Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، مسعود ملکی فرماندار بروجن در نشست بررسی مسائل و مشکلات شهرستان بروجن در حوزه وزارت نیرو گفت: در ۲ سال گذشته پنج حلقه چاه برای تامین آب آشامیدنی مردم در این شهرستان حفر شده و هم‌اکنون تعدادی مجوز حفر چاه جدید هم موجود است.

او به تخلیه آبخوان حوضه شهرستان بروجن و مشکل جدی به منظور تامین آب آشامیدنی مردم اشاره و تصریح کرد: هم‌اکنون میزان تولید با مصرف آب در این شهرستان بروجن برابر است و در صورت بروز اشکال در یکی از چاه‌های آب، مجبور به تامین آب مورد نیاز مردم مرکز شهرستان ازطریق سیار و با تانکر هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

کسری آب شرب ۱۳ میلیون مترمکعبی در چهارمحال و بختیاری

ملکی با اشاره به مشکل تامین آب آشامیدنی ساکنان بسیاری شهر‌ها و روستا‌های شهرستان بروجن در شرایط کنونی یادآور شد: البته آب آشامیدنی این شهرستان مشکل بهداشتی ندارد، اما با استاندارد‌ها فاصله دارد.

او ضمن تشکر از فعالیت‌های شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری در شهرستان بروجن اظهار داشت: تکمیل شبکه جمع‌آوری فاضلاب در شهر‌های گندمان و بلداجی و روستای آورگان و همچنین اقدام لازم برای به نتیجه رسیدن شبکه جمع‌آوری فاضلاب شهر‌های سفیددشت و فرادنبه ضروری است.

ملکی افزود: رفع کامل مشکلات آب آشامیدنی شهرستان بروجن به تکمیل و بهره‌برداری از طرح انتقال آب بن به بروجن نیاز دارد.

حجت‌الاسلام امیرقلی جعفری نماینده مردم شهرستان بروجن در مجلس شورای اسلامی با اشاره به خشکسالی‌های افزون‌بر ۱۲ سال گذشته در چهارمحال و بختیاری و کاهش شدید منابع آب استان گفت: هم‌اکنون این شهرستان در تامین آب پایدار برای بخش‌های مختلف آشامیدنی، کشاورزی و صنعت با مشکل مواجه است.

او تاکید کرد: برای رفع مشکلات آب در این شهرستان به‌ویژه آب آشامیدنی مورد نیاز افزون‌بر ۴۶۰ هزار نفر برابر نیمی از جمعیت چهارمحال و بختیاری، باید روند تکمیل و بهره‌برداری از طرح انتقال آب بن به بروجن تسریع شود.

جعفری اضافه کرد: با تکمیل و بهره‌برداری از طرح انتقال آب بن به بروجن مشکل آب آشامیدنی در شهر‌های بروجن، فرادنبه و سفیددشت رفع می‌شود، اما شهر نقنه، بخش‌های گندمان و بلداجی همچنان با مشکل تامین آب آشامیدنی مواجه هستند.

او به عقب‌ماندگی‌های شهرستان بروجن در بخش تامین آب پایدار اشاره و تصریح کرد: طرح‌های کوتاه‌مدت و بلندمدتی برای جبران این عقب‌ماندگی‌ها ارائه و بررسی شده و امید است با اجرای این برنامه‌ها در آینده بتوان مشکل آب آشامیدنی در این شهرستان را رفع کرد.

جعفری یادآور شد: امیدواریم دولت سیزدهم بتواند زمینه اجرا و عملیاتی شدن طرح‌های مرتبط با رفع مشکل آب بخش‌های مختلف با اولویت تامین آب آشامیدنی مردم را فراهم کند.
نماینده مردم شهرستان بروجن در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: هم‌اکنون افزون‌بر ۴۶۰ هزار نفر برابر نیمی از جمعیت چهارمحال و بختیاری در شهرستان‌های مختلف استان با مشکل آب آشامیدنی مواجه هستند.

جعفری گفت: به‌همین منظور تسریع در روند تکمیل و بهره‌برداری از طرح انتقال آب بن به بروجن ضروری و برای مردم این استان حیاتی است.

او تاکید کرد: البته باید برای رفع مشکل آب آشامیدنی اهالی شهر‌ها و روستا‌هایی که در مسیر بن به بروجن نیستند، از روش‌های دیگر و با اجرای طرح‌های مختلف اقدام شود.

انتهای پیام/ف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت نیرو آب آشامیدنی چهارمحال و بختیاری تامین آب آشامیدنی مشکل آب آشامیدنی شهرستان بروجن هم اکنون شهر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۸۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتظار ۱۰ ساله مردم ۳۰ روستا برای تکمیل پل سوخته سرا پایان رسید

به گزارش خبرنگار مهر، حسن جهانیان عصر سه شنبه در حاشیه بازدید از پل سوخته سرا اظهار کرد: با تلاش های شبانه روزی و مدیریت جهادی این مجموعه، عملیات احداث پل سوخته کلاسالیان سال راکد بود و حدود ۲ سال قبل پروژه نیمه کاره از مجموعه اداره کل راه و شهرسازی منفک وجهت اتمام نهایی به این اداره کل واگذارشده بود در حال انجام و بزودی مورد بهره برداری قرار می گیرد.

وی با بیان اینکه اتمام این پروژه تاثیر خوبی در کاهش بار ترافیکی ۳۰ روستای همجواردهستان بالا تجن شهرستان قائمشهر و همچنین شریان سوادکوه شمالی خواهد داشت گفت: با افتتاح این پروژه تردد بیش از ۴۰ هزار جمعیت ۳۰ روستای مذکور به آسانی فراهم خواهد آمد.

جهانیان با اشاره به اینکه توسعه و رفع محرومیت از چهره روستاها از اولویت های دولت مردمی است، گفت: روستاییان بیش از دیگران به خدمت رسانی و دریافت امکانات و خدمات برای تأمین نیازهای اساسی خود و رهایی از محرومیت نیاز دارند، به همین دلیل محور برنامه‌های خدمت‌رسانی، توسعه و مقابله با محرومیت باید متوجه نواحی روستایی می باشد.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان افزود: فعال کردن اقتصاد روستا یکی از اولویت های اساسی دولت سیزدهم است و باید با برنامه ریزی اصولی روند مهاجرت معکوس جوانان روستا فراهم شود.

وی در ادامه گفت: طی یک سال گذشته ده ها پروژه نیمه تمام که سالیان سال راکد مانده بود ازجمله پل اروست شهرستان ساری، امیر ده وگردرودبار شهرستان بابل، بلیران و چنگ میان شهرستان آمل، کردخیل شهرستان جویبار و تیل پرده سر شهرستان تنکابن با همت راهداران به سرانجام رسید و عاقبت به خیر شد.

کد خبر 6093477

دیگر خبرها

  • فعالیت‌های تاثیرگذاری برای رفع مشکل آب اصفهان در حال انجام است
  • فعالیت‌های تاثیرگذاری برای حل مشکل آب اصفهان در حال انجام است
  • آبرسانی به روستای محروم و صعب العبور دره دول
  • تأمین آب کامل شهر توپ آغاج بیجار با اجرای ۴ کیلومتر خط انتقال آب
  • ضرورت احداث تهران جدید
  • زنگ خطر کمبود «آب» در شاهرود/ اهمیت بیش از پیش حفظ «شاهوار»
  • ضرورت استفاده از ظرفیت خیرین برای تکمیل زائرسرا در مشهد
  • تکمیل طرح‌های آبی مشگین‌شهر نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • انتظار ۱۰ ساله مردم ۳۰ روستا برای تکمیل پل سوخته سرا پایان رسید
  • اجرای طرح بزرگ آبرسانی قلعه مختار اندیمشک نیاز آبی مردم را برطرف می‌کند