Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@08:51:47 GMT

۱۵۱ هزار و ۴۱۸ مرسوله پستی در خمین جابه‌جا شد

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۴۹۷۴۵

۱۵۱ هزار و ۴۱۸ مرسوله پستی در خمین جابه‌جا شد

«حسن حیدری» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: مرسوله‌های پستی صادرشده از خمین نیمه نخست جاری شامل  ۲۶ هزار و ۸۲۱ ترافیک پیشتاز، ۳ هزار و ۹۳۵پست ویژه، یک‌هزار و ۸۸۷ مورد خدمات الکترونیک، یک‌هزار و ۱۲۵ ترافیک سفارشی و پنج مورد عادی بوده است.
وی اضافه کرد: ارسال ۸۰۰ قبض گواهینامه جدید، ۲۱۲ فقره طرح غربالگری خون نوزادان، ۲۶۷فقره ثبت شرکت و مهر و موم دفاتر تجاری از دیگر خدمات پست این شهرستان در سال جاری  است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حیدری  گفت:  ۹۳۷ فقره درخواست صدور کد پستی جدید و ۶۳۱ فقره درخواست تائیدیه کدپستی امسال در خمین انجام شده است.
وی، مرسوله‌های پستی وارده به اداره پست خمین را ۸۱هزار و ۶۷۹ فقره پیشتاز، چهار هزار و ۵۱۰ مورد سفارشی و ۹ هزار و ۱۰۰ فقره امانات بیان کرد.
رئیس اداره پست خمین افزود: یک‌هزار و ۶۳۲ کارت پایان خدمت، سه هزار و هشت فقره کارت سوخت، سه هزار و ۹۵۰کارت خودرو و موتورسیکلت، سه هزار و ۹۸۸  سیم کارت و ۷۲۱ گذرنامه از دیگر مرسولات وارده است.
وی با اشاره به اینکه مرسولات وارده ۳۶ درصد در نیمه نخست امسال نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش یافته است، گفت: درآمد اداره پست خمین با ۳۳ و ۱۳ صدم درصد افزایش در سال جاری، ۶ میلیارد و ۴۹۵ میلیون و ۹۱۲ هزار ریال است.
حیدری یادوآر شد: یک واحد پستی دولتی،  ۱۵ واحد خدمات شهری، ۲۰ واحد پستی خصوصی و ۶۹ واحد پستی، صندوق پستی و صندوق شخصی به مردم شهرستان خمین خدمات ارایه می‌دهند.
شهرستان خمین دارای  ۱۰۵ هزار نفر جمعیت است و در جنوب استان مرکزی واقع شده است.

برچسب‌ها شرکت ملی پست ایران استان مرکزی خمین مرسولات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت ملی پست ایران استان مرکزی خمین شرکت ملی پست ایران استان مرکزی خمین مرسولات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۹۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم بخش‌های مختلف حمل و نقل در ترانزیت کالا و جابه‌جایی مسافر و بار

به گزارش قدس آنلاین، حمل و نقل به معنای جامع آن شامل مدیریت، زیربنا و روبنا (ناوگان) از نیازهای اساسی جوامع امروزی است، به‌طوری که در هر کشور برای اعتلای توان اقتصادی، فرهنگی، امنیتی و سیاسی، داشـتن شبکه حمل و نقلی گسترده و قابل اطمینان از نیازهای اولیه محسوب می‌شود.

امروزه حمل و نقل یکی از اجزای مهم اقتصاد ملی محسوب می شود و به‌دلیل داشتن نقش زیربنایی تاثیر فراوانی بر فرآیند رشد اقتصادی کشور دارد. این بخش دربرگیرنده فعالیت هایی است که به شکلی گسترده در همه زمینه های تولید، توزیع و مصرف کالا و خدمات جریان داشته و در مجموعه فعالیت‌های اقتصادی نقش غیرقابل انکاری عهده دارد. بدون وجود شبکه حمل و نقل، تاسیسات و تجهیزات جانبی و ناوگـان مطلـوب، تـصور رشد و توسعه عمومی کشور غیرممکن به‌نظر می‌رسد.

در موضوع ترانزیت کالا در سال ۱۴۰۲، سهم بخش جاده‌ای ۹۰ درصد و بخش ریلی فقط ۱۰ درصد بوده است. دلیل این مساله نیز جذاب‌تر و به‌صرفه‌تر بودن مسیر جاده به دلیل سوخت ارزان گازوئیل است. با این حال مبدا حمل کالای ترانزیت از طریق شبکه راه آهن به کشور طی سال گذشته متنوع شد.

ترانزیت انجام شده در بخش جاده ای در سال ۱۴۰۲ به میزان ۱۴.۳ میلیون تن بوده است که در مقایسه با سال پیش از آن (۹.۳ میلیون تن)، افزایش ۵۴ درصدی نشان می‌دهد.

ترانزیت بار توسط بخش ریلی در سال ۱۴۰۲ به میزان یک میلیون و ۵۷۰ هزار تن است که در مقایسه با سال پیش از آن (یک میلیون و ۴۳۳ هزار تن) ۱۰ درصد افزایش داشته است.

از یک‌میلیون و ۵۷۰ هزار تن کالای ترانزیتی، یک میلیون و ۲۷۵ هزار تن کالای غیرنفتی و ۲۹۵ هزار تن کالای نفتی است.

ایران در تقاطع کریدورها قرار گرفته است و راه‌های دسترسی زیادی دارد که باید از این ظرفیت‌ها استفاده شود.

ایران با ۱۳ کشور دارای مرزهای آبی و زمینی است، به طوری که ۲ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مرزهای آبی و ۶ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مرزهای زمینی دارد.

سهم ۷۴ درصدی حمل و نقل جاده‌ای در جابه‌جایی مسافر

در موضوع جابه‌جایی مسافر، در سالی که گذشت بخش جاده‌ای با ۷۴.۲ درصد بیشترین سهم را داشت و پس از آن بخش ریلی با ۱۶.۵ درصد و بخش هوایی با ۹.۳ درصد قرار گرفت.

تعداد مسافر جابه جا شده (با صورت وضعیت) در سال ۱۴۰۲ به میزان ۱۴۹ میلیون نفر به ثبت رسید که در مقایسه با سال پیش از آن (۱۲۷ میلیون نفر) ۱۷ درصد افزایش داشته است.

در سال ۱۴۰۲ راه‌آهن با جابه‌جایی بیش از ۳۱ میلیون و ۷۸۴ هزار نفر، رکورد تاریخی جابه‌جایی مسافر را شکست.

همچنین در جابه‌جایی بار، بیشترین سهم را بخش جاده‌ای با ۹۳ درصد داشت و بخش ریلی تنها سهم هفت درصد داشت. در این زمینه سهم حمل و نقل هوایی بسیار ناچیز است.

بار حمل شده در بخش جاده با بارنامه در سال ۱۴۰۲ به میزان ۵۷۲ میلیون تن بود که در مقایسه با سال پیش از آن (۵۰۵ میلیون تن) ۱۳ درصد افزایش داشته است.

بار حمل شده توسط بخش ریلی در سال ۱۴۰۲ به میزان ۴۳ میلیون تن بوده است که در مقایسه با سال پیش از آن (۴۴ میلیون تن) ۲ درصد کاهش داشته است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • جابه جایی بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن کالا در سیستان و بلوچستان
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • قدردانی وزیر ارتباطات از شرکت‌های دانش بنیان ارائه‌دهنده تجزیه‌گر مرسولات
  • اجرای طرح تعویض کنتورهای فرسوده در استان مرکزی
  • کشت زعفران در استان مرکزی ۱۵ درصد افزایش یافت
  • قم در ارائه خدمات مکان محور رتبه نخست کشور را در اختیار دارد
  • بهره برداری از واحد تخصصی فیزیوتراپی کف لگن در شهرکرد
  • جزئیات دانلود و بارگذاری فیش حقوقی بازنشستگان
  • سهم بخش‌های مختلف حمل و نقل در ترانزیت کالا و جابه‌جایی مسافر و بار