Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفارت پنج کشور در لیبی از طرح جامع خروج مزدوران و نظامیان خارجی از خاک لیبی استقبال کرد.

 روزنامه القدس العربی نوشت، سفارتخانه‌های فرانسه، آلمان، ایتالیا، انگلیس و آمریکا در لیبی از طرح جامع خروج مزدوران و نظامیان خارجی از خاک لیبی که در پایان نشست های کمیته نظامی مشترک در ژنو تدوین شد، استقبال کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سفارتخانه ها با صدور بیانیه‌ مشترکی اعلام کردند، آنها نیز همانند یان کوبیس، نماینده ویژه سازمان ملل در لیبی از این طرح استقبال می کنند که با توافقنامه برقراری آتش بس که ۲۳ اکتبر ۲۰۲۰ به امضا رسیده، قطعنامه های ۲۵۷۰ و ۲۵۷۱ شورای امنیت، نتایج توافقنامه برقراری آتش بس و نتایج نشست برلین پیرامون لیبی همسو است.

در این بیانیه آمده است که قطعنامه ۲۵۷۰ از تمامی طرف‌ها در لیبی و خارج از آن خواسته است توافقنامه ۲۳ اکتبر را کامل اجرا کنند که شامل خروج همه نیروهای خارجی و مزدور از لیبی می‌شود.

این سفارتخانه ها از کمیته نظامی مشترک خواستند اجرای کامل توافقنامه آتش بس را قوت ببخشند. این طرح که در ژنو تصویب شده می‌تواند اساسی برای پس گیری حاکمیت لیبی، استقلال و تمامیت ارضی آن باشد.

در این بیانیه بر لزوم رایزنی و همکاری با شرکای ذیربط بین المللی به ویژه همسایگان لیبی در اجرای طرح خروج مزدوران و نظامیان خارجی تاکید شده است.

این سفارتخانه‌ها اعلام کردند، کشورشان به حمایت از مکانیزم نظارت بر آتش بس لیبی تحت رهبری کمیته نظامی مشترک متعهد هستند.

در بیانیه مذکور اعلام شده که به منظور اصلاح بخش امنیتی و تشکیل یک ساختار امنیتی جامع و پاسخگو تحت رهبری مدنی لیبی باید گروههای مسلح خلع سلاح و مجددا ادغام شوند.

در این بیانیه بر لزوم مبارزه با تروریسم در لیبی تاکید و از همه طرف ها خواسته شده از گروهها و افراد تروریست دوری کنند.

در بیانیه مذکور همچنین بر پایبندی به احترام و اجرای طرح تحریم تسلیحاتی به لیبی که در قطعنامه‌های ذیربط شورای امنیت بر آن تصریح شده است، تاکید شده است.

در پایان این بیانیه تاکید شده است که افراد یا نهادهایی که دست به اقداماتی می زنند که صلح، ثبات یا امنیت را در لیبی تهدید می کند یا موفقیت فرایند گذار سیاسی آن را مختل یا تضعیف می کند یا از چنین اقداماتی حمایت می کنند ممکن است توسط کمیته ای که طبق بند ۲۴ قطعنامه ۱۹۷۰ پیرامون ممنوعیت سفر و بلوکه کردن اموال تشکیل شده، شناسایی شوند.

همچنین هیئت سازمان ملل از همه طرف‌ها در این کشور خواست برای پیدا کردن راه حل‌هایی برای تمامی مشکلات، تداوم پایبندی به نقشه راهی که مجمع گفتگوی سیاسی لیبی تعیین کرده است، گفتگوی مستقیم و سازنده‌ای داشته باشند و به زمان تعیین شده برای برگزاری انتخابات مطابق با نقشه راهی که تدوین شده، احترام بگذارند.

در این بیانیه بر لزوم پرهیز از تشدید تنش و اجتناب از هر اقدامی که ممکن است به صورت مستقیم یا غیرمستقیم در برابر برگزاری انتخابات در ۲۴ سپتامبر سنگ اندازی کند، تاکید شده است.

در پی بروز اختلافات پیرامون اختیارات و قوانین انتخابات میان پارلمان لیبی از سویی و شورای عالی پارلمانی و مشورتی این کشور، دولت وحدت ملی لیبی و شورای ریاستی از سوی دیگر تنش‌ها در این کشور غنی از نفت بالا گرفته است./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: تاکید شده سفارتخانه ها خروج مزدوران آتش بس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۱۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گروسی: معیار کار آژانس و ایران بیانیه مشترک است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، امروز در اصفهان در نشست خبری مشترک با «محمد اسلامی» رییس سازمان انرژی اتمی اظهار کرد: قصد ما این نیست که سند جدیدی، تولید کنیم و معیار کار ما، بیانیه مشترک مارس است.

وی تاکید کرد: مهم است که ما بیانیه مشترک را بدون تغییر ادامه دهیم چون این بیانیه، ظرفیت حل و فصل موضوعات میان ایران و آژانس را دارد. در دیدارهای صورت گرفته در این سفر برای اجرایی کردن این بیانیه، روی گام‌های ملموس و عملیاتی توافق کردیم.

گروسی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آژانس برای رفع نگرانی ایران از نقش مخرب رژیم اسراییل روی تصمیمات این نهاد چه اقداماتی صورت داده است، گفت: ما به بازیگران خارجی توجهی نداریم و مخاطب ما جمهوری اسلامی ایران است و اقداماتی را طراحی می‌کنیم تا شک و شبهه‌ها برطرف شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پاکستان: دیکته خارجی را درباره پروژه مشترک گازی با ایران نمی‌پذیریم
  • گروسی: معیار کار آژانس و ایران بیانیه مشترک است
  • بیانیه وزارت علوم در حمایت از دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی
  • رئیس جمهور در نشست مشترک هیأت دولت با استانداران: دشمن به دنبال ایجاد ناامنی و موج سواری است
  • آمادگی ایران برای برگزاری دومین کمیسیون مشترک‌ همکاری‌ها با مالی
  • حمایت مجلس یمن از تشدید مبارزات علیه رژیم صهیونیستی، آمریکا و انگلیس
  • وزیر امور خارجه: ایران مخالف هرگونه دخالت خارجی در سودان است
  • ایران مخالف هرگونه دخالت خارجی در سودان است
  • دیدار وزرای خارجه ایران و سودان در گامبیا
  • امیرعبداللهیان: ایران مخالف هرگونه دخالت خارجی در سودان است