Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری ایسکانیوز درباره اعتراف اخیر ظریف در مورد عدم مطالعه برجام عنوان کرد: موضع گیری و اظهارنظر ظریف در حقیقت بیانگر عمق فاجعه‌ای است که تحت عنوان مذاکرات برجام توسط دولت روحانی رخ داد.

بیشتر بخوانید:

رسیدگی مجلس به دروغ ظریف / ادعای وزیر سابق امورخارجه فرار روبه جلوست

وی ادامه داد: وقتی راس دستگاه دیپلماسی متوجه تفاوت تعلیق، رفع یا برداشتن تحریم ها نشده و نداند کدامیک در برجام مورد استفاده قرار گرفته و مورد تعهد طرف مقابل است و به چنین مسئله ای اعتراف هم بکند، دلیل بر دو چیز است: یک، عدم حساسیت دستگاه دیپلماسی نسبت به این مسئله که یک فاجعه است، دو، اینکه آقای روحانی هدف گذاریش بر این بوده که برجام گام اول باشد و در گام دوم عادی سازی روابط بعد از مذاکره با آمریکا اتفاق بیفتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ذوالنوری در ادامه افزود: از آنجا که هدف نهایی آنها از مذاکرات، عادی سازی روابط با آمریکا بود بنابراین تصمیمشان بر این بود که مذاکره انجام و برجام به هر قیمتی پذیرفته شود و برای آنان مهم نبود که در متن مذاکرات چه آمده است و حتی در این زمینه دلسوزانه نیز رفتار نکردند و اتفاقی رخ داد که ما امروز شاهد آن هستیم.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: متاسفانه ما امروز در شرایطی قرار داریم که حتی از قبل از برجام نیز بدتر است و این مسئله ای است که خود آقایان نیز بارها به آن اعتراف کرده اند.

ذوالنوری اظهار کرد: در حال حاضر در بین همه کشورهای دنیا، تعداد تحریم‌های کشوری که بالاترین تحریم را دارد، کمتر از ۶۰۰ مورد است، اما ما اکنون بیش از 1700 مورد تحریم داریم که این موضوع واقعا بی سابقه است.

وی گفت: همه ما نسبت به این گونه موارد به آقایان تذکر داده بودیم اما آنها دلواپسی ما را به عنوان یک امر منفی تلقی کرده و مرتبا به کسانی که به روش کارشان در برجام نقد داشتند و نسبت به منافع نظام دغدغه داشتند، سرکوفت می زدند.

وی در ادامه گفت: من معتقدم که قوه قضاییه به عنوان مدعی العموم باید موضوع را بررسی کرده و نسبت به تقصیرهایی که اتفاق افتاده رسیدگی کند.

ذوالنوری با بیان اینکه حدود 8 مورد شکایت از سوی نمایندگان مجلس و از طریق ماده 234 قانون آئین نامه داخلی مجلس از رئیس جمهور و برخی از منتبعین وی صورت گرفته، عنوان کرد: مجلس نسبت به این مسئله اقدام کرده و امیدواریم قوه قضائیه موضوع را پیگیری کند و برخوردهای لازم صورت بگیرد تا مردم بدانند اگر مسئولی نسبت به منافع ملی کوتاهی کرد باید پاسخگو باشد و جزای عمل خود را ببیند.

وی همچنین اظهار کرد: از آنجا که شکایت مجلس از دولت مشابه شکایت یک فرد از فردی دیگر نیست و در جایگاه شکایت اشخاص حقیقی نمی باشد در حقیقت قوه قضائیه باید در این زمینه اهتمام ورزد و سنگ تمام بگذارد تا مردم احساس کنند که تفاوتی در برخورد با افراد عادی و مسئولین وجود ندارد.

وی در پایان نیز ابراز امیدواری کرد: با راهی که رئیس قوه قضائیه در پیش گرفته است و مطالبه ای که وی از دستگاه قضایی برای احقاق حقوق ملت دارد این اتفاق هر چه زودتر رخ دهد.

انتهای پیام/

صفیه رجایی هرندی کد خبر: 1114435 برچسب‌ها برجام

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: برجام قوه قضائیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۸۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ایست‌های بازرسی در تهران؛ نماینده مجلس: این‌ها جزو وظایف عادی فراجا است!

ایست‌های بازرسی به موازات گشت‌های ارشاد در تهران در حال افزایش است.

به گزارش انتخاب، غلامرضا شریعتی، نماینده مجلس، درباره افزایش ایست‌های بازرسی در تهران به خبرنگاران گفت: این مسائل وظایف عادی نیروی انتظامی است و نیازی به هماهنگی با مجلس و نهاد‌ها ندارد. نیروی انتظامی وظیفه دارد برخی جرائم آشکار را پیگیری و با آن‌ها برخورد کند. از مسائل ترافیکی تا حجاب و سرقت و... که جز وظایف نیروی انتظامی است و جامعه مقداری حساسیت غیرطبیعی دارد. نیروی انتظامی در حال انجام وظیفه است و بزرگ کردن این قضیه اتفاق خوبی نیست. این‌ها فرزندان نظم و امنیت جامعه‌ی ما هستند و اگر جلو کارشان بایستیم چه کار کنند؟ اختیارات قانونی را نمی‌توان از نیروی انتظامی گرفت.

او افزود: لایحه‌ی حجاب در کمیسیون خاص خود در حال پیگیریست. من در جریان جزئیات آن نیستم و اعضا کمیسیون باید درباره آن صحبت کنند.

شریعتی درباره نقش دولت در افزایش ایست‌های بازرسی و گشت ارشاد گفت: این موضوعات وظیفه عادی نیروی انتظامی است و از گذشته این وظایف را بر دوش داشته است؛ یک زمان نیروی انتظامی طرح‌های مختلف اجرا می‌کند و به نظر من لازم به هماهنگی با مجلس و دستور جدید نیست. هریک از ما در هر کجا قرار گرفتیم، از خبرنگار تا نماینده مجلس و نیروی انتظامی، یک سری وظایف قانونی داریم که باید به آن عمل کنیم. این انتظار هست که همه در هر قشر و موقعیت خود، رفتار‌های قانونی انجام دهند. اگر قانونی رفتار کنیم نیروی انتظامی هم با برخورد نمی‌کند.

دیگر خبرها

  • وزیر خارجه آمریکا : روابط عربستان و اسرائیل به زودی عادی می شود
  • بلینکن: روابط عربستان و اسرائیل به زودی عادی می‌شود
  • ریاض: به توافق امنیتی با آمریکا نزدیک شده‌ایم
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • مردم از گرانی فوق العاده رنج می‌برند
  • وضعیت ترافیک شهرستان همدان بهتر شده است
  • سناتور آمریکایی، عادی سازی روابط تل آویو و عربستان را توافقی مخاطره آمیز خواند
  • افزایش ایست‌های بازرسی در تهران؛ نماینده مجلس: این‌ها جزو وظایف عادی فراجا است!
  • برای رفع مشکل مصرف انرژی باید صندوق بهینه‌سازی سوخت را فربه کنیم
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی / تلویزیون اسرائیل: احتمالا این مقامات برای گفت‌و‌گو درباره عادی‌سازی روابط رفته باشند