Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی آهون منش در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ظرفیت‌های ایجاد شده در دانشگاه ها و مؤسسات غیرانتفاعی اظهار داشت: در سال تحصیلی جدید تنها ۲۵ درصد ظرفیت دانشگاه‌ها و مؤسسات غیرانتفاعی در سراسر کشور تکمیل شده و ۷۵ درصد آن خالی مانده است.

وی با اشاره به دلایل خالی ماندن ظرفیت‌های پذیرش دانشگاه و مؤسسات غیرانتفاعی در سراسر کشور گفت: در سال تحصیلی جدید بیش از یک میلیون نفر مجاز به ثبت نام شده‌اند که ازاین تعداد تنها ۵۰ درصد برای ثبت نام مراجعه کرده و مابقی برای ثبت نام اقدام نکرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتحادیه مؤسسات و دانشگاه‌های غیرانتفاعی افزود: کاهش تعداد مراجعه برای ثبت نام فقط مختص دانشگاه ها و مؤسسات غیرانتفاعی نبوده بلکه دانشگاه‌های دولتی نیز با این مشکل مواجه هستند.

وی خاطرنشان کرد: برهمین اساس برای پرشدن ظرفیت‌های خالی نامه‌ای نوشته و درخواست تکمیل ظرفیت خواهیم داشت.

آهون منش یادآورشد: با توجه به اینکه دانشگاه ها و مؤسسات غیرانتفاعی بودجه‌ای از دولت دریافت نمی‌کنند و هزینه‌های آنها با شهریه دانشجویان تأمین می‌شود در صورت تکمیل نشدن ظرفیت‌های ایجاد شده بسیار متضرر خواهند شد.

کد خبر 5323807 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه های غیر انتفاعی سال تحصیلی جدید ظرفیت پذیرش دانشگاه تهران وزارت علوم تحقیقات و فناوری سال تحصیلی جدید دانشگاه خوارزمی دانشجویان دانشگاه های ایران آموزش مجازی دانشگاه پیام نور دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه فنی و حرفه ای آموزش پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه ها و مؤسسات غیرانتفاعی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۸۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت

سعید خسروجردی مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: سال گذشته افزون بر ۶ میلیون و ۷۴۲ هزار قطعه جوجه ریزی در ۱۲۹ مرغداری فعال این شهرستان برای تولید این میزان گوشت مرغ صورت گرفته بود.

او افزود: تأمین به موقع نهاده‌های مورد نیاز مرغداران شهرستان، از عوامل اقبال این قشر تولید کننده به افزایش جوجه‌ریزی بود که موجب رشد تولید گوشت مرغ و عرضه آن در بازار شد.

مدیر جهاد کشاورزی داورزن ادامه داد: ظرفیت تولید مرغ گوشتی در داورزن در ۲ سال اخیر با فعال شدن پنج واحد مرغداری با ظرفیت ۳۵ هزار قطعه و ایجاد ۲ واحد مرغداری جدید با ظرفیت ۸۰ هزار قطعه، به میزان چشمگیری افزایش پیدا کرده است و انتظار می‌رود امسال بیش از ۱۲ هزار و ۸۰۰ تن گوشت مرغ در این شهرستان غربی خراسان تولید شود.

خسروجردی بیان کرد: از سویی بزرگترین مرغداری غرب خراسان با ظرفیت ۱۰۰ هزار قطعه که سال ۱۴۰۱ در شهرستان داورزن پروانه تاسیس گرفته بود اکنون با تکمیل مراحل ساخت و تجهیز، پروانه بهره برداری خود را دریافت کرده است و به زودی با آغاز فعالیت جوجه ریزی، توان تولید مرع این منطقه را افزایش قابل توجهی خواهد داد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت
  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • دانشگاه کلمبیا: با رهبران دانشجویان درباره اعتراضات به اسراییل به توافق نرسیدیم
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • «خالی فروشی» حواله خودرو
  • رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است
  • وزیر علوم: صندلی خالی زیادی در دانشگاه‌ها داریم
  • گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت
  • موافقت با درخواست کوبا برای استفاده از کشتی‌های ایرانی