتی که دارد نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد اما ارزیابی‌های این سازمان ویروس کرونا را «همه‌گیر جهانی» شناسایی و اعلام می‌کند.

** این در حالی است که دانشمندان مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا رد این ویروس را پیش از این تاریخ رسمی گرفته و نتایج پژوهش شان را در نشریه "بیماری‌های عفونی بالینی" منتشر کرده‌اند.این پژوهشگران پس از یازده ماه، با بررسی نتایج قبلی، ۳۹ نفر را در سه ایالت آمریکا شناسایی کرده‌اند که دو هفته قبل از اعلام رسمی چین، در خون شان پادتن کرونا وجود داشته است. اولین مورد کرونا در آمریکا ۲۱ ژانویه ۲۰۲۰ یعنی سه هفته بعد از اعلام چین شناسایی شد.

** شرکت فایزر آمریکا روز ۱۹ ابان ماه ۱۳۹۹ اعلام کرد که این شرکت به واکسن کرونا دست یافته و این واکسن تا ۹۰ درصد در پیشگیری از ابتلا به کرونا موثر عمل کرده است.

** شرکت "مادرنا"، که یک شرکت آمریکایی است هم روز دوشنبه ۲۵ آبان ماه ۹۹ اعلام کرد که واکسن تولیدی این شرکت برای کرونا تا حدود ۹۵ درصد موثر بوده و ایمنی ایجاد کرده است.

با کشف واکسن کرونا، واکسیناسیون در کشورهای مختلف آغاز شد.

برچسب‌ها ویروس کرونا کووید-19 واکسن کووید 19 واکسن کرونا پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کووید 19 واکسن کووید 19 ویروس کرونا کووید 19 واکسن کووید 19 واکسن کرونا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۸۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان

   به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان، علیرضا عرب علیدوستی در این باره گفت: با توجه به نزدیکی کرمان به استان سیستان‌ و بلوچستان و مرزهای جنوبی و شرقی، واکسن سرخک ۶ ماهگی به واکسیناسیون روتین(معمول) کودکان اضافه شده  وخانواده‌هایی که فرزند زیر پنج سال دارند و به هر علت واکسن سرخک را دریافت نکرده اند، تزریق آن را به تعویق انداخته‌اند یا حتی از دریافت آن مطمئن نیستند، باید به نزدیک‌ترین مرکز بهداشتی درمانی مراجعه و از واکسیناسیون فرزندشان اطمینان حاصل کنند.

رییس مرکز بهداشت رفسنجان از شهروندان خواست اهمیت واکسیناسیون فرزندان خود را جدی بگیرند و آن را به تعویق نیاندازند؛ همچنین در صورت مواجهه فرد بیمار و مشکوک به سرخک فوری به مرکز خدمات جامع سلامت امام علی(ع) جهت انجام نمونه‌گیری مراجعه کنند.

وی خاطرنشان کرد: سرخک سرایت‌پذیری بالایی دارد و واکسینه نکردن به‌موقع فرزندان، سلامت آنان را به خطر جدی می‌اندازد، بنابراین خانواده‌ها واکسیناسیون فرزندان خود علیه این بیماری را در ۱۲ و ۱۸ ماهگی (واکسن MMR) به تعویق نیاندازید.

سرخک بیماری ویروسی مسری است که از طریق ذرات معلق در هوا و تماس با ترشحات فرد بیمار سرایت می‌کند و علائم این بیماری شامل تب، بثورات پوستی، التهاب، قرمزی پشت گوش، خستگی، ضعف و بی‌حالی نمایان می شود.

 

دیگر خبرها

  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال