Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسدالله محسن زاده روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: به منظور تامین بخشی از نیاز غذایی کشور امسال در خصوص کاشت محصولات استراتژیک گام‌های مهمی در شرکت برداشته شده و به همین منظور عملیات آماده سازی و کشت محصولات پاییزه با رعایت اصول علمی و فنی در حال اجراست.

وی اضافه کرد: برای سال زراعی جاری ۱۵۰۰ هکتار از اراضی به کشت دانه روغنی کلزا و چهار هزار هکتار نیز به کاشت گندم اختصاص می‌یابد که تاکنون بیش از ۴۵۰ هکتار محصول کلزا و ۱۵۰ هکتار گندم کشت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن زاده تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها را در شرکت  کشت و صنعت مغان امری  ضروری دانست و گفت:بر اساس تفاهمنامه همکاری با مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل مزرعه آزمایشی مقایسه ارقام ( p.v.s) ایجاد شده است که در این مزرعه ۱۵ رقم جدید کلزا و هفت رقم چغندر قند پاییزه کشت شده و توسط کارشناسان مربوطه کار تحقیقاتی به منظور شناسایی ارقام پرمحصول و سازگار با آب و هوای منطقه در حال انجام می‌باشد.

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان گفت:برداشت چغندر قند پاییزه در موعد زمانی مشخص به سرعت در حال انجام است و تا این لحظه بیش از ۱۸ هزار تن از این محصول برداشت شده  و تا دهم مرداد به اتمام خواهد رسید.

وی اظهارکرد: در سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها با هدف کاهش وابستگی به واردات شکر و تأمین نیازهای داخلی و همچنین به منظور بهره‌برداری هر چه بهتر از امکانات آب، زمین و بهبود معیشت کشاورزان چغندرکار منطقه بخشی از اراضی شرکت بصورت مشارکتی در اختیار چغندرکاران منطقه قرار داده شده و بر این اساس بذور منوژرم مورد نیاز نیز تامین و در اختیار کشاورزان قرار گرفته است.

محسن زاده گفت: امسال بیش از ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان به کشت محصول چغندرقند بهاره اختصاص یافته است و تلاش بر این است از سال‌های آینده کشت این محصول افزایش یابد.

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با بیان اینکه  تمهیدات لازم برای ایجاد مرکز آموزش تخصصی کشاورزی کشور در شرکت کشت و صنعت مغان انجام شده است افزود:تحقیق و آموزش جزو برنامه‌های اصلی در این شرکت است و برای آموزش پرسنل و تبدیل آنها به نیروی کارآزموده تر باید نقشه راه تهیه نمود و جهت رسیدن به هدف مورد نظر بر اساس اولویت ها بصورت عملیاتی پیش رفت.

شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با داشتن اراضی وسیع زراعی، ۲ هزار و ۶۰۰ هکتار باغات میوه، مجتمع بزرگ دامپروری، کارخانه‌های قند، لبنیات، فرآوری میوه و چند واحد تولیدی دیگر از شرکت‌های منحصر بفرد کشور محسوب می‌شود.

این شرکت در اجرای قانون خصوصی‌سازی در سال ۱۳۸۸ در لیست واگذاری‌ها قرار گرفت و بعد از چهار فقره آگهی درسال ۱۳۹۷ به بخش خصوصی واگذار شد.

این واگذاری با توجه به اعتراض‌هایی که بدنبال داشت در شانزدهم مهرماه سال ۱۳۹۹ با پنج رای موافق و یک رای مخالف هیات داوری ابطال شد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی جهش تولید کشاورزی اردبیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی جهش تولید کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی جهش تولید کشاورزی اردبیل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۸۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین در انگلیس

دانشجویان در شهر‌های مختلف انگلیس از جمله لندن، منچستر، بریستول، نیوکاسل و لیدز از مسئولین دانشگاه‌های خود می‌خواهند که به روابط آکادمیک با موسسات اسرائیلی پایان دهند. آنها همچنین خواهان قطع سرمایه‌گذاری دانشگاه‌های انگلیس در شرکت‌های تولید کننده سلاح برای رژیم صهیونیستی و یا کسب‌وکار‌های اسرائیلی هستند که در سرزمین‌های اشغالی کرانه باختری فعالیت تجاری می‌کنند.

دنشجویان دانشگاه نیوکاسل تازه‌ترین گروهی هستند که از دیروز با تحصن در حیاط دانشگاه به جمع معترضان پیوسته‌اند. دانشجویان دانشگاه لیدز هم می‌گویند تا زمانی که این موسسه آکادمیک به مشارکت در سرکوب مردم فلسطین پایان ندهد، به اعتراض و تحصن خود ادامه می‌دهند.

در وارویک، شفیلد و منچستر هم دانشجویان، با چادر‌هایی که در حیاط دانشگاه علم کرده و شعارنوشته‌هایی که در حمایت از فلسطین نصب کرده‌اند، به موج اعتراضات پیوسته‌اند.

«هالا» دانشجوی دکترا که در اعتراضات دانشگاه منچستر شرکت کرده است، به خبرنگاران گفت: «ما اجازه نخواهیم داد که از طریق مشارکت دانشگاه با شرکت‌هایی مانند بی‌ای‌ئی سیستمز (بزرگترین شرکت تولید کننده سلاح در انگلیس) و موسسات آکادمیک اسرائیلی مانند دانشگاه تل آویو که در زمین‌های سرقت شده ساخته شده‌اند، به شریک جرم تبدیل شویم.»

وی افزود: من به عنوان یک دانشجوی دکترا و مهمتر از همه به عنوان یک فلسطینی، وظیفه دارم علیه کسانی که رنج مردم ما در غزه و کل فلسطین را طولانی می‌کنند، اقدام کنم.

در همین حال مرکز بین‌المللی عدالت برای فلسطینیان (ICJP) مستقر در لندن، اعلام کرد که به ۸۲ موسسه آمادمیک انگلیسی نامه نوشته و هشدار داده است که اگر همکاری‌های مالی این موسسات با شرکت‌های تولید کننده سلاح برای رژیم صهیونیستی محرز شود، مرتکب جنایت جنگی شده‌اند.

«دانیا ابوالحج» عضو ارشد مرکز بین‌المللی عدالت برای فلسطینیان در اظهاراتی گفت که شرکت‌هایی از جمله البیت سیستمز، کترپیلار و بی‌ای‌ئی سیستمز که دانشگاه‌های بریتانیا در آنها سرمایه گذاری کرده اند، به طور بالقوه در حمله (رژیم) اسرائیل به غزه شریک بوده‌اند.

دیروز هم صد‌ها تن از اعضای اتحادیه‌های کارگری در کنار اقشار مختلف مردم انگلیس از ملیت‌ها و مذاهب مختلف، مقابل ساختمان وزارت تجارت این کشور تجمع کرده و خواستار تحریم تسلیحاتی اسرائیل شدند. صد‌ها معترض دیگر نیز به صورت هماهنگ مقابل کارخانه بزرگترین شرکت تولید کننده سلاح در انگلیس موسوم به بی‌ای‌ئی سیستمز در اسکاتلند، ولز و لنکشر تجمعات مشابهی را برگزار کردند.

رژیم صهیونیستی طی نزدیک به هفت ماه گذشته، کشتار گسترده‌ای را در غزه به راه انداخته و ضمن بستن تمام گذرگاه‌ها و جلوگیری از ورود کمک‌های امدادی، این منطقه را به یک ویرانه تبدیل کرده است.

این رژیم همچنین به بهانه نابودی حماس قصد دارد تا به شهر مرزی رفح، جایی که بیش از یک میلیون فلسطینی پناه گرفته‌اند، حمله کند. این مساله نگرانی بین‌المللی را برانگیخته و به رژیم صهیونیستی هشدار داده‌اند که چنین اقدامی بحران انسانی در نوار غزه را وخیم‌تر می‌کند.

شورای امنیت سازمان ملل متحد ماه پیش قطعنامه‌ای را در حمایت از برقراری آتش‌بس فوری در نوار غزه برای انتقال فوری کمک‌های بشردوستانه تصویب کرد؛ اما رژیم صهیونیستی با حمایت تمام‌قد واشنگتن این قطعنامه را نادیده گرفته است و به کشتار مردم فلسطین ادامه می‌دهد.

بر اساس گزارش‌ها، تاکنون افزون بر ۳۴ هزار فلسطینی شهید و بیش از ۷۷ هزار نفر دیگر مجروح شده‌اند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • شرکت ملاردشیر، به عنوان تولید کننده برتر استان البرز برگزیده شد
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نساجی یزد
  • توسعه نهالکاری در ۵۰ هکتار از تفرجگاه عینالی تبریز
  • گسترش اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین در انگلیس
  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم
  • نهال‌کاری در ۵۰ هکتار از اراضی تفرجگاه عینالی تبریز
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند