Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@13:33:36 GMT

هموطنان جرائم رانندگی را تا پایان دی ماه بپردازند

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۵۰۲۰۷

هموطنان جرائم رانندگی را تا پایان دی ماه بپردازند

به گزارش خبرنگار انتظامی ایرنا، سردار سیدکمال هادیان فر روز دوشنبه در جمع خبرنگاران  درباره پرداخت جرایم به صورت اقساط گفت: در سال ٩٨ تقسیط را برای دارندگان تمام وسایل نقلیه ای که بیش از یک میلیون تومان جریمه داشتند و تعهد داده بودند، اجرایی کردیم و مقرر شده بود تا این افراد ظرف یک سال بدون پیش پرداخت خودرو را ترخیص کرده یا جریمه شأن در واقع به صورت تعلیق درآید که در یک سال با هر مبلغی که در طول ماه و روز خودشان می‌توانند از طریق سایت پلیس راهور یا درگاه‌هایی که وجود دارد پرداخت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در انتهای سال از میان کسانی که تعهد دادند تقریباً ٣۵ درصد پرداختی انجام گرفت و ۶۵ درصد فقط تعهد را امضا کردند و به آن قولی که دادند عمل نکردند لذا ما این را در سال ٩٨ متوقف کردیم چون این دیون دولتی است.

وی ادامه داد: در برابر قانون به استناد ماده ٢٣ مکلف هستیم در هر صورت وصول جرایم را از افراد و دستگاه‌های دولتی و غیردولتی وصول و به خزانه دولت واریز بکنیم.

هادیانفر افزود: جرایم به اصل برگشته و خودرویی نداریم که جرایمی مثلاً بالای ١٠ میلیون داشته باشند و توصیه می‌کنیم که چون طرح مصوبه مجلس است حتماً هموطنان استقبال کنند و بعد از تاریخ ٣٠ دی در واقع دوباره جرایم به دو برابری بر می گردد.

در طرح توقف منع تردد شبانه فقط اجرا کننده بودیم

وی در مورد توقف منع تردد شبانه گفت: پیشنهاد دهنده اینکه اعمال محدودیت در ترددها در شهر قرمز یا نارنجی یا در محدودیت شبانه باشد پلیس نبود و این موضوع صراحتاً به پیشنهاد وزارت بهداشت انجام شد و حتی در کمیته کارشناسی درمورد اثربخشی این کار، وزارت بهداشت آن را تأیید کرد. این طرح بر اساس پیشنهاد وزارت بهداشت در ستاد ملی مقابله با کرونا تصویب شد و ما هم در واقع عامل اجرا بودیم و اجرا کردیم.

رئیس پلیس راهور ناجا افزود: طبق گزارش وزارت بهداشت این کار ٣۵ تا ۴٠ درصد در کاهش پیک پنجم بیماری مؤثر بود؛ الان هم شرایط برای اینکه ما تردد شبانه را داشته باشیم یا در واقع اعمال محدودیت‌ها، در ١٠٨ شهر نارنجی که قطعاً این مصوبه این است که شهرهای نارنجی هم مثل شهرهای قرمز مشمول یک میلیون جریمه هستند و به نظر می‌رسد طرحی که وزارت بهداشت دارد، اجرای شیوه نامه‌ها و اعمال محدودیت‌های هوشمند است که چند روز پیش که ما پیگیری کردیم قرار شد در شهر قزوین به صورت آزمایشی بر اساس تاکید  رئیس جمهوری اجرا شود و در صورتی که اثربخشی داشته باشد با پلتفرمی که آماده کرده‌اند، کار را به کل کشور تسری دهند.

افزایش ٣۵ تا ۴٠ درصدی ترددها طی ١٢ تا ١۶ مهر در کشور

وی همچنین از افزایش ٣۵ تا ۴٠ درصدی ترددها طی ١٢ تا ١۶ مهر در کشور خبر داد و افزود: بخصوص محورهای شمالی ما متأثر از این تعطیلات بود و شاید هم به جهت اینکه مردم در یک شرایط خوش خیالی اینکه واکسن زده‌اند، این ترددها را داشتند و حتی در محور چالوس ١١١ درصد نسبت به سال ٩٩ ما افزایش تردد شاهد بودیم.

رئیس پلیس راهور ناجا تصریح کرد: دوربین‌ها کار خودشان انجام می‌دهند، البته گاهی این دوربین پیامکش با تأخیر انجام می‌شود چراکه انباشتگی داده داریم همچنین در مورد جرایم کرونا، کماکان محدودیت‌ها باید کنترل بشود و پلیس جریمه کند مگر اینکه در جلسه ستاد ملی تصمیمات جدیدی اخذ و به ما ابلاغ بشود.

هادیانفر اضافه کرد:  پلیس راهنمایی و رانندگی هیچ درآمدی از این خدمات ندارد و در مورد اعلام جرایم محدودیت کرونایی چون شدت ترددها مقدار افزایشی شده است تا سیستم چک اپراتوری بشود همکاران ما مکلف هستند که کار را تک به تک کنترل بکنند که آیا این ماشین همان خودرو است یا خیر و بعد هم چک اپراتوری پیامک می‌آید. پیامک سریع ارسال می‌شود بخصوص پیامک اول که محتوای آن مبنی بر آن است که شما در محدوده کرونا تردد کرده‌اید.

به گفته وی در یکی از اقدامات بسیار برجسته ای که هم اجرای قانون و هم به نفع مردم بود، موضوع بخشودگی دو برابری جرایم است که انجام شد.

انجام شماره گذاری اینترنتی

هادیانفر به موضوع شماره گذاری اینترنتی هم اشاره کرد و گفت: در این مورد کار را از سال گذشته آغاز کردیم و آزمایشی آن انجام شد.

وی ادامه داد: این مرحله به صورت آزمایشی اجرا می شود یعنی هنوز دو مرکز در تهران و هفته گذشته مرحله آزمایشی در اصفهان را عملیاتی کردیم و امیدواریم مشکلات آن برطرف شود.

هادیانفر اضافه کرد: در شرایط کنونی به نظر می‌رسد بسیاری از مردم از این طرح شماره گذاری استقبال خواهند کرد؛ چراکه دشواری بابت فرایند انجام کار وجود ندارد.

رئیس پلیس راهور گفت: شهروندان ٨۵ درصد موضوعات را روی اپ موبایلی می‌توانند، انجام دهند سپس مراجعه به مراکزی که برایشان تعیین شده صورت می‌گیرد و در کمتر از ١٠ دقیقه می‌توانند این خدمت را دریافت کنند.

وی گفت: در مورد نوبت دهی اینترنتی هم همین اتفاق افتاد و در ایام پیک کرونا بیش از ۵/۵ میلیون نوبت در کشور داریم.

هادیانفر اضافه کرد: شرایط ما در مراکز کاملا عادی است ولی به دلیل اینکه دو ماه و نیم تعطیلات کرونایی داشتیم و در وضعیت قرمز بودیم؛ بر اساس اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا، مرکز را تعطیل کردیم.

رئیس پلیس راهور ناجا افزود: با توجه به اینکه کسانی که نقل و انتقال وسیله را انجام می‌دهند، گرفتار هستند با پیگیری که از وزارتخانه‌های بهداشت و کشور شد، مجوز گرفتیم که ۵٠ درصد خدمات را ارائه دهیم و در این راستا ۵٠ درصد تمام مراکز کشور را باز کردیم.

هادیانفر افزود: در شرایط کنونی به جز هشت شهر و ١٠٨ شهرستان که در وضعیت نارنجی قرار دارند، تقریبا از وضعیت قرمز خارج شدیم.

رییس پلیس راهور گفت: تقریباً با تمام ظرفیت و با رعایت تمام شیوه نامه‌های بهداشتی به مردم خدمات رسانی می‌کنیم.

کروکی الکترونیک توسط پلیس راهور در استان قم به صورت کامل اجرایی شد

هادیانفر در مورد کروکی الکترونیک گفت: کروکی الکترونیک کار بسیار بزرگی بود که توسط پلیس راهور در استان قم به صورت کامل اجرایی شد؛ چهارشنبه همین هفته هم مراسم کروکی‌های برتر را خواهیم داشت و از افسرانی که در حوزه کروکی در کشور برجسته بودند، تجلیل می‌شود.

رئیس پلیس راهور ناجا ادامه داد: طبق تفاهمنامه همکاری با بیمه مرکزی بیش از ۶ تا هفت هزار کروکی در استان قم کشیده شده است و هیچ کروکی کاغذی در این استان نداریم همچنین تخلفی هم برای پیگیری وجود نداشته است.

هادیانفر با بیان اینکه استان قم حمایت کامل از این طرح دارند، افزود: امیدواریم طبق تفاهمنامه با بیمه مرکزی، حداکثر تا سه ماه آینده هم مشکلات اپلیکیشن و زیرساخت سامانه را برطرف کنیم.

به گفته وی اصلاحات دیتا و مود دیتا نیز  انجام شده و بک بن زیرساخت اصلی را نیز توسعه می دهیم.

هادیانفر گفت: تا سه ماه آینده به یکباره کل کشور با همکاری بیمه مرکزی که تجهیزاتش تأمین می‌شود، کروکی الکترونیکی در کشور جاری و ساری شود و کار بسیار بزرگی است. بر اساس گزارش‌های بیمه مرکزی، بیمه‌ها سالانه بیش از دو هزار میلیارد تومان خسارت‌های تصادفات ساختگی را پرداخت می‌کنند که کروکی الکترونیکی جلوی تمام تصادفات ساختگی و خسارت‌هایی که به نوعی صوری پرداخت می‌شود، می‌گیرد.

وی اضافه کرد: در این راستا کار مردم سهل خواهد شد چرا که سالانه یک میلیون و ٢٠٠ هزار تصادف اتفاق می‌افتد که بخش زیادی از تصادفات خسارتی یا جرحی و بخشی دیگر، تصادفات فوتی است که این طرح می‌تواند در این بخش کمک کند.

ترخیص وسیله نقلیه بیش از ۷۲ ساعت در پارکینگ

هادیانفر گفت: هر وسیله نقلیه ای که بیش از ٧٢ ساعت برابر قانون در پارکینگی به هر دلیلی متوقف بشود طبق دستور قضائی ما در فرایند ترخیص فوق العاده گذاشتیم و اعلام کردیم مردم می‌توانند برای ترخیص اقدام کنند.

وی اضافه کرد: تمام دارندگان وسایط نقلیه ای که در پارکینگ‌ها وسیله شأن توقیف شده است برای ترخیص وسیله شأن لازم نیست در بدو امر ریالی برای جریمه پرداخت بکنند و می‌توانند با آن فرمی که تعهد می‌دهند تا ۱۸ ماه بدون هیچ پیش پرداختی با علم به اینکه جرایم از دو برابری و اصل آن هم برگشته، اصل جرایم را پرداخت کنند.

 هادیانفر افزود: هزینه پارکینگ به سال ۹۴ بر می‌گردد؛ یعنی ۶ سال قبل آخرین مصوبه را با هماهنگی که با پارکینگ دارها که در واقع ٨۵ درصد هم بخش خصوصی هستند آن نرخ و شاخص را برای ترخیص گذاشتیم علاوه بر آن برای موتور سیکلت هایی که تا کنون اگر مانده باشند، احراز شده است.
ادامه دارد...
۱۳۵۲

برچسب‌ها پلیس راهور ناجا فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران هفته ناجا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پلیس راهور ناجا فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران هفته ناجا پلیس راهور ناجا فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران هفته ناجا رئیس پلیس راهور ناجا وزارت بهداشت بیمه مرکزی انجام شد استان قم بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۰۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاسیس موسسات هوشمند ترافیک در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سید تیمور حسینی در سی و پنجمین نشست کمیسیون حمل و نقل و ترافیک مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران که در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان برگزار شد با گرامی داشت یاد و خاطره شهید استاد مرتضی مطهری و تبریک روز معلم گفت: مجموعه مدیریت حمل و نقل و ترافیک کلانشهرها به نوعی مدرسه تربیت کاربران ترافیک است. رانندگانی که در جاده‌ها تردد می‌کنند کسانی هستند که در شهرها و کلانشهرها شخصیت رانندگی آنان شکل می‌گیرد و اگر ما بتوانیم در شهرها و کلانشهر یک قواعد درست و منظمی را حاکم کنیم، محصول این محیط منظم کاربرانی هستند که می‌توانند در هر جایی رفتارهای درست از خود بروز دهند و بنابراین تصمیماتی که در این گونه جلسات گرفته می‌شود می‌تواند برای ارتقای ایمنی حمل و نقل کشور چه در سطح جاده‌ها و چه در سطح شهرها مؤثر باشد.

تأسیس مؤسسات هوشمند ترافیک در کشور

رئیس پلیس راهور فراجا در ادامه از تأسیس مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک در کشور خبر داد و گفت: تمام مراحل راه اندازی این مؤسسات انجام شده و در حال اخذ مجوز از مراجع قانونی و ذی‌صلاح هستیم و به عبارتی می‌توان گفت که پلیس راهور شاید اولین دستگاهی خواهد بود که با این کار به شعار سال یعنی جهش تولید با مشارکت مردم جامه عمل می‌پوشاند.

حسینی ادامه داد: این مؤسسات توسط کارشناسان بازنشسته پلیس راهور که دارای تجربه‌های فراوان هستند و همچنین کارشناسان مجموعه معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری‌های کشور و همچنین توسط شرکت‌های دانش بنیان در کل کشور راه‌اندازی می‌شود و یک بخش جغرافیایی در معابر شهری و در جاده‌ها به این مؤسسات واگذار می‌شود و آنها در موضوع اجرای مقررات و کنترل تخلفات با ابزارهای هوشمندی که ما در اختیار آنها قرار می‌دهیم به ما کمک می‌کنند.

وی تصریح کرد: به عنوان مثال بزرگراه شهید خرازی در کلانشهر اصفهان را به یکی از این مؤسسات واگذار می‌کنیم و این مؤسسه موظف است در طول بزرگراه به طور رفت و برگشت به تعداد مورد نیاز و کافی دوربین هوشمند دستی که مجهز به سیم کارت است دریافت کرده و با استفاده از آنها تخلفات رانندگی در این محدوده را ثبت، آن را به راننده متخلف پیامک و دیتای آن را نیز به سرور ما در تهران ارسال کند.

رئیس پلیس راهور فراجا عنوان کرد: علاوه بر این مؤسسات مذکور می‌توانند با جذب کارشناسان پلیس راهور که به افتخار بازنشستگی نائل شدند و تجهیز آنها به تبلت‌های هوشمند مخصوص ترسیم کروکی در جمع آوری تصادفات هم به ما کمک کنند.

رئیس پلیس راهور فراجا ادامه داد: همچنین نرم افزاری شبیه به نرم افزار تاکسی‌های اینترنتی طراحی می‌شود و در این نرم افزار هرکس که تصادف کرد می‌تواند یا مانند سابق با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ تماس بگیرد یا از این نرم افزار استفاده کند. سازوکار حق‌الزحمه کارشناسی که در خدمت آن مؤسسه است را هم با بیمه مرکزی توافق کردیم.

تغییر در نحوه پرداخت حق بیمه خودروها

حسینی با بیان اینکه بر اساس توافقی که با بیمه‌ها صورت گرفته دیگر حق بیمه افراد بر اساس یک فاکتور تصادف نخواهد بود گفت: این عادلانه نیست که یک فرد زرنگی در سال ده‌ها و صدها تخلف کند اما تصادف نکند او یک میزان حق بیمه پرداخت کند و یک فرد بدشناس و بخت برگشته‌ای که در اولین تخلفش تصادف می‌کند هم یک میزان حق بیمه بدهد و آن وقت تاوانش را بیمه بدهد. در همین راستا با بیمه‌ها هماهنگ کردیم، سامانه‌ها و دیتاها را در اختیارشان قرار دادیم و از این پس حق بیمه بر اساس نمره منفی و تعداد جریمه‌ها باید پرداخت شود.

وی افزود: کمک دیگری که مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک می‌توانند انجام دهند پوشش ترافیکی پیرامون مراکز تجاری است و در این خصوص مصوبه آن را از هیئت دولت می‌گیریم که مراکز تجاری موظف شوند با یکی از این مؤسسات قرار داد ببندند تا کارشناسان این مؤسسات با دست افزاری که از ما می‌گیرند ترافیک پیرامونی آن مرکز تجاری را پوشش دهند و ان‌شاء‌الله این اتفاق به زودی رخ می‌دهد.

حسینی خاطرنشان کرد: ان‌شاء‌الله به زودی و نهایتاً تا خرداد ماه راه اندازی این مؤسسات را به صورت رسمی اعلام کرده و فراخوان آن را هم می‌دهیم. انتظار ما این است که حداقل در کلانشهرها شهرداری‌ها به میدان بیایند و این اتفاق را رقم بزنند.

رئیس پلیس راهور فراجا با تاکید بر اینکه نگاه و رویکرد پلیس راهور فقط سلبی و مجازاتی و متکی به جریمه نیست گفت: ما به دنبال این هستیم که با ابزارهای تشویقی و ایجابی و سازوکارهای هوشمند تخلفات را کنترل کرده و در یک نظام دقیق تشویق و تنبیه در اصلاح رفتار کاربران ترافیک تلاش کنیم.

رتبه بندی رانندگان و پیگیری برای اعطای وام بر اساس تخلف و تصادف هر راننده

وی با بیان اینکه موضوع رتبه بندی رانندگان را به جد دنبال می‌کنیم تصریح کرد: معتقدم اگر این کار به سرانجام برسد یک انقلاب بزرگ در اصلاح رفتار ترافیکی رانندگان رخ می‌دهد و ما می‌توانیم به راحتی در یک بازه زمانی دو تا سه ساله حداقل به میزان ۵۰ درصد از تصادفات، جان باختگان و مصدومان را کاهش دهیم و حتی با انجام درست همین چند کار کشته‌های حوادث رانندگی را به زیر ۱۰ هزار نفر برسانیم.

حسینی همچنین از توافق با بانک مرکزی مبنی بر ارائه تسهیلات بانکی به رانندگان بر اساس میزان تخلفات و تصادفات آنان خبر داد و گفت: در این طرح سوابق تخلفات افراد را در اختیار بانک مرکزی قرار می‌دهیم و مطمئناً وقتی فردی ببیند با رفتار درست رانندگی توانسته با آسان‌ترین راه ممکن تسهیلات مورد نیاز خود را دریافت کند و فردی که تخلفات زیادی کرده برای گرفتن تسهیلات بانکی باید مرتب پله‌های بانک مرکزی و پلیس راهور را طی کند در رفتار ترافیکی خود تجدید نظر کرده و باعث می‌شود که ما به اهدافی که در این حوزه داریم، دست پیدا کنیم.

کد خبر 6095097

دیگر خبرها

  • طرح ترخیص وسایل نقلیه توقیفی از پارکینگ در کیش اجرا شد
  • فیلم/ وضعیت ترافیک جاده‌های کشور از زبان رئیس پلیس راهور
  • پلیس تهران: اتوبان خرازی باز شد/ این بزرگراه همچنان مسدود است
  • اتوبان شهید خرازی بازگشایی شد/ بزرگراه اردستانی همچنان مسدود است
  • محدودیت تردد در بزرگراه شهید خرازی
  • طرح ویژه پلیس راهور برای موتورسواران و عابران پیاده
  • تاسیس موسسات هوشمند ترافیک در کشور
  • کاهش سرقت در کشور/ تاکید بر ارتقاء قدرت کشف جرائم و برخورد قاطع با سرقت
  • پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند
  • تصادفات نیازمند کروکی/ آنچه رانندگان باید بدانند