Web Analytics Made Easy - Statcounter

«سیدمحمد صدر»، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا در رابطه با وضعیت برجام گفت: همانطور که من قبلا گفته‌ام برجام مسیری است که ما باید آن را طی کنیم. برجام نتیجه توافقی است که بین کشورهای 5+1 یک انجام شد و ایران تعهد کرد به دنبال تولید و کاربرد سلاح اتمی نباشد و طرف مقابل تعهد کرد، 7 قطعنامه تحریمی سازمان ملل بر علیه ایران ملغی شود و تحریم‌ها به‌طور کلی از بین برود و روابط اقتصادی بین‌المللی ایران به حالت عادی دربیاید یعنی برجام توافقی است که همچنان می‌تواند، ادامه داشته باشد چراکه هم رهبری اشاره کردند و هم همه مرتبا گفته اند که ایران کشوری نیست که به دنبال تولید سلاح اتمی برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعهداتی که ایران در قبال برجام داشت انجام شده و طرف مقابل هم تا یک حدی و تا یک مقطعی تعهداتش را انجام داد ولی با آمدن ترامپ با توجه به اینکه او یک نژادپرست افراطی بود زیر میز زد و یک طرفه از همه تعهداتش خارج شد و برنامه ها را برهم زد.

او افزود: متاسفانه چیزی که مخالفین برجام متوجه نمی شوند این است که کارهای خلافی ترامپ انجام داد که، برخلاف همه تعهدات طرفین بود و این موضوع نباید به حساب برجام و ایران گذاشته شود.

صدر تاکید کرد: بنابراین چون می‌خواهیم تحریم ها برداشته شوند باید به دنبال مسیر برجام برویم. مشکلاتی که امکان دارد، سازمان انرژی اتمی پیدا کند می‌تواند پرونده ایران را از شورای حکام این سازمان به شورای امنیت ببرد و دوباره همان شرایط قبلی بازگردد و می شود مثل دوران آقای احمدی نژاد و ایران در تحریم بین‌المللی قرار می‌گیرد و این مسئله بسیار خطرناک است. ما باید به سمت انجام مذاکرات برویم؛ باید توافق برجام را زنده کنیم و طرف مقابل به تعهدات خود پایبند شود.

او درباره امکان سنگ‌اندازی‌ها در مسیر برجام گفت: من متاسفم که می‌گویم این گروه‌های تندرو منافع کشور و منافع ایران را فدای خصومت‌های شخصی و خصومت‌های گروهی می‌کنند اینکه گفته شود برجام هیچ منفعتی نداشته درست نیست؛ ما در شرایطی بودیم که صدور نفت ایران به صفر می‌رسید و اگر برجام نبود، نمی‌توانستیم یک قطره نفت صادر کنیم و 7 قطعنامه تحریمی داشتیم و کشور در شرایط اقتصادی بسیار متزلزلی قرار داشت و برجام ایران را از این موقعیت نجات داد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: ما همیشه معتقد بودیم هر کشوری باید با همسایگان خود روابط دوستانه داشته باشد چون همسایه است که هم می‌تواند کمک حال کشور بوده و هم مشکل‌ساز باشد. بزرگترین مشکل کشور ما بعد از انقلاب جنگ هشت ساله با عراق بود. همسایه ما و رهبر تندی مثل صدام حسین هشت سال کشور ما را گرفتار کرد. اگر مشکلی وجود دارد باید با دیپلماسی حل شود و همه روابط اقتصادی، فرهنگی و سیاسی باید ابتدا با همسایگان برقرار شود تا دیدگاه کشور و منافع کشور تامین شود.

او در مورد اتفاقات اخیر میان ایران و آذربایجان تصریح کرد: دولت آذربایجان باید بداند ایران نسبت به دشمنی به نام اسرائیل حساسیت دارد و به اسرائیل اجازه نمی‌دهد در مرزهای ایران حضور پیدا کند. از طرفی نباید مشکلی برای مسیر تردد اقتصادی ایران ایجاد شود. دولت آذربایجان و ایران باید از طریق دیپلماسی مسائل خود را حل کنند.

2323

کد خبر 1562891

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: جمهوری آذربایجان محمد صدر اصلاح طلبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۱۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است

رئیس جمهور با اشاره به روابط بسیار خوب ایران و زیمباوه، بر عزم مسئولان عالی دو کشور برای گسترش و ارتقای سطح همکاری‌ها تاکید کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، در حاشیه دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا "کنستانتینو چیونگا" معاون رئیس جمهور زیمبابوه با رئیس جمهور دیدار کرد.

سید ابراهیم رئیسی نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا را نگاهی راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی دانست و با اشاره به روابط بسیار خوب ایران و زیمباوه، بر عزم مسئولان عالی دو کشور برای گسترش و ارتقای سطح همکاری‌ها تاکید کرد.

رئیس جمهور با تاکید بر رویکرد جمهوری اسلامی ایران نسبت به توسعه روابط تجاری و اقتصادی با کشورهای آفریقایی، شرکت در این اجلاس و بازدید از نمایشگاه اکسپو را فرصتی بسیار ارزشمند جهت آشنایی هر چه بهتر و بیشتر مسئولان قاره آفریقا با ظرفیت‌های جمهوری اسلامی ایران در بخش‌های مختلف دانست و بر آمادگی ایران برای تبادل این ظرفیت‌ها تاکید کرد.

معاون رئیس جمهور زیمبابوه نیز در این دیدار با اشاره به سابقه دیرینه و دوستانه روابط دو کشور به ویژه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، خواستار گسترش تعاملات و همکاری‌های تجاری و اقتصادی بیشتر با ایران بر پایه این روابط نزدیک و قدیمی شد.

کنستانتینو چیونگا ضمن تشکر از برگزاری موفق اجلاس بین‌اللملی ایران و آفریقا، سیاست جمهوری اسلامی ایران در قبال کشورهای آفریقایی را اصولی و اطمینان‌بخش عنوان و بر آمادگی کشورش برای توسعه همکاری‌ها با ایران تاکید کرد.

معاون رئیس جمهور زیمبابوه با اشاره به عزم مسؤلان این کشور برای اجرای توافقات صورت گرفته با ایران در سفر سال گذشته دکتر رئیسی به این کشور، از اجرایی شدن بخشی از این توافقات خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد برد با کشورهاست
  • ایران و زیمباوه با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • آینده برجام / توافقی صورت می گیرد؟
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!
  • نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • رئیس جمهور: نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • تامین منافع متقابل در تعامل ایران و کشور‌های آفریقایی
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور