Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، براساس مطالعه‌ای که اخیراً در مجله بین المللی پزشکی لنست منتشر شده است، سرطان تیروئید با متوسط ​​رشد سالانه ۲۰ درصد در سال‌های ۲۰۰۳-۲۰۱۱ در حال تبدیل شدن به یکی از سرطان‌های شایع است. 

به گفته کارشناسان، علت افزایش نرخ ابتلای افراد به این سرطان مشخص نیست؛ با این حال، بسیاری از مطالعات سطح بالاتری از موارد ابتلا  را به کمک استفاده گسترده‌تر از سونوگرافی و توسعه فناوری تشخیص نسبت داده‌اند که می‌تواند تعداد زیادی از موارد را کشف کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مراحل اولیه خود، ممکن است سرطان تیروئید هیچ علائمی از خود نشان ندهد؛ در بسیاری از موارد، سرطان تیروئید هنگام معاینه روتین گردن یا در طول تصویربرداری که برای بررسی وضعیت دیگری انجام شده، تشخیص داده می‌شود. محققان تأکید می‌کنند، شایع‌ترین علامت اولیه سرطان تیروئید یک توده غیرمعمول، ندول یا تورم در گردن است و غربالگری زودهنگام سرطان  از این جهت که می‌تواند مشکلات کوچک را در مراحل اولیه تشخیص دهد، مفید است و به پزشکان این امکان را می‌دهد تا از روش‌های درمانی برای بیماران مبتلا به این نوع سرطان استفاده کنند.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: سرطان تیروئید سونوگرافی سرطان تیروئید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۰۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند

آفتاب‌‌نیوز :

عوامل خطری که ابتلا به مولتیپل اسکلروزیس را افزایش می‌دهند عبارتند از: 

سن. این بیماری ممکن است در هر سنی اتفاق بیفتد، اما اغلب در افراد بین ۱۵ تا ۶۰ ساله رخ می‌دهد.

جنسیت: زنان در حدود دو برابر احتمال ابتلا به MS را دارند.

سابقه خانوادگی: اگر یکی از والدین یا خواهر و برادر شما MS داشته باشد، شما در معرض خطر ابتلا به بیماری هستید.

برخی از عفونت‌ها ویروس‌ها، از جمله اپشتاین بار، ویروس که مننوکلوئیس عفونی را ایجاد می‌کند خطر ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهند.

آب و هوا: MS در کشور‌های دارای آب و هوای معتدل، از جمله کانادا، شمال ایالات متحده، نیوزیلند، جنوب شرقی استرالیا و اروپا، بسیار رایج است.

سیگار کشیدن: افراد سیگاری خطر بیشتری برای ابتلا به این بیماری را دارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • دستگاه غربالگری سرطان سینه با قیمت کمتر ساخته شد
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • غربالگری و تشخیص زودهنگام ۶ نوع سرطان با محصول ایرانی جدید
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • به‌زودی تشخیص سه نوع خطرناک سرطان با یک قطره خون ممکن می‌شود
  • تشخیص چند دقیقه‌ای سرطان با یک قطره خون