Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - نخستین مرکز تخصصی مشاوره و شتاب دهنده کسب و کار‌های گردشگری پایدار هرمزگان با حضور مدیرکل فرهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جمعی از مدیران در بندرعباس افتتاح ‌و آغاز به کار کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان؛ شهریار احمدبیگی در این مراسم گفت: حوزه گردشگری امروزه یکی از بخش‌های با گردش مالی بسیار بالا در جهان است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل امور فرهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: هرمزگان با وجود بنادر و جزایر بسیار مهم یکی از استان‌های با ظرفیت بالای گردشگری کشور است.
وی در حاشیه مراسم آغاز به کار این مرکز نیز گفت: هدف از راه اندازی این مرکز، کمک به کسب و کار‌های حوزه گردشگری و کارآفرینان این عرصه است.
هادی ابراهیمی افزود: این مرکز در زمینه دریافت تسهیلات، نظارت بر واحد‌ها و بررسی طرح‌های حوزه گردشگری به متقاضیان راه اندازی کسب و کار‌ها در حوزه گردشگری کمک می‌کند.
وی افزود: تاکنون هشت مرکز شتاب دهنده در حوزه‌های مختلف شغلی در هرمزگان فعالیت می‌کنند که این واحد نخستین مرکز در حوزه گردشگری است.
ابراهیمی افزود: یکی از راههای توسعه اقتصادی ایجاد اشتغال خرد و‌ توسعه کسب و کارها و‌ حمایت و‌ هدایت کارآفرینان است که بر همین اساس برای تحقق هر چه سریعتر این مهم نیاز است مراکز تخصصی شتاب دهنده کسب و‌کارها با استفاده از افراد متخصص در هر حوزه راه اندازی شود.
مدیرکل تعاون، کار ورفاه اجتماعی هرمزگان در معرفی این مراکز اظهارداشت: شتاب دهنده ها شرکتهایی هستند که در ایده های جدید، سرمایه گذاری می کنند و به صاحبان ایده ها کمک می کنند تا بتوانند تعریفی صحیح و نمونه اولیه مناسبی از کالا و یا خدماتی که قصد نوآوری در آن صنعت را دارند، ارائه دهند.
وی اضافه کرد: یکی از اهداف این اداره کل، کمک به ایجاد اشتغال و کارآفرینی کسب و کارها ‌‌و‌ ایده هایی است که با راه اندازی این شتاب دهندها زمینه حضور جوانان در کسب و کارها بیشتر می شود.
ابراهیمی تاکید کرد: شتابدهنده مجموعه ای است که با برگزاری دوره های فشرده حمایتی قصد تسریع موفقیت و پیشرفت کسب و‌کارهای نوپا را دارد چرا که بسیاری از کسب ‌و کارها و‌مشاغل کارآفرینی، در مراحل اولیه رشد، به مشاوره مدیریتی، بازاریابی ‌‌و شبکه سازی نیازمند هستند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هرمزگان نیز در این مراسم گفت: این مرکز می‌تواند ایده‌های خلاقانه کسب و کار‌های حوزه گردشگری و حتی صنایع دستی را عملیاتی کند.
سهراب بناوند افزود: این مرکز، فضا و تجهیزات مناسب برای آموزش راهنمایان گردشگری، تورگردان ها، بلد‌های محلی و شغل‌های مرتبط در این زمینه را دارد که تلاش می‌شود از ظرفیت این مرکز استفاده شود.
وی گفت: از ابتدای امسال تاکنون بیش از 520 نفر در بخش گردشگری و 400 نفر در بخش صنایع دستی آموزش دیده اند و 65 موافقت اصولی برای راه اندازی کسب و کار‌های حوزه گردشگری صادر شده است.
مرکز مرکز تخصصی مشاوره و شتاب دهنده کسب و کار‌های گردشگری پایدار در بندرعباس با سرمایه حدود 800 میلیون تومانی بخش خصوصی راه اندازی شده است که می‌تواند تجهیزات و فضای آموزشی در اختیار کسب و کار‌های حوزه گردشگری قرار دهد.
19 مهر 1400 09:59
روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان |
کد خبر : 246,504
کلیدواژه ها: مرکز شتاب دهنده حوزه گردشگری,تعاونی ها،کسب و کار, اشتغال،هادی ابراهیمی
نظرات بینندگان

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کسب و کار های حوزه گردشگری کار و رفاه اجتماعی کسب و کار ها کسب و کارها راه اندازی شتاب دهنده ایده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۹۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت

دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان گفت: CT اسکن مرکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور رشت با همکاری و مشارکت گروه مپنا در نیمه دوم فروردین امسال راه اندازی شده و بهره برداری از آن، سطح ارائه خدمات درمانی را در این مرکز تخصصی و فوق تخصصی ارتقا داده و موجب افزایش رضایت مندی مردم و دریافت کنندگان خدمت شده است.

او افزود: پیش از راه اندازی CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت، بیماران مرکز به ناچار باید به مراکز آموزشی درمانی مستقر در شهر ارجاع می‌شدند که این مسئله علاوه بر معطلی و طولانی کردن روند درمان، خطراتی را متوجه بیماران و کار را بر کادر درمان در دیگر مراکز آموزشی درمانی مرکز استان مضاعف می‌کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان تصریح کرد: از ابتدای راه اندازی آزمایشی CT اسکن این مرکز تاکنون بیش از ۴۰ بیمار خدمات تصویربرداری مورد نیاز را دریافت کرده اند؛ این در حالی است که این بخش هنوز به صورت رسمی افتتاح نشده و یقینا در آینده نه چندان دور نیاز بسیاری از مراکز درمانی را نیز پاسخ خواهد داد.

به گفته دکتر آشوبی، در حال حاضر قیمت دستگاه CT اسکن ۱۶ اسلایس در بازار حدود ۱۳ میلیارد تومان است و دانشگاه علوم پزشکی گیلان تنها یک میلیارد تومان برای آماده کردن فضا و تجهیزات هزینه کرده است.

او تصریح کرد: نصب و راه اندازی دستگاه CT اسکن ۱۶ اسلایس در مرکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور رشت به عنوان یک مرکز تخصصی و فوق تخصصی درمان کودکان در استان گیلان، یکی از جلوه‌های برون‌سپاری و بهره‌مندی از ظرفیت بخش خصوصی در تهیه و ارائه بسته‌های خدمتی سلامت به مردم است که علاوه بر خدمت با کیفیت و ارزان، هزینه تمام شده برای دولت را نیز کاهش می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • مرکز البرزپژوهی در کرج راه اندازی می شود
  • اتوبوس گردشگری گرگان راه اندازی می شود
  • شهرک‌های صنعتی دانش‌بنیان در هرمزگان راه‌اندازی شود
  • نخستین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس‌شناسی
  • اولین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس شناسی
  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • راه اندازی فرودگاه به توسعه میناب کمک می‌کند